Inviterer til damesamling i Stange curlinghall

Postet av Hedmarken Curlingklubb den 18. Des 2019

LOKALE DAMER: HCK og NCF inviterer lokale kvinnelige curlingspillere til samling i Stange Curlinghall. Bildet viser HCKs damelag i aksjon. Fra venstre: Tone A. Aspeli, Katrine Wolla (i bakgrunnen), Sissel I. Trøan og Torill A. Sletli (med ryggen til).

Lørdag 18. januar blir det breddesamling for damer i Stange curlinghall. Her er alle kvinnelige curlingspillere fra sør- og østlandet velkomne, enten man spiller fast i for eksempel en bedriftsserie eller om man bare spiller av og til.

Hensikten med samlingen er å styrke miljøet for damecurlingen, og det vil derfor være et sosialt fokus.

I løpet av dagen vil man kanskje bli en teknisk bedre spiller og man vil få innspill i på taktikk og strategi – og selvfølgelig ha det gøy på isen!

Vi oppfordrer alle lokale curlingspillere til å melde seg på. Her er det rom for deg, enten du har spilt en del eller bare prøvd noen få ganger.

Opplegget vil vare fra klokken 10.00 til cirka 18.30. Påmeldingsavgift er på 200 kroner, og inkluderer lunsj. Det er plass til 32 personer, og det er førstemann til mølla!

Spørsmål kan rettes til Grethe Brenna på grethe.brenna@broadpark.no eller Petter Moe på petter.moe@nif.idrett.no. Påmeldingsskjema finner du via denne linken.


Se her for mer informasjon: Invitasjon til damesamling 2020.docx
Terje gir seg som daglig leder

Postet av Hedmarken Curlingklubb den 17. Des 2019

FULLTIDSPENSJONIST: Terje Skogvold blir fulltidspensjonist fra og med 1. januar 2020.

Terje Skogvold fratrer fra sin stilling som daglig leder i Stange curlinghall fra og med 1. januar 2020. Terje har gjennom mange år vært en av drivkreftene i Hedmarken Curlingklubb (HCK), og sto bak det meste i det som tidligere var Hamar Curlingklubb. Han er per dags dato klubbens eneste æresmedlem og fikk tidligere i år Norges Curlingforbunds hederstegn - et merke som henger høyt i det norske curlingmiljøet.

Skogvolds engasjement startet da hans eldstesønn, Joakim, begynte å sende stein på løkka i Ottestad. Etter hvert begynte også yngstemann i huset, Markus, å skli rundt på isen. Far Skogvold har fulgt gutta sine på tvers av landegrenser for å heie de frem.

Under oppføringen av Stange curlinghall brukte Terje utrolige 443,5 dugnadstimer på byggeplassen. Og da hallen sto ferdig i oktober 2016 var han klar til å gjøre en innsats som daglig leder. Siden den gang har han brukte utallige timer på instruering av diverse grupper, diverse administrativt arbeid og flere praktiske oppgaver, samt mange timer på is-making.

65-åringen begrunner sin nedtrapping med at han ønsker med fleksibilitet i livet. Han ser også fordeler med at det vil gi klubben muligheter for kostnadskutt.

I forbindelse med at Terje nå går ut av sin stilling, vil HCK gjøre noen omstruktureringer i organisasjonen. En ny organisasjonsmodell er vedtatt av styret, og skal tydeliggjøre alle roller i klubben. Tanken er at en bedre og bredere fordeling av arbeidsoppgaver vil gjøre hverdagen enklere for alle i klubben. Jobben med å fylle inn disse rollene er allerede i gang, og vil fortsette de neste par månedene. Terjes oppgaver som daglig leder vil bli fordelt på flere av disse rollene, så i praksis vil ikke klubben lenger ha en daglig leder. Skogvold sier at han vil gjøre noen av oppgavene sin på dugnad fremover, og vil gradvis gi dem fra seg etter hvert som de aktuelle rollene fylles.

Vi takker Terje for innsatsen, og ønsker han lykke til med pensjonisttilværelsen.


ÆRESMEDLEM: Terje er klubbens eneste æresmedlem. Slik ser æresbeviset hans ut.
Team Stange Energi sikrer NM-plass

Postet av Hedmarken Curlingklubb den 8. Des 2019

FINALER: Til venstre er bronsefinalen mellom Team Stange Energi og Høstmælingen og til høyre finalen mellom Team Brænden og Mosetertoppen Skiline.


Hedmarken Curlingklubbs juniorlag, Team Stange Energi, ble nummer fire i Regionmesterskapet på hjemmebane i helga, etter tap i bronsefinalen mot Høstmælingen fra Lillehammer.

Team Brænden fra Lillehammer, som slo Team Stange Energi i semifinalen, ble til slutt regionmestere. De slo klubbkameratene Mosetertoppen Skiline i finalen.

Se alle resultater her

Regionmesterskapet er også NM-kvalifisering for lagene i Innlandet. Vår region har i utgangspunktet to NM-plasser gjennom vanlig kvalifisering. Brænden er imidlertid forhåndskvalifisert siden de er et av tre norske lag i internasjonal gruppe. Dermed blir det også NM på sølv- og bronseplassene denne gangen. I tillegg får vår region en tredje plass som en bonus til den regionen med flest påmeldte lag. Dette gjøres fordi Oslo CK, som er årets arrangør av NM, ikke stiller noe lag selv. Det betyr at Team Stange Energi sin fjerdeplass også gir NM-plass!

Team Am-kara, som representerer Hedmarken Curlingklubb, ble nummer fem. De faller da akkurat utenfor NM ...MEN det er et ørlite håp likevel! For i tillegg til regionmesterskapene vil også de seks beste lagene i Norgescup få plass i det gjeveste mesterskapet. Dersom noen av disse seks også har kvalifisert seg regionalt, vil neste lag på den lista få tilbudet. Det er det gode muligheter for at Mosetertoppen Skiline og/eller Høstmælingen vil klare.

Team Curlingsteen endte på en 8. plass i Regionmesterskapet, men også de kan nå NM tross den svake plasseringen. Hedmarken-laget ligger nemlig på en femteplass sammenlagt i Norgescupen, hvor kun én runde gjenstår - på Oppdal i februar.

NM for herrer og NM for damer spilles samme helga på Snarøya i mars. Hedmarken CK sitt damelag skal delta der. To HCK-lag er altså klare for NM, men det er altså muligheter for to til!

Tabellen i Regionmesterskapet ble som følger:
1. Brænden
2. Mosetertoppen Skiline
3. Høstmælingen
4. Stange Energi
5. Am-kara
6. Krøven
7. Knappen
8. Curlingsteen
9. Stonebreakers
10. Optimistene
11. Skogvold
12. HCK damer
Wunderland på glattisen i Stange

Postet av Hedmarken Curlingklubb den 2. Des 2019

MORO: Wunderland-Torodd hadde det gøy på isen i Stange Curlinghall. Tirsdag blir dette vist på TV2 Zebra. Foto: Salto Film og Fjernsyn AS / TV2

Nylig inntok Torodd Overåsberget og kameratene hans curlingisen. Kongsvinger-mannen er en av fem rånere som følges tett i TV2-programmet Wunderland. I forbindelse med innspillingen av episode 14 av inneværende sesong endte en meget skeptisk Torodd opp i ishallen på Stange.

Det var med blandede følelser han og tre venner gikk inn i hallen, men du verden så moro de endte opp med å ha det likevel! Det ble mye latter og krumspring på isen! Nestleder i Hedmarken Curlingklubb, Gjermund Trøan, stilte opp som instruktør for gjengen, og forteller at de fire hadde teknikken til Bambi inne. De fire ga klar beskjed om at curling er moro, før de "spant" ut fra parkeringsplassen.

Episoden fra curlinghallen vises på TV2 Zebra tirsdag 3. desember klokken 22.30, men blir også tilgjengelig på TV2 Sumo en god stund fremover.

KRUMSPRING: Det ble mange krumspring da rånerne fra Kongsvinger skulle skli på isen. Gjermund Trøan (t.v.) fra Hedmarken Curlingklubb instruerte så godt han kunne. Foto: Salto Film og Fjernsyn AS / TV2
Team Skogvold vinner Hedmarken Open for fjerde gang på rad

Postet av Hedmarken Curlingklubb den 3. Nov 2019

TIL TOPPS: Team Skogvold med blant andre Jonas Wolla (t.v.) og Peder Siksjø vant Hedmarken Open.


Hedmarken Open ble arrangert for fjerde gang i helga, og kan dermed kalles en tradisjonell turnering. Cupen tiltrekker seg både lokale og tilreisende lag, hvorav noen kommer igjen år etter år. Ett av disse er Team Skogvold, som nok en gang gikk helt til topps. Etter en spennende og jevn finale mot Team Curlingsteen, kunne Skogvold løfte pokalen. De fortsatt det eneste laget som har vunnet denne turneringen!

Se alle resultater her.

Se bilder fra turneringen her.


FØRSTEPLASS: For Team Skogvold spilte Jonas Wolla (t.v.), Markus Skogvold, Terje Skogvold og Peder Siksjø.

ANDREPLASS: For Team Curlingsteen spilte Trond Erik Standerholen, Tor Egil Strømeng, Rune Steen Hansen og Gjermund Trøan. Jan Erik Sivle var ikke tilstede da bildet ble tatt.

TREDJEPLASS: For Team Borgersen spilte Odd Persokrud, Tom Borgerse, Anniken Pettersen og Kenneth Brørby. Beate Ruden var ikke tilstede da bildet ble tatt.
Seniorcurling passer for alle

Postet av Hedmarken Curlingklubb den 31. Okt 2019

MED STICK: Kjell Midtsundstad bruker stick til å sende stein, og synes det er like gøy som å skli.

Det å beregne fart og hvor mye steinen curler til den ene eller andre siden, er utfordringen for alle uansett teknikk. Gleden er stor når han sender en stein som legger seg der han ønsket.

Seniorcurling har blitt populært på Stange og Hedmarken siden åpningen av hallen i 2016. Hver onsdag kl. 10 møtes mellom 15 til 20 stk for å spille, ha det sosialt, drikke kaffe sammen og forhåpentlig bli bedre i curling.

Roy Gustavsen prøver curling for føste gang. Jarle Røe tar seg nykommere og hjelper de på rett vei. Han kommer helt sikkert flere onsdager.

Kjell har blitt med på et nystartet lag i år «Stokk og Stein». Da må de starte i 4.divisjon i bedriftsserien. Seniorene har nå til sammen 4 lag i bedriftsserien, ett i hver divisjoner. «Optimistene» 1 divisjon, «Pensjonistene» i 2.div.,  «Stangegutta» i 3.div. og altså «Stokk og Stein» i 4 div.

Det er plass til flere. Det spilles på 4 baner, 4 på hvert lag, så kan 32 spille samtidig. Det spilles i bedriftsserien 6 sett og det tar 1 time og 45 minutt.

Einar Myhre sørger for at vaflene er ferdig til kl 11. Anders Andersen er fornøyd med servicen


Fra venstre: Hans Kroglund, Roy Gustavsen, Anders Andersen, Yngvar Aarebrot, Bjørn Nordal, Kjell Midtsundstad, Åge Monsen, Arve Simensen, Einar Myhre, Knut Arild Sveum, Per Rosenborg, Terje Skogvold, Gjis Scholten, Steinar Trøan, Synøve Nordstad og Jarle Røe.
Danish Grønbech/Grønbech won Norway Open 2019

Postet av Hedmarken Curlingklubb den 13. Okt 2019

WINNERS: Martin and Christine Grønbech won Norway Open 2019. Photo: Gjermund Trøan


The Danish mixed doubles national team Grønbech/Grønbech won the Third annual Norway Open MD at Stange curlinghall. Congratulations!

This was the first time visit to Stange for the Danish couple, and they could bring the trophy home after an exciting final agaist the Norwegian favourites Rørvik/Nergård.

Marianne Rørvik and Torger Nergård lost the game on the last stone, failing to get a much needed double take-out for the win.

Latvian team, Dace Regza and Ansis Regza, won the bronze final as they beat polish Adela Walczak and Andrzej Augustyniak for the second time this weekend.


SECOND PLACE: Marianne Rørvik and Torger Nergård. Photo: Gjermund Trøan


THIRD PLACE: Ansis Regza and Dace Regza. Photo: Gjermund Trøan


FOURTH PLACE: Andrzej Augustyniak and Adela Walczak. Photo: Gjermund Trøan


You can find Pictures for the tournament her.

For results and other information visit Curlingresultater.no
Enorm interesse for Norway Open

Postet av Hedmarken Curlingklubb den 21. Sep 2019

REGJERENDE MESTERE: Danske Mona Jensen og Morten Berger er regjerende mestere av Norway Open MD.


Norges eneste offisielle mixed doubles-turnering, bortsett fra NM, er blitt svært så populær. Norway Open MD er nå stappfull. 20 lag er påmeldt og 2 lag står på venteliste!

