Ferskingene

Bli med på suksess-opplegget for nybegynnere!

Hedmarken Curlingklubb (HCK) har et prosjekt for nybegynnere som har lyst til å spille curling. Enten du er blitt hekta etter deltakelse på firmaevent eller lignende, eller om du aldri har tatt i en curlingstein tidligere. Poenