NVE med curlingdag på Stange

Postet av Hedmarken Curlingklubb den 9. Mar 2023

NVE ansatte i Innlandet hadde sosial aktivitetsdag i Hedmarken curlinghall på Stange. De er så heldige å ha Marianne Rørvik som er ansatt på NVE sitt kontor i Oslo med seg denne dagen. Hun er ingen hvem som helst innen curling ettersom hun er skipp på damelandslaget.18 av de 20 fra NVE Innlandet

 

Hvordan skulle vi i seniorgruppa, Roy, Arve og Hans takle dette? Vi hadde fått et hint om at hun kom, men lot som innen ting da vi ønsket velkommen. Standard spørsmålet ble da, hvor mange har spilt curling før? En hånd i været fra Marianne pluss ei som hadde prøvd 3 ganger før.

Vi fikk selvsagt hjelp av Marianne, hun var lett så samarbeide med. De 20 spillerne ble delt inn helt tilfeldige lag 4 stk 3 mannslag og 2 stk 4 manns lag. Så to innledende runder deretter finalespill, så finalespill. Vi så kun blide og fornøyde deltagere som startet med lunch og avsluttet ved 15-tiden.

Med fialespill tok dette noe lenger tid  enn avtalt og NVE fikk et valg. Ingen ekstraregning hvis de stiller med et NVE Hamar lag i den lokale serien til neste år.

Vi tre seniorene måtte benytte anledningen og utfordret Marianne til en draging. Vi bet godt fra oss da Arve ble nr 1, Roy nr. 2, Marianne nr.3 og Hans nr. 4. Alle godt innenfor i boet. Og tilskuerne var imponert over gamlingene som alle begynte å spille som pensjonister. Dette kan de nok anbefale til flere firmaer å gjøre.


To svært fornøyde nybegynnere fra NVE 

 

 Dragning. Marianne må se seg slått

 Arve Simensen, Hans Kroglund, Marianne Rørvik og Roy Gustavsen

 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.