Klarer danske Mona Jensen og Morten Berger å forsvare tittelen fra i fjor? Det vil uansett være mye vanskeligere enn tidligere når turneringen går fra åtte til 20 lag.

Lagene kommer fra fem forskjellige nasjoner. Favoritten er likevel norsk. Torger Nergård og Marianne Rørvik har internasjonal erfaring som går langt utenpå resten av deltakerne, men får kamp fra både Sverige, Dnamark, Latvia og Polen, samt lag fra Halden, Jevnaker, Lillehammer og Hedmarken.

Les mer om turneringen her!
Godt samarbeid på tvers av idretter

Postet av Hedmarken Curlingklubb den 25. Mai 2019


EN CURLERS GOLFSVING: Ulrik storkoste seg på Atlungstad Drive Range. Han fikk prøve golfkølla takket være et godt samarbeid mellom Atlungstad Golf og Hedmarken Curlingklubb. Juniorgolferne har også fått prøve seg på curlingisen. Foto: Gjermund Trøan


Vi i Hedmarken Curlingklubb er åpne for samarbeid på tvers av klubber - innen curling, men også andre idretter. Derfor har alle idrettslag et svært rimelig tilbud i Stange curlinghall for de under 16 år. Dette har en rekke fotball- og håndballag benyttet seg av, og forhåpentligvis kommer enda flere innom etter hvert.

To aktiviteter

Men samarbeid kan også gå begge veier. Det er Hedmarken Curlingklubbs vennskap med Atlungstad Golf et godt bevis på. Golfklubbens unge og lovende har i vår fått prøve curlingkostene på isen vår, og våre kids og juniorer har testet golfkøller på Atlungstad. Ungene fikk selv være instruktører på sin arena. Dette ga idrettsglede for både "elever" og "lærere", og var veldig sosialt. Og ikke minst en fin måte å få nye venner på.

Takk til Atlungstad Golf for et godt samarbeid så langt.

Det er ikke slik at vi skal være redde for å miste medlemmer til andre klubber eller andre idretter. Det viktigste er at alle, ung og voksen, finner den aktiviteten som passer en best. Kanskje kan man også være med på flere aktiviteter. Her er kombinasjonen golf og curling et godt eksempel, da sesongene har svært liten overlapp. Det samme gjelder selvfølgelig fotball og curling, som jo er vår vanligste kombinasjon.

For de fleste er ikke vår aktivitet en førsteidrett. I curlingklubben har vi innsett dette for lenge siden, og vet at vi må tilpasse oss etter det. Derfor er curling på Hedmarken blant de aller billigste aktivitetene! (Se her for detaljer rundt medlemskap).

Forhindre frafall

For oss handler det først og fremst om å skape aktivitet for barn og unge, og ikke la de bli altfor oppslukt av nettbrettene eller andre stillesittende "feller". I Hedmarken Curlingklubb brenner vi for nettopp dette. Svært mange barn faller fra idretten altfor tidlig - av ulike årsaker. Vi ønsker å være alternativet som plukker opp disse ungene.

Vi mener at samarbeid mellom naboklubber bør ha nettopp dette som utgangspunkt. Hjelp hverandre - besøk hverandre, slik at barna kjenner alternativene. Ikke for å "stjele" av hverandre, men slik at veien er kortere for å fortsette med noe annet når de ikke vil fortsette der de er. Det viktigste er at barna forblir aktive - uansett hvilken arena det måtte være.

Mvh. Gjermund Trøan, nestleder i HCK og kids-trener


NYE VENNER: Curlere og golfere kan leke bra sammen. Samarbeidet mellom Atlungstad Golf og Hedmarken Curlingklubb er forhåpentligvis starten på flere nye vennskap. Foto: Gjermund Trøan
Hedmarken-sølv i NM individuelt

Postet av Hedmarken Curlingklubb den 19. Mai 2019


PALLEN: Kjetil Bjørke (i midten) er norgesmester i individuell curling 2019. Gjermund Trøan (t.v.) ble nummer to og Odd Persokrud nummer tre. Foto: Katrine Wolla


STANGE: Kjetil Bjørke fra Bygdøy CC ble norgesmester i individuell curling. Gjermund Trøan fra Hedmarken CK tok sølvet og Odd Persokrud fra Jevnaker CK fikk bronsen.

Tirsdag ble Gjermund Trøan klubbmester i individuell curling med 43 poeng. I dag fikk han samme score i NM individuelt på hjemmebane. Det ble veldig jevnt i medaljekampen, og opptellingen halvveis viste at Trøan ledet med 23 poeng foran Kjetil Bjørke på 21 poeng. Tom Borgersen og Trond Erik Standerholen hadde begge 20 poeng halvveis.

Det skifter gjerne litt i slike konkurranser, og det gjorde det her også. Bjørke hadde et ekstra gir, og klarte å heve seg til 45 poeng. Det holdt til gull for Kjetil fra Bygdøy! Trøan havnet litt bakpå tidlig i andre halvdel, men hentet seg inn igjen til 43 poeng. Bronseplassen var det Odd Persokrud fra Jevnaker som snappet til seg. Han lå på en femteplass med 18 poeng halvveis, men spilte godt nok til å snike seg forbi konkurrentene til slutt. Han endte på 40 poeng.


Slik endte NM individuelt 2019:

 1. Kjetil Bjørke, Bygdøy CC, 45 poeng
 2. Gjermund Trøan, Hedmarken CK, 43 poeng
 3. Odd Persokrud, Jevnaker CK, 40 poeng
 4. Trond Erik Standerholen, Hedmarken CK, 39 poeng
 5. Johnny Sandåker, Christiansands CK, 38 poeng
 6. Terje Skogvold, Hedmarken CK, 37 poeng
 7. Rune Steen Hansen, Hedmarken CK, 36 poeng
 8. Tom Borgersen, Jevnaker CK, 33 poeng
 9. Nicolay Grove, Bygdøy CC, 31 poeng
 10. Nicolai Sommervold, Jar CK/Hedmarken CK, 30 poeng
 11. Tobias Linneberg, Jar CK/Hedmarken CK, 26 poeng
 12. Anders Andersen, Hedmarken CK, 25 poeng
 13. Jan Aabel, Christiansands CK, 21 poeng
 14. Torill Agnethe Sletli, Hedmarken CK, 21 poengMinnerik ungdomssamling

Postet av Hedmarken Curlingklubb den 15. Mai 2019


SAMLING: Nærmere 20 unge curlingspillere fra en rekke klubber var på ungdomssamling i Stange curlinghall. Foto: Ådne Birketveit

Det ble en minnerik samling for de nærmere 20 deltakerne på Ung Curling-samlingen i Stange curlinghall i helga. NCFs ungdomsutvalg sto for arrangementet, og skapte godt samhold på tvers av klubbene. Deltakerne fra Hedmarken CK, Jar CK, Lillehammer CK, Oppdal CK og Trondheim CK fikk prøve en rekke øvelser på isen - med fokus på lek og moro. I tillegg ble det felles tacomiddag, brettspillkveld og overnatting i klubbhuset. Da deltakerne dro hjem søndag, var det med mange fine inntrykk og flere nye venner.

