Individuelt klubbmesterskap koronautsettes!

Postet av Hedmarken Curlingklubb den 21. Des 2020


OPPDATERING:

Etter de nye koronabestemmelsene fra 22. desember, må dette arrangementet dessverre utsettes/avlyses. De nye reglene sier at kun fritidsaktiviteter utendørs tillates. Alle påmeldte deltakere får beskjed via e-post.


Opprinnelig melding:

Koronapandemien setter dessverre en stopper for vår tradisjonelle "familiesammenkomst" i romjula, med uhøytidelig turnering, nisseluer, gløgg og pepperkaker. Vi ser at det her kan bli utfordrende å holde seg innenfor smittevernreglene.

Det som imidlertid fint kan la seg gjennomføre er et individuelt klubbmesterskap. Det er en årlig begivenhet, egentlig i mai hvert år, som etter nedstenging ikke lot seg arrangere forrige sesong. Nå blir det altså en ny mulighet til å krones som klubbmester i individuell curling for sesongen 2019/2020 (altså for forrige sesong), tirsdag 29. desember.

Slik gikk klubbmesterskapet sesongen 2017/2018
Slik gikk klubbmesterskapet sesongen 2018/2019

For at så mange som mulig skal kunne delta, og av koronahensyn, har vi valgt å dele arrangementet inn i tre puljer, klokka 13.00, 16.00 og 18.00. Det siste spillepasset er tiltenkt de som er på jobb dagtid. Dere som har fri bes melde dere til et av de tidlige tidene. Av smittevernhensyn må alle melde sin ankomst på forhånd via skjemaet du finner HER.

Minner om at dette klubbmesterskapet er høyst uhøytidelig. Det gjennomføres kun for gøy, men er samtidig en veldig fin form for trening. Dere som ikke har prøvd det før kan møte opp litt før for å få en kort innføring. Deltakeravgift er på 100 kr.

Her er reglene for individuell curling, og beskrivelse av de sju øvelsene som skal gjennomføres.

Nå får vi gang- og sykkelveg

Postet av Hedmarken Curlingklubb den 29. Nov 2020

For den som lurer på hvorfor Ljøstadvegen, vegen forbi curlinghallen vår, er stengt, så er omfattende gravearbeid årsaken. Hvorfor graves det? Jo, vi skal få gang- og sykkelveg utenfor døra vår. Grøfta med bekk som ligger utenfor hoveddøra vår blir med andre ord borte, den skal flyttes til motsatt side av vegen. Gang- og sykkelvegen skal etter planen stå ferdig i løpet av våren.
Oppdaterte koronabestemmelser: Kun trening for de under 20 år er tillatt

Postet av Hedmarken Curlingklubb den 29. Okt 2020

Covid-19 setter dessverre sitt preg på aktiviteten vår, selv om vi har svært gode smitteverntiltak. Mange runder av Bedriftsserien er blitt utsatt. Vi håper fortsatt på at disse kan få nye datoer etter påske, men inntil videre må vi vente og se hvordan smittesituasjonen er og hva vi får lov til av myndighetene.

For øyeblikket er hallen kun åpen for de under 20 år.

Vi som klubb vil, i samråd med Bedriftsidretten, til en hver tid følge de anbefalinger som gis av nasjonale og lokale myndigheter.

Mandag 18. januar ble nye føringer satt som gjør at Stange curlinghall fortsatt må holde døra låst for de fleste gruppene. Disse innstrammingene ble videreført i flere runder nå, og blir gjeldende ytterligere noen uker til fremover. Det er kun barn og unge under 20 år som får lov til å bedrive aktivitet innendørs. Disse bestemmelsene gjelder så lenge det er behov for dem, og vurderes av regjeringen fortløpende. Eventuelle endringer tidligere enn antatt blir også opplyst om her.

Spørsmål kan rettes til post(a)hedmarkencurling.no eller 41 61 10 10. Klubbtelefonen er åpen fra 17.00-22.00 på hverdager, og fra 10.00-17.00 på helg.5 Kommentarer

Isen er klar!

Postet av Hedmarken Curlingklubb den 7. Sep 2020

Isen er klar fra 1. september - vi starter med Viking Cup

Postet av Hedmarken Curlingklubb den 6. Aug 2020


Etter en uvanlig lang pause nærmer det seg nå en ny curlingsesong. Hvis alt går etter planen vil isen i Stange curlinghall var klar fra og med 1. september.

Først ut er Viking Cup, som ble flyttet fra sin vante mars måned. Koronasituasjonen gjør at den tradisjonelle turneringen for bedriftslag og vennelag nå i stedet skal spilles på høsten. Dette er en helt åpen turnering, som også er veldig fin for nybegynnere! Les mer om cupen og påmelding her.

Fullføre seriespillet

Da sesongen bråstoppet gjensto fortsatt noen få seriekamper i bedriftsserien. Både klubb og krets, som er arrangører, ønsker at disse kampen spilles i løpet av de to første Viking Cup-ukene. Det er fin om lagene det gjelder prater sammen, avtaler et tidspunkt og booker bane. Ta kontakt med Gjermund for booking av dette!

Smittevern

Vi vil følge alle smittevernregler som curlingforbundet og FHI anbefaler.
Hjelp curlinghallen gjennom koronakrisen med støttemedlemskap på 200 kroner

Postet av Hedmarken Curlingklubb den 31. Mar 2020

Vi har bygget stein for stein for å få “kaste” stein
... men nå trenger vi hjelp til å bære byrden
... for og fortsatt kunne tilby aktivitet i Stange Curlinghall.

Bli støttemedlem for å hjelpe Hedmarken Curlingklubb gjennom koronakrisen.
Kun 200 kr pr sesong!

Følge denne linken: http://www.hedmarkencurling.no/p/20109/bli-medlem


Som så mange andre går også Hedmarken Curlingklubb nå gjennom en krisetid. Hallen måtte brått stenges ned på grunn av koronaviruset, og store inntekter gikk tapt. Vi jobber hardt med å sikre midler til videre drift av Stange Curlinghall i tiden som kommer, men det er ikke lett når næringslivet også sliter. Vi legger derfor ikke skjul på at vi nå står foran store utfordringer økonomisk - både gjennom korona-tiden og trolig også i tiden som kommer etter.

Kun 200 kroner!

Den enkleste måten å bidra på er å bli støttemedlem i klubben for bare 200 kroner - og på den måten ta del i at en hurtigvoksende og populær aktivitet på Hedmarken kan fortsette. Følg denne linken for å tegne støttemedlemskap: http://www.hedmarkencurling.no/p/20109/bli-medlem

Merk at det for støttemedlemmer ikke kreves innsats på dugnader eller lignende.


Team Stange Energi vinner NJCT sammenlagt

Postet av Hedmarken Curlingklubb den 15. Mar 2020

SAMMENLAGTVINNERE: Jakob Bekken (t.v.), Jonas Wolla, Nicolai Sommervold (med ryggen til), Tobias Linneberg (ikke i bildet) og Mikael Brønmo Hansen (ikke i bildet) har vunnet NJCT sammenlagt. Bildet ble tatt under NM for herrer på Snarøya forrige helg.


Grunnet faren for smitte av koronavirus er den siste turneringen i NJCT (Nordic Junior Curling Tour) avlyst. Det betyr at Hedmarken Curlingklubbs Team Stange Energi, som leder touren sammenlagt, nå blir utropt som sammenlagtvinnere.

Lagene som deltar får poeng for sluttplassering i hver turnering, etter en bestemt skala, samt ekstrapoeng for hver kamp de vinner. I tillegg får hvert lag 3 poeng for deltakelse. Etter tre av fire turneringer sto Team Stange Energi med 47 poeng. Nærmest var Team Mosetertoppen Skiline fra Lillehammer CK med 44,5 poeng og Landelius fra Mjölby CK i Sverige med 31,5 poeng.

Førstepremien for sammenlagtseieren er 800 Euro, og navnetrykk på tourens vandrepokal. Gutta er det fjerde laget som vinner denne touren. Som tilleggspremie stiller klesleverandøren FoxGlide med utstyr til gutta for sesongen 2020/2021. Pengepremien blir lagt i potten for videre satsing.

Nicolai Sommervold, Tobias Linneberg, Jakob Bekken, Jonas Wolla og Mikael Brønmo Hansen har denne sesongen prestert svært godt på et høyt internasjonalt juniornivå, og viser at de blir å regne med i fremtiden. De takker sin lagsponsor Stange Energi for økonomisk støtte. En hjelp som er svært viktig for satsingen.

Sammenlagtlisten finner du her.
Her er det nye klubbstyret

Postet av Hedmarken Curlingklubb den 13. Mar 2020

STYRET 2020: Øverst fra venstre: Kjell Bjørseth, Marte Mari Moen Bekken og Trond Erik Standerholen. Nede fra venstre: Dan Cato Røe, Gijs Scholten, Tone Cecilie Adolfsen Aspeli og Gjermund Trøan.


Hedmarken Curlingklubb hadde årsmøte onsdag 26. februar. Følgende klubbroller er nå satt:

Styret

Leder, Kjell Bjørseth, 1 år (gjenvalgt)
Nestleder, Gjermund Trøan, 2 år (gjenvalgt)
Sekretær, Dan Cato Røe, 2 år (gjenvalgt)
Styremedlem, Marte Mari Moen Bekken, 1 år (ikke på valg)
Styremedlem, Trond Erik Standerholen, 1 år (ikke på valg)
Styremedlem, Tone Cecilie Adolfsen Aspeli, 1 år (ikke på valg)
Styremedlem, Gijs Scholten, 2 år (ny)

Valgkomité

Rune Steen Hansen, 1 år (ikke på valg)
Yngvar Aarebrot, 2 år (ny)
Torill Agnethe Sletli, 2 år (ny)

Kontrollkomité

Kristofer Dæhlin, 2 år (ny)
Anders Skumsnes, 2 år (ny)

Én vararepresentant mangler til kontrollkomiteen. Den forrige valgkomiteen har fått ansvar for å sette en person inn i denne rollen.

Referat fra årsmøtet finner du her: årsmøtereferat 2019.docx
Curlingsesongen avsluttes og isen fjernes

Postet av Hedmarken Curlingklubb den 13. Mar 2020

STENGT: Stange Curlinghall stenges ned for sesongen, to og halv måned før planen. Hallen er pålagt aktivitetsstans i minst 14 dager for å dempe smittefaren av koronaviruset. Dermed forsvinner hele inntektsgrunnlaget, og klubben må gjøre nødvendige tiltak for å redusere det økonomiske tapet.


I går, torsdag 12. mars, ble alle idrettslag anbefalt full stans i all aktivitet i minst 14 dager. I Stange Curlinghall var allerede tiltak satt til verks for å dempe smittefaren av koronaviruset i form av økt renhold og strengere kjøreregler for brukerne. Det innebar også en begrensning til bruk av kun to baner samtidig. Vi rakk bare så vidt å sette noen av tiltakene til verks før beskjeden fra myndighetene og Norges Curlingforbund om aktivitetsstopp kom.

Avslutter sesongen

Styret i Hedmarken Curlingklubb hadde torsdag kveld et hastemøte for å diskutere situasjonen, samt eventuelle strakstiltak med tanke på de økonomiske utfordringene aktivitetsstopp medfører. Vi vet av erfaring at pågangen til hallen går en del ned etter påske, og vi regner ikke med bedring i en periode hvor landet "står stille". Stange Curlinghall lever først og fremst av firmaeventer og andre former for baneleie. Vi har allerede merket nedgang i antall bookinger den siste tiden, og det har vært avbestillinger fordi kundene frykter smitte.

Av disse grunnene finner styret det økonomisk uforsvarlig å la isen ligge i påvente av at smittefaren forsvinner. Flere eksperter mener at hverdagen blir svært annerledes en god stund fremover, og ingen vet hvor lenge dette vil vare. Vi anser derfor sesongen som avsluttet.

Seriekamper og Viking Cup

Noen av kampene i seriespillet, som klubben arrangerer sammen med Bedriftsidretten i Innlandet, er fortsatt ikke blitt spilt. I tillegg skulle vår tradisjonelle turnering, Viking Cup, starte opp uka som kommer. Her var det planlagt innledende gruppespill for 24 lag over de neste tre ukene. 16 av disse ville spille mellomspill og sluttspill helga 17. til 19. april. Både seriekampene og cupkampene blir nå naturlignok skrinlagt.

Vi ønsker imidlertid at de resterende seriekampene fortsatt skal spilles, og at Viking Cup skal spilles også i 2020. Vi håper derfor at vi kan få til en tidligere oppstart på neste sesong, slik at alt kan gjennomføres likevel. Her vil vi komme tilbake med detaljer så fort vi vet mer. Forhåpentligvis er Norge tilbake til normalen når det nærmer seg en ny curlingsesong.

Økonomisk uforsvarlig

Vi ber om forståelse for at vi nå tar dette drastiske valget om sesongstopp to og en halv måned før planen. Vi har flere store utgifter, og er nødt til å redusere så mye vi kan av disse når vi nå får en lang periode helt uten inntekter. Strøm er en av de største utgiftene, og her er det kjøleanlegg og ventilasjon som bruker mest. Da er det naturlig å gjøre tiltak der for å redusere det økonomiske tapet - som nå dessverre er umulig å unngå.

Mvh. styret i Hedmarken Curlingklubb
Stange curlinghall er korona-stengt

Postet av Hedmarken Curlingklubb den 12. Mar 2020

Hei alle curlere!

Vi i Hedmarken Curlingklubb følger de anbefalinger som er gitt av ekspertene, for å dempe smittepresset av korona-viruset. Stange curlinghall holdes derfor stengt inntil annen beskjed blir gitt. Vi har også fått krav om dette fra Norges Curlingforbund.

Det betyr at all aktivitet fra og med i dag, torsdag 12. mars, må stanses. Det betyr også at Viking Cup, som skulle startet i neste uke, må utsettes på ubestemt tid. Klubbstyret skal ha et hastemøte om dette, og kommer tilbake til dere med oppdateringer.

Mvh. Styret i Hedmarken Curlingklubb
Fin NM-debut for Am-kara

Postet av Hedmarken Curlingklubb den 8. Mar 2020

Team Am-kara fikk med seg en seier fra NM-debuten på Snarøya. Her er det Trond Erik Standerholen og Geir Hauge som følger steinen.


Team Am-kara kvalifiserte seg til NM på Snarøya gjennom godt spill i Regionmesterskapet i desember. Femteplassen der holdt til NM-plass da flere av lagene på første- til fjerdeplass også kvalifiserte seg på annet vis.

Til NM-helga på Snarøya dro HCK med hele fire lag - nevnte Team Am-kara, Team Steen Hansen, Team Stange Energi, samt klubbens damelag til NM for damer i samme hall.

Det ble en brå start på møtet med eliten i norsk curling for Am-kara. Ramsfjell ventet som første hinder på veien mot kongepokalen. Det gikk som forventet - tap mot laget som til slutt ble kronet som norgesmestere. 

Men så kom seieren gutta ønsket seg - for målet på forhånd var å unngå sisteplass. Richardsen fra Christiansands CC ble slått på en solid måte. I tredje gruppespillkamp ble Brænden fra Lillehammer CK for sterke, og Am-kara endte som nummer tre i sin gruppe.

I kampen om 11. plassen fikk NM-debutantene en motstander de kjenner godt. Team Steen Hansen ble motstander i det som skulle bli en kjempespennende kamp helt til siste stein i runde åtte. Det ble et knepent tap. Dermed ble Steen Hansen nummer 11, Team Am-kara nummer 12, mens Stange Energi endte på 14. plass. Sistnevnte slo forresten Mellemseter i gruppespillet, etter en imponerende stjeling av seks poeng!

HCK damer spilte sitt andre NM, og endte som nummer 10 av 10.

Se alle kamper og resultater her.
Henriette og Nicolai sikret NM-sølv

Postet av Hedmarken Curlingklubb den 1. Mar 2020

SØLV: Henriette Løkken Helgevold og Nicolai Sommervold ble nummer to i NM junior mixed doubles i Stange Curlinghall.


Hjemmelaget, Hedmarken CKs Henriette Løkken Helgevold og Nicolai Sommervold, var en såkalt outsider til junior-NM i mixed doubles. Men etter solid spill gjennom helga, kjempet arrangørklubbens eneste lag i turneringen seg helt til finalen. Der ventet forhåndsfavorittene fra Lillehammer - Martine Rønning og Mathias Brænden, som nylig ble nummer tre i Nordic Mixed doubles tour. Finalen var lenge jevn, men et firerbo i sjuende runde gjorde jobben svært vanskelig. Lillehamringene vant til slutt 8-6 etter en nervepirrende finale.

Henriette (17) og Nicolai (16) drømte om medalje på forhånd, men det var langt i fra noe de forventet. Sølvmedalje i tidenes første NM i mixed doubles for juniorer er de derfor godt fornøyde med.

Astri Forbregd og Andreas Hårstad fra Oppdal fikk bronsen, mens Eirin Mesloe og Håkon Lien Horvli ble nummer fire.

Se alle resultater her!

1. Martine Rønning / Mathias Brænden, Lillehammer CK
2. Henriette L. Helgevold / Nicolai Sommervold, Hedmarken CK
3. Astri Forbregd / Andreas Hårstad, Oppdal CK
4. Eirin Mesloe / Håkon Lien Horvli, Oppdal CK
5. Ronja Nordhagen / Niclas Nordhagen, Lillehammer CK
6. Ingeborg Forbregd / Lucas Høsmælingen, Oppdal CK / Lillehammer CK
7. Nora Østgård / Johan Herfjord, Trondheim CK
8. Mia Wolan / Hogne R. Lyngvold, Trondheim CK


GULL: Martine Rønning og Mathias Brænden.

BRONSE: Andreas Hårstad og Astri Forbregd.
Stor spenning i sluttspillet

Postet av Hedmarken Curlingklubb den 29. Feb 2020

RETT TIL SEMI: Mathias Brænden og Martine Rønning fra Lillehammer vant sin gruppe, og tok "snarvegen" i sluttspillet i NM junior mixed doubles. Søndag morgen spiller de semifinale.


De to gruppevinnerne gikk rett til semifinalen, og fikk dermed tidlig fri lørdag. Gruppetoerne og gruppetreerne måtte gjøre opp om de to siste semifinaleplassene.

Lillehammers Rønning/Brænden og Oppdals Mesloe/Lien Horvli var de to lagene som sikret "snarvegen" i sluttspillet. Omspillet går mellom Hedmarkens Helgevold/Sommervold mot Lillehammers Nordhagen/Nordhagen og Oppdals Forbregd/Hårstad mot Forbregd/Høstmælingen. Sistnevnte lag er et samarbeid mellom klubbene på Lillehammer og Oppdal.

De to Trondheims-lagene Wolan/Lyngvold og Østgård/Herfjord endte sist i hver sin gruppe, og fikk dermed ikke plass i sluttspillet.

Følg kampene live på Curlingresultater.no!


TIL SEMI: Håkon Lien Horvli og Eirin Mesloe fra Oppdal er klare for semifinale i NM junior mixed doubles.
NM junior mixed doubles er i gang

Postet av Hedmarken Curlingklubb den 28. Feb 2020

LOKALT HÅP: Nicolai Sommervold og Henriette Løkken Helgevold er Hedmarken CKs NM-håp.


Det aller første mixed doubles-NM for juniorer er i gang i Stange Curlinghall. Åtte lag fra fire klubber kjemper om medaljene. Hedmarken Curlingklubbs håp, Henriette Løkken Helgevold og Nicolai Sommervold, har fått en god start.

Kampene oppdateres live på Curlingresultater.no!

Vi har god plass til publikum, og kiosken er åpen!
Burøisund vant Stange Energi Cup

Postet av Hedmarken Curlingklubb den 2. Feb 2020

FØRSTEPLASS: Burøisund fra Lillehammer CK vant Stange Energi Cup


Burøisund fra Lillehammer CK stakk av med seieren i Stange Energi Cup, som er en del av curlingforbundets yngre junior-tour. Det ble en spennende finale mot Stonebreakers fra Hedmarken CK, men lillehamringene trakk til slutt det lengste strået. Det var en sliten, men glad, gjeng som fikk løfte pokalen.

Bronseplassen gikk til Halden CK, mens Green Team fra Hedmarken CK ble nummer fire.

Se alle resultater fra turneringen her.

Se bilder fra turneringen her.

Som arrangør vil Hedmarken Curlingklubb takk alle gjestende lag, og takk til våre sponsorer. En spesiell takk til generalsponsor Sparebank1 Østlandet og turneringssponsor Stange Energi.
HCK-juniorene møtes i semifinalen

Postet av Hedmarken Curlingklubb den 2. Feb 2020

MØTES I SEMI: Stonebreakers og Green Team møtes i semifinalen i Stange Energi Cup. Fra venstre: Are Trøan Olstad, Eirik Skumsnes, Tim Nicholai Aspeli, Tobias Bekken, Lars Jørgen Aspeli, Henriette Løkken Helgevold, Harald Dæhlin og Jakob Bekken.


Det er god stemning på isen når klubbkameratene møtes til et seriøst oppgjør. Hedmarken Curlingklubbs to lag i klassen yngre junior, Stonebreakers og Green Team, møtes i semifinale i Stange Energi Cup. Det er første gang Green Team har kommet så langt i en turnering, og aller første gang to lag fra HCK møtes i en semifinale på dette nivået. Stange Energi Cup er en del av curlingforbundets yngre junior-tour.

Vinneren av denne semifinalen møter vinneren av den andre semifinalen, som blir enten Halden eller Burøisund fra Lillehammer.

Kampen om femteplassen står mellom Oppdalslagene Slidekick 1 og Slidekick 2, mens kampen om sjuendeplassen står mellom Oppdalslagene Moskusene 1 og Moskusene 2.

Kampene kan følges LIVE på www.curlingresultater.no. Finalene spilles klokka 14.15. Det er plass til publikum, og kiosken er åpen.

Kidsa har også vært i aksjon i denne helga, med fire lag fra Lillehammer, to lag fra Jar, ett lag fra Halden og ett lag fra Hedmarken.
Senior miniturnering på Lillehammer

Postet av Hedmarken Curlingklubb den 27. Jan 2020

Det var fint for oss fra Hedmarken å prøve en ny hall. Det vi legger merke til er at denne er bedre lydisolert. Det er ganske fint da det kan bli en del støy både fra steinen, men også spillerne blir fort ivrige og høylytte.


Fellesbilde som kanskje kommer i GD om noen dager. 21 spillere, pluss Erik Brænden som mangler for han var fotograf.

Lillehammer Curlingklubb ønsker å sette fokus på at curling er for alle aldersgrupper. Vi seniorer er i den elstre kategorien. Lillehammer får besøk av en barnehage som skal prøve curling. Da vil de vise at curling er for alle, fra 3 til 90 år. Det blir budskapet i reportasjen til GD

Miniturnering

Synnøve Nordstad er den eneste seniordama i Hedmarken Curlingklubb. Hun ønsker seg flere damer i seniorgruppa og mener at dette vil passe for flere.

Bilde: Synnøve Nordstad og Randolf Husby koster og Arve venter spent om steinen kommer frem

Finalen ble spilt mellom Optimistene som vant 4-1 over Stangegutta. 3 plassen vant Jarle, Einar, Arve og Kjell som utgjør Pensjonistene etter ekstraomganger 5-4 over Stokk og Stein der Terje, Randolf og Synnøve spiller.

Stangegutta, Gijs Scholten, Per Rosenborg, Steinar, Knut Arild. Optimistene. Yngvar Aarebrot, Anders Andersen, Roy Gustavsen, Hans Kroglund

Lillehammergutta hadde tatt på seg spanderbuksene, de var rause med oss ute på bana og etter kampene vanket det pizza i et hyggelig lag etterpå.

Vår kontaktmann Erik Bænden og co spanderte pizza.

Hedmarken Curling klubb takket for invitasjonen og ønsket Lillehammer velkommen til Stange en onsdag mellom 10-13. Da er det fast seniorsamling. Da lager Hedmarken en tilsvarende miniturnering

Flere bilder ved å følge denne linken under

Det er en video der Optimistene ligger med 2 røde i boet i 3 omgang. Stangegutta har siste stein og er så nær ved å vinne 1-0, men steinen sklir 20 cm for kort. Men det viser et bra nivå.

Bilder/video Seniorer miniturnering Lillehammer 27.01.20

Er det noen som ønsker å prøve curling, kom en onsdag kl 10 til Stange Curlinghall så får du hjelp.
Nå kan du selge brukt curlingutstyr i hallen

Postet av Hedmarken Curlingklubb den 1. Jan 2020

Denne sesongen har flere spurt om hjelp til å selge brukt curlingutstyr. Som bildet viser har vi nå plassert en bruktkurv i klubbhuset for å dekke behovet. Her kan hvem som helst legge igjen utstyr de ønsker å selge, merket med navn på selger, pris og telefonnummer. På den måten vil salget skje direkte mellom to privatpersoner, ikke via butikken i hallen.

På kurven finner du informasjon og blanke merkelapper. Det er ikke behov for kontakt mellom selger og kjøper. Det er bare å vippse beløpet til selgers telefonnummer, men skriv gjerne for eksempel “sko” i tekstfeltet på Vipps.

Selger skal ikke kontaktes for pruting. Prisen på lappen står til selger selv vil bytte den. All plassering av utstyr i bruktkurven gjøres på selgers eget ansvar. Klubben er ikke ansvarlig for tap av utstyr. Kjøper er inneforstått med at det er ingen klagerett eller mulighet for refusjon ved eventuell feil på varen.