Se flere bilder fra helga her
Forsvarte klubbmestertittelen

Postet av Hedmarken Curlingklubb den 14. Mai 2019


FØRSTEPLASS: Gjermund Trøan vant HCKs individuelle klubbmesterskap.

Gjermund Trøan klarte med et nødskrik å forsvare klubbmestertittelen i individuell curling. Han endte på 43 poeng i 7-kampen i Stange curlinghall. Vidar Hansen endte på 42 poeng og ble nummer to og Jakob Bekken nummer tre med 41 poeng. Like bak kom Trond Erik Standerholen på den litt sure fjerdeplassen. Han endte med 40 poeng. Det ble med andre ord veldig jevnt! Totalt 18 spillere deltok.


ANDREPLASS: Vidar Hansen ble nummer to.


TREDJEPLASS: Jakob Bekken tok tredjeplassen, og han ble beste U16-spiller.


Her er resultatlista for klubbmesterskapet 2019:

1. Gjermund Trøan, 43 poeng
2. Vidar Hansen, 42 poeng
3. Jakob Bekken, 41 poeng
4. Trond Erik Standerholen, 40 poeng
5. Rune Steen Hansen, 31 poeng
6. Anders Andersen, 29 poeng
7. Helge Karlsen, 24 poeng
7. Jimmy Marken, 24 poeng
7. Trond Theodorsen, 24. poeng
8. Kjell Midtsundstad, 22 poeng
8. Arve Simensen, 22 poeng
9. Fred Kristian Nordstad, 21 poeng
9. Terje Skogvold, 21 poeng
9. Torill Agnethe Sletli, 21 poeng
10. Henriette Løkken Helgevold, 19 poeng
11. Tobias Bekken, 13 poeng
12. Knut Ola Emilsen, 12 poeng
13. Dan Cato Røe, DNF

Se her for resultatene fra  klubbmesterskapet i 2018
Populær paradag

Postet av Hedmarken Curlingklubb den 27. Apr 2019


FALT I SMAK: Paracurling falt i smak hos Lill Tove H. Witnæs. Hun og mange andre prøvde idretten under lørdagens Åpen Paradag i Stange curlinghall. Her får hun hjelp av paralandslagets Rune Lorentsen og Rikke Iversen. Foto: Gjermund Trøan


Mange tok turen til Stange curlinghall lørdag for å være med på Åpen Paradag. Blant dem var Lill Tove H. Witnæs fra Råholt, som sammen med Frøydis Olsen fra Nittedal fikk instruksjoner av paralandslagets Rune Lorentsen og Rikke Iversen - samt deres trener Peter Dahlman.

Hedmarken Curlingklubb har lenge hatt et mål om å danne et paracurlinglag på Stange, og denne dagen var forhåpentligvis starten på nettopp det. En rekke mennesker med nedsatt funksjonsevne fikk prøve curling lørdag, både på hjul og på to bein. Gleden var tydelig stor hos alle de som fikk prøve noe nytt og spennende. Paradagen ble arrangert av curlingklubben og Norges Idrettsforbund, i samarbeid med Extrastiftelsen.

Lill Tove og Frøydis startet begge med å curle sine første steiner inn på knappen. I følge tre ganger verdensmester og sølvmedaljevinner fra forrige Paralympics, Lorentsen, har han aldri sett lignende prestasjon av nybegynnere. For de to damene ga dette mersmak, og de er begge åpne for mer prøving og kanskje videre trening i Stange curlinghall.

Selv om paradagen er over, så stiller klubben gjerne opp hvis det er andre som har lyst til å teste ut paracurling. Interesserte oppfordres til å ta kontakt på telefon 41 61 10 10 eller post@hedmarkencurling.no.
Overleverte over 600.000 boksringer

Postet av Hedmarken Curlingklubb den 22. Apr 2019


GLAD: Carl Johan Holm ble glad da Hedmarken Curlingklubb stakk innom med over 600.000 boksringer. Her bruker han en magnet til å fjerne ringene som ikke kan brukes. De riktige boksringene er nemlig ikke magnetiske. Foto: Gjermund Trøan


Carl Johan Holm i Fredrikstad er siste stopp i Norge, før alle innsamlede boksringer fraktes til Danmark for nedsmelting. På ettermiddagen skjærtorsdag kom det første lasset som er blitt samlet inn i Stange curlinghall. Holm anslår at sekkene fra Hedmarken inneholdt et sted mellom 600.000 og 700.000 boksringer.

En rekke foreninger og privatpersoner har i en årrekke engasjert seg i innsamlingen av brusboks- og ølboksjekker, som et veldedig prosjekt for produksjon av proteser til fattige barn i Thailand. Tidligere ble ringene sendt med fly til Thailand, men det var verken lønnsomt eller miljøvennlig. Derfor har man de siste årene i stedet solgt ringene til nedsmelting i Danmark, og heller sendt pengene til formålet i Thailand. I Norge fraktes ringene av folk som skal samme vei likevel, og man sparer dermed både kroner og miljø.

Hedmarken Curlingklubb er et av de nyeste mottakene i Hamarregionen. Klubben startet sin innsamling i høst, og mange har allerede oppdaget tilbudet.

600.000 boksringer høres kanskje mye ut. Ja, det er skrot etter svært mye brus og øl, men alle disse jekkene tilsvarer ikke mer enn vekten av en curlingstein - cirka 20 kilo. Og lasset fra Stange utgjør bare en liten brøkdel av alle ringene Holm har lagret i kjelleren sin. Da curlingklubben var innom i påsken hadde han omtrent 1700 kilo boksringer på lager.

Carl Johan Holm har holdt på med denne innsamlingen siden 2006, og har fått mye oppmerksomhet for innsatsen sin. Den 24. april vil NRK radio sende et program om Holm og innsamlingen.

- Programmet har fått navnet "Ringenes herre", sier Holm og ler.

En journalist har fulgt hele prosessen - hele veien til Danmark.


600.000: Melina Trøan overleverte over 600.000 boksringer til Carl Johan Holm. Foto: Gjermund Trøan
Femteplass i damenes første NM

Postet av Hedmarken Curlingklubb den 14. Apr 2019

FEMTEPLASS: HCKs damelag ble nummer fem i NM. Fra venstre: Tone Adolfsen Aspeli, Henriette Løkken Helgevold, Torill Agnethe Sletli, Katrine Nygård Wolla og Sissel Irene Trøan. Foto: Kjell Bjørseth


HCKs damelag nådde målet sitt for helgas dame-NM på Lillehammer. De overrasket med seier etter å ha ha snudd 2-7 til 8-7 i åpningskampen mot Østgård, og spilte en jevn og spennende kamp mot Bremnes i tredje kamp av innledende round-robin. Resten av kampene ble rett og slett for tøffe for det nyetablerte laget, som til slutt ble nummer fem. HCK-damene er fornøyde med å ha tatt minst ett poeng i samtlige kamper - og ikke minst med å ha fått med seg en seier fra deres aller første NM.

Neste stopp for fire av fem spillere blir NM mixed på hjemmebane i Stange curlinghall 3. til 5. mai, hvor de fordeler seg på tre forskjellige lag.

Se alle resultater her
ØMF-gutta tar sitt femte Viking Cup-gull

Postet av Hedmarken Curlingklubb den 7. Apr 2019


GULL: Ø.M.Fjeld - Hans Bekkelund (t.v.), Helge Smeby og Jørgen Bekkelund vant Viking Cup 2019.


Nå er Ø.M.Fjelds bedriftslag i curling tilbake på Viking Cup-tronen igjen. I fjor måtte de ta til takke med en 15. plass i det som er blitt en tradisjonell begivenhet for curlingmiljøet på Hedmarken - og året før ble de nummer tre. Denne turneringen er nå blitt arrangert åtte ganger, og "gamlegutta" Jørgen Bekkelund, Hans Bekkelund og Helge Smeby har vunnet den hele fem ganger! I tillegg var Kjetil Dobloug med i det innledende gruppespillet. Faktisk er det kun tre lag som har vunnet den populære cupen. I tillegg til ØMF har Stangeavisa (nå Game of Stones/Team Trøan) vunnet to ganger og Team Aarebrot (nå Optimistene) har én triumf.

Det var Team Am-kara som ble slått i finalen. Arne Willy Hansen, Geir Hauge, Vidar Hansen og Trond Erik Standerholen begynte å spille curling da Stange curlinghall åpnet i oktober 2016. Dette er en svært ivrig gjeng, som har hatt en bratt læringskurve. Am-kara har deltatt i Viking Cup de tre siste sesongene, og har en sjette- og 19. plass bak seg.

Game of Stones (tidligere Stangeavisa) ble nummer tre for andre året på rad, og har vist at de alltid blir å regne med i både serie- og cupspillet på Hedmarken. For Game of Stones spilte Jan Erik Sivle, Dan Cato Røe, Rune Steen Hansen og Gjermund Trøan. I tillegg spilte Tor Egil Strømeng i det innledende gruppespillet.

Norsk Tipping ble nummer fire. Se full rankingliste her:
http://www.hedmarkencurling.no/p/20076/viking-cup


SØLV: Team Am-kara - Vidar Hansen (t.v.), Arne Willy Hansen, Geir Hauge og Trond Erik Standerholen ble nummer to i Viking Cup 2019.

BRONSE: Game of Stones - Dan Cato Røe (t.v.) og Gjermund Trøan var de eneste som var tilstede under premieutdelingen, men Melina og Matheo Trøan steppet med glede inn for de som manglet. Ikke tilstede da bildet ble tatt: Rune Steen Hansen, Jan Erik Sivle og Tor Egil Strømeng.
Velkommen til Åpen paradag!

Postet av Hedmarken Curlingklubb den 5. Apr 2019


PARALANDSLAGET: Spillere fra det norske paralandslaget i curling kommer for å være isntruktører på åpen paradag i Stange curlinghall, lørdag 27. april. Fra vesntre: Ole Fredrik Syversen, Sissel Løchen, Peter Dahlman (trener), Rikke Iversen, Jostein Stordahl og Rune Lorentsen. Foto: Privat


Lørdag 27. april inviterer Hedmarken Curlingklubb, i samarbeid med Norges Idrettsforbund og Extrastiftelsen, til åpen dag i Stange curlinghall.

Denne dagen kan alle personer med nedsatt funksjonsevne prøve curling helt gratis, en idrett som kan tilpasses de aller fleste. Curling er for alle - uansett fysikk. Det er veldig sosialt, like gøy uansett nivå og akkurat så krevende som man gjør det til selv.

Paracurling er blitt en stor idrett på verdensbasis. Det norske landslaget i paracurling er blant de aller beste i verden, og noen av spillerne kommer til Stange for å være instruktører den 27. april.

Påmelding: paracurling@hedmarkencurling.no eller 41 61 10 10.Fortsetter samarbeidet med SpareBank 1 Østlandet

Postet av Hedmarken Curlingklubb den 2. Apr 2019Vi i Hedmarken Curlingklubb er svært glade for å ha SpareBank 1 Østlandet med på laget. Banken har vært med oss siden hallen vår ble åpnet i 2016. Nå er en ny avtale signert, slik at deres logo fortsatt skal pryde blant annet baksiden av våre klubbdrakter. Avtalen gjelder ut neste sesong.

I fotballen snakker man om supporterne på tribuna som den 12. mann. For oss i HCK er det sponsorene som er våre nærmeste støttespillere - vår 5. mann. Vi drifter en ishall på dugnad, og er helt avhengig av økonomisk støtte fra næringslivet.

Sjekk ut www.sparebank1.no/nb/ostlandet/ :-)
Takk for et herlig NM

Postet av Hedmarken Curlingklubb den 31. Mar 2019

Vi i Hedmarken Curlingklubb ønsker å takke alle for et strålende mesterskap. En takk også til Bill Fraser, som stilte opp med sekkepipe. Her er en video (foto: Gjermund Trøan) og noen bilder (foto: Dan Cato Røe) fra inngangen til medaljeseremonien i Stange curlinghall.


Gull - Optimistene holdt det de lovte

Postet av Hedmarken Curlingklubb den 31. Mar 2019


GULL: Yngvar Aarebrot (t.v.), Hans Kroglund, Anders Andersen og Bjørn Nordal vant NM for veteraner. Foto: Gjermund Trøan


I forkant av NM for veteraner (60+) lovte Bjørn Nordal at gullet skulle gå til et av hjemmelagene, og da helst hans eget lag, Optimistene. Og gutta holdt det de lovte. Etter en spennende finale mot Doresius for Bygdøy CC, kunne Anders Andersen, Bjørn Nordal, Hans Kroglund og Yngvar Aarebrot juble for gull.

Riktig innebar Nordals spådom en seierspall tapetsert med lag fra arrangørklubben. Han traff på to av tre, for Stangegutta tok bronsen. De hadde god kontroll på Hald fra Bygdøy CC i bronsefinalen. Det laget besto av Per Rosenborg, Arve Simensen, Knut Arild Sveum, Terje Skogvold og Steinar Trøan.


BRONSE: Knut Arild Sveum, Arve Simensen (delvis skjult) og Per Rosenborg ble nummer tre. Her har Steinar Trøan (delvis skjult i bakgrunnen) sendt en av sine steiner. Foto: Gjermund Trøan


Sistnevnte og Anders Andersen var også på laget som tok Hedmarken-veteranenes aller første NM-medaljer i fjor. Da ble det bronse på de to, sammen med Einar Myhre og Kjell Guldahl.

Totalt deltok 10 lag i veteran-NM. Se resultater her.

1. Optimistene/Aarebrot, Hedmarken CK
2. Doresius, Bygdøy CC
3. Stangegutta/Trøan, Hedmarken CK
4. Hald, Bygdøy CC
5. Kirsebom, Stabekk CK
6. Høymer, Stabekk CK
7. Tobiasson, Jar CK
8. Olander, Jar CK
9. Pensjonistene/Røe, Hedmarken CK
10. Evensen, Bygdøy CC

Se flere bilder fra veteran-NM her.
Davanger fikk VM-billetten

Postet av Hedmarken Curlingklubb den 31. Mar 2019


GULL: Morten Tveit og Robert J. Wood koster alt de har på Flemming Davangers (bak) stein. Her i innledende kamp mot Stål Talsnes (i bakgrunnen). Foto: Gjermund Trøan


Jar CK og Lag Davanger gikk helt til topps i senior-NM i Stange curlinghall, slik de også gjorde på samme sted for to år siden. Den gangen ble de klare for VM i Canada, mens de nå sikret billetten til VM på hjemmebane - i Stavanger i slutten av april.

Ikke overraskende ble det Davanger mot Andreassen fra Risenga CK i finalen. Sistnevnte trakk det lengste strået i innledende spill. I følge Flemming Davanger var det de som da ville ha fordelen i finalen, for statistikken mellom de to lagene viser nemlig at taperen fra innledende kommer til å vinne til slutt. En spådom som viste seg å bli korrekt.

For Jar CK spilte Robert J. Wood, Morten Tveit, Bent Ramsfjell og Flemming Davanger. For Risenga CK spilte Joar Eimhjellen, Hallvard Kverne, Stig Arne Gunnestad, Kjell Berg og Tormod Andreassen.

Resultater fra mesterskapet finner man her

1. Lag Davanger, Jar CK
2. Lag Andreassen, Risenga CK
3. Lag Borgersen, Jevnaker CK
4. Lag Talsnes, Bygdøy CC
5. Lag Nilsen, Oslo CK
6. Lag Høiland, Christiansands CC
7. Team Lambertseter, Oslo CK

Se bilder fra NM for seniorer her
Bronse til juniorene i Trondheim

Postet av Hedmarken Curlingklubb den 31. Mar 2019


BRONSEVINNERE: Juniorene fra Hedmarken ble nummer tre i junior-NM. Fra venstre: Jonas Wolla, Mikael Brønmo Hansen, Jakob Bekken og Nicolai Sommervold (med ryggen til). Tobias Linneberg var reserver da bildet ble tatt. Foto: Trondheim Curlingklubb


Mens veteranene jakter medaljer på hjemmebane, så imponerer HCKs juniorer under et annet NM fem timer lenger nord i landet. De ender på bronseplass under junior-NM i Trondheim.

Gutta fra Hedmarken har spilt godt gjennom helga, og var nummer tre etter innledende round-robin. Det var en plass de "snek" seg til på måling mot Mosetertoppen fra Lillehammer.

Semifinalen mot Brænden fra Lillehammer var av det spennende slaget ganske lenge, men lillehamringene var et lite hakk bedre. Dermed gikk Brænden videre til finale mot Wolan fra Trondheim

Gratulerer med bronse til Jakob Bekken, Jonas Wolla, Mikael Brønmo Hansen, Tobias Linneberg og Nicolai Sommervold.


SKIP: Nicolai Sommervold har skippet Hedmarken-juniorene til bronse i junior-NM. Foto: Trondheim Curlingklubb
Kjell Bertel (92): - En aldeles utmerket idrett

Postet av Hedmarken Curlingklubb den 30. Mar 2019


Bygdøy Curling Clubs Kjell Bertel Nielsen er Norges eldste curlingspiller. 92-åringen stortrives på isen under NM for veteraner i Stange curlinghall, og fire kamper på to dager takler han helt fint. Men han synes det er litt "dårlig gjort" at han er eldstemann.

- Jeg skulle gjerne vært 10 år yngre, slik at jeg kunne satt flere perfekte steiner, sier Nielsen.

Men han gjør seg absolutt ikke bort. Tvert i mot, så setter den spreke pensjonisten mange svært gode dragninger. Han mener selv at det å være sprek er nøkkelen til at han kan spille curling, og trolig også til at han forholder seg sprek.

- Man må jo ha kroppsfunksjonene i orden - og være litt sprek. Det er jeg, sier 92-åringen og gliser.

Han anbefaler alle eldre til å oppsøke sin nærmeste curlingarena. Selv begynte han ikke før han var 88 år gammel, så han er en forholdsvis fersk curlingspiller.

- Jeg må jo ha noe å gjøre, og for meg er curling en aldeles utmerket idrett!

Det var en gammel venn som "lurte" Kjell Bertel ut på curlingisen den første gangen. Han var ikke vanskelig å få med.

- Min gode venn, Leif, spurte om jeg ville være med, og jeg svarte JA med en gang, forteller Nielsen.

Den gamle vennen han sikter til er selvfølgelig den levende legenden Leif Hald (91), som også deltar under helgas NM. Hald har utrolige 10 NM-gull bak seg, og har fortsatt muligheten til å ta sitt ellevte denne helga. Kjell Bertel Nielsen derimot, er utslått.Fire fikk klubbens hederstegn

Postet av Hedmarken Curlingklubb den 30. Mar 2019


"Pensjonistene", som laget kaller seg, gikk av isen etter et stygt tap. Sluttspillhåpet henger i en tynn tråd, men en teoretisk mulighet finnes fortsatt.

Gutta deppet nok litt, men humøret ble raskt løftet igjen. Styreleder Kjell Bjørseth klappet i hendene for å få alles oppmerksomhet. Årsaken var utdeling av heder og ære - til nettopp de fire gutta.

Einar Myhre, Jarle Røe, Bjørn Ola Myhre og Kjell Guldahl sier nesten aldri nei når dugnadsspørsmålet kommer. I Stange curlinghalls byggeperiode bidro alle fire med enormt mange frivilligtimer, og dugnadsånden har heller ikke endret seg siden.

Derfor ble disse fire lørdag tildelt Hedmarken Curlingklubbs hederstegn - de fire første av denne typen i klubbens historie. Eneste heder som er delt ut tidligere er et æresmedlemskapet til Terje Skogvold, som ble delt ut i forbindelse med åpningen av hallen i oktober 2016.

Slik ser hederstegnbevisene ut:


Curler inn i solnedgangen

Postet av Hedmarken Curlingklubb den 29. Mar 2019


Dag 1 av NM senior/veteran i Stange curlinghall nærmer seg slutten. 16 kamper er unnagjort. Her er det høyt nivå og mye spennende øyeblikk.

Vi curler inn i solnedgangen, og gleder oss til morgendagen. Da skal det spiller 19 kamper til. Hallen og kiosken er selvfølgelig åpen for publikum.

Se kampoppsettet på www.curlingresultater.no.
Leif (91) slått av ungdommen

Postet av Hedmarken Curlingklubb den 29. Mar 2019Alle våre lag fikk en kjempestart på NM for veteraner (60+), med en seier hver. Både Pensjonistene og Stangegutta gikk på knepne tap i andre kamp, mens Optimistene seiret med glans igjen.

I Optimistenes andre kamp var mot regjerende norgesmester, Leif Hald fra Bygdøy. 91-åringen har hele 10 NM-gull bak seg, men ser nå ut til å måtte vike plass for "ungdommen". Optimistenes yngstemann, Hans Kroglund, kunne vært barnebarnet til Hald - hvis man tar litt i riktignok.

Se resultater og live-oppdatering på www.curlingresultater.no.

PÅ BILDET FRA VENSTRE: Hans Kroglund, Yngvar Aarebrot og Bjørn Nordal.
Sangfugl-Anders åpnet NM

Postet av Hedmarken Curlingklubb den 29. Mar 2019


Hedmarken Curlingklubb har en egen sangfugl. Anders Andersen tok av seg lua, som noen ganger kan forveksles med en lodden katt, og sang for full hals. Tradisjonen tro var det nasjonalsangen som åpnet ballet.


VELKOMMEN: Styreleder, turneringsleder og ismaker Kjell Bjørseth ønsket velkommen.

REGLER: Daglig leder i Stange Curlinghall, Terje Skogvold, gikk gjennom reglene.
Gaute og Rune tok gull i Student-OL

Postet av Hedmarken Curlingklubb den 10. Mar 2019


GULLGUTTER: Magnus Ramsfjell (t.v.), Martin Sesaker, Rune Steen Hansen (trener), Bendik Ramsfjell og Gaute Nepstad.
Foto: Privat

Gaute Nepstad, som det meste av sin curlingkarriere har representert HCK, tok gull i Student-OL (Universiaden) i Krasnoyarsk, Sibir. Vår egen Rune Steen Hansen var med som landslagtrener. De andre på laget var Magnus Ramsfjell og Bendik Ramsfjell, begge fra Jar CK, og Martin Sesaker fra Oppdal CK.

Gratulerer så mye!

Se video av sistesteinen til Magnus her:

Sølv til HCK i kretsmesterskapet

Postet av Hedmarken Curlingklubb den 10. Mar 2019

Det var til slutt SIL BIL, eller Krøven's Cørleforening som de også kaller seg, som vant denne sesongens kretsmesterskap i Stange curlinghall. Det var deres andre napp i vandrepokalen på like mange sesonger.

Gratulerer så mye til Eivind Sve (til venstre på bildet under), Stein Erik Johansen og ars Ove Madshus, samt "leiesoldat" Ådne Birketveit.

Lillehamringene slo HCKs Team Trøan, eller Game of Stones som laget også heter. De grønnkledde fikk en litt rufsete start på kampen, som ble vanskelig å komme tilbake fra. På sølvlaget spilte Dan Cato Røe (til venstre på bildet under), Tor Egil Strømeng, Gjermund Trøan Bardia Jansepar. Jan Erik Sivle spilte også en kamp, men var ikke tilstede da bildet ble tatt.

Jevnaker CK sikret bronsen på sistestein i bronsefinalen mot Team Stange Energi fra HCK. De som representerte Jevnaker var Odd Persokrud (til venstre på bildet under), Anniken Pettersen, Beate Ruden og Tom Borgersen. De skulle gjerne tatt med seg pokalen tilbake til Jevnaker, men den var det en luring fra Lillehammer som stakk av med, som også snek seg med på bildet.

For Team Stange Energi spilte Jonas Wolla, Jakob Bekken, Nicolai Sommervold og Tobias Linneberg.

HCKs spreke veteraner, laget som kaller seg Pensjonistene, ble nummer fem. Her spilte Terje Skogvold, Bjørn Ola Myhre, Einar Myhre, Arve Simensen og Jarle Røe.

Alle foto: Anders Bekken
Fjerdeplass i NM for Team Hedmarken

Postet av Hedmarken Curlingklubb den 7. Mar 2019

Våre unge og lovende spillere måtte ta til takke med den litt sure fjerdeplassen under NM for yngre juniorer i Halden. Gutta spilte en bra turnering, og er fornøyde selv om medaljen uteble. De som representerte HCK var Tobias Moen Bekken, Lars Jørgen Aspeli, Are Trøan Olstad, Harald Dæhlin, Jakob Moen Bekken og Nicolai Sommervold.

Vi stilte også med to lag (sju spillere) i kids-klassen.
Team Skogvold nummer sju i NM

Postet av Hedmarken Curlingklubb den 9. Feb 2019


TEAM SKOGVOLD: Fra venstre: Sebastian Wik Varmdal, Jon Aunøien, Markus Skogvold og Peder Siksjø. Foto: Kjell Bjørseth

Etter å ha fått en tøff start i Haugesund med tap mot Høstmælingen og Brænden, så klarte Team Skogvold å hente seg inn igjen til siste gruppespillkamp. Der ble det seier mot normalt svært solide Mellemseter. Siden tre av fire lag ble stående med én seier hver etter gruppespillet ble lagdragninger avgjørende. Der var Skogvold bedre enn både Høstmælingen og Mellemseter, og ble dermed nummer to i gruppe D.

1/8-finalen mot Nepstad ble et spennende oppgjør på flere måter. Barndomskameratene Markus Skogvold og Gaute Nepstad møttes her i den første utslagsrunden. I tillegg spiller på Peder Siksjø og Sebastian Wik Varmdal på Skogvold-laget. De fire dannet for en del år tilbake et svært lovende juniorlag på Hedmarken. Kampen ble svært jevn, der en fantastisk sistestein fra Nepstad måtte til for at kampen skulle gå til ekstraomgang. Og slik måtte det selvfølgelig bli, som jo er litt typisk denne typen oppgjør. Ekstraomgangen ble Team Skogvold sin.

Klare for kvartfinale ventet et tøft møte for Skogvold. Juniorlandslaget, som er et av de aller beste curlinglagene i Norge, var motstander. Kvartfinalen mot Toyota Bilia/Ramsfjell ble som å møte en vegg for Markus og co, som gav seg etter fire poeng mot i sjette runde. Totalt 10-1.

Dermed ble det egentlig plasseringskamp på Hedmarken Curlingklubbs eneste lag i herre-NM. Skogvold skulle her møte landslaget, Minera Skifer/Walstad, men verdensklassemotstanderen valgte å ikke stille til kampstart. Dermed ble det sjuendeplass til Hedmarken! Davanger slo Andreassen i kampen om femteplassen. Norheim Naturstein/Wolan ble nummer fire og Brænden tok bronsen. Finalen gikk mellom svært rutinerte Ulsrud og juniorlandslaget Toyota Bilia/Ramsfjell. De unge og lovende vant til slutt og sikret seg VM-plass.

PS: Gaute Nepstad, som er "fostret opp" i vår klubb, ble nummer 10 i årets NM som representant for Trondheim Curlingklubb.

Alle resultater fra NM i Haugesund finner du her.
Takker alle samarbeidspartnere

Postet av Hedmarken Curlingklubb den 3. Feb 2019


På vegne av Hedmarken Curlingklubb takker Tim Nicolai Adolfsen Aspeli alle sponsorene for at turneringshelga i Stange Curlinghall ble kronet med fine premier. Sparebanken Østlandet, Stange Energi og Kiwi Høgmyr stilte gledelig opp under den årlige cupen for de yngste i curlingnorge.

Klubben setter stor pris på sin samarbeidspartnere.

Tusen takk!
Tredjeplass til Team Hedmarken

Postet av Hedmarken Curlingklubb den 3. Feb 2019


TEAM HEDMARKEN: Henriette Løkken Helgevold, Jakob Bekken, Lars Jørgen Adolfsen Aspeli og Amardeep Grewal (med ryggen til) ble nummer tre. Foto: Gjermund Trøan

Team Hedmarken ble nummer tre etter bronsefinale mot Eggen fra Oppdal i Stange yngre junior cup. Hjemmelaget vant 6-1 i kampen av den siste pallplassen. Team Hedmarken besto av Lars Jørgen Adolfsen Aspeli, Henriette Løkken Helgevold, Amardeep Grewal og skip Jakob Bekken.

Stange curlinghall er nok lykkehallen til Lillehammer Curlingklubb. For når de stiller med lag på turnering i ishallen på Ljøstadfeltet, så stikker de nesten alltid av med den gjeveste pokalen. Denne gangen var det Mosetertoppen Skiline som vant Stange yngre junior cup, etter en spennende finale mot det norske EYOF-laget (European Youth Olympic Festival), som også hadde to lillehamringer på laget.

Se resultater og tabeller her.

1. Mosetertoppen Skiline, Lillehammer Curlingklubb
2. EYOF Norge, Norges Curlingforbund
3. Team Hedmarken, Hedmarken Curlingklubb
4. Eggen, Oppdal Curlingklubb
5. Slidekick, Oppdal Curlingklubb
6. Burøisund, Lillehammer Curlingklubb
7. Stonebreakers, Hedmarken Curlingklubb

Se bilder fra juniorturneringen her.

For HCKs andrelag, Stonebreakers, spilte, Aleksander Skjønsberg, Tobias Bekken, Are Trøan Olstad og Harald Dæhlin.

Også kidsa var i aksjon i Stange curlinghall i helga. Her ble det ikke ført resultater, som er i tråd med barneidrettsbestemmelsene. Det kom to lag fra Lillehammer, ett fra Trondheim, ett fra Jar og to fra arrangørklubb Hedmarken, og alle koste seg på isen.

Se bilder fra kids-turneringen her.
Skjer det noe muffins i curlinghallen?

Postet av Hedmarken Curlingklubb den 2. Feb 2019


… nei, det skjer ikke noe muffins i curlinghallen, men Siv Irene Helgevolds curlingmuffins smakte like godt som de så ut.

Det som skjer derimot, er Stange yngre junior og kids cup. Sju juniorlag og seks kidslag braker sammen.

Se kampoppsett og live-oppdatering her: https://www.curlingresultater.no/nb/tournaments/stange-yngre-junior-kids-cup
Meld deg på Viking Cup nå!

Postet av Hedmarken Curlingklubb den 25. Jan 2019Påmeldingsskjemaet for Viking Cup 2019 ligger nå klart, og kanskje er det ditt lag venter på. Dette blir niende gang den tradisjonsrike turneringen arrangeres, og den tredje gangen i Stange Curlinghall. Tidligere ble den arrangert i Vikingskipet - derav navnet Viking Cup.

Men ikke la deg skremme av den skumle vikingen på bildet, for alle deltakerne er snille gutter og jenter. Dette er først og fremst en sosial turnering. Lagene seedes og trekkes i grupper på fire. Det blir spilt gruppekamper fordelt på ukene 12, 13 og 14, hvor alle lag vil få én kamp per uke - enten mandag, tirsdag, onsdag eller torsdag. Helga i uke 14 blir det også sluttspill for de 16 beste lagene fra gruppespillet.

Så meld på laget ditt til Viking Cup nå. Startkontingenten er på kun 900 kroner per lag, pluss skoleie på 20 kroner per gang for de som ikke har egne sko. Lån av koster og hodebeskyttelse koster ingen ting. Påmelding skjer via lenken under. Frist er 22. februar.

PÅMELDING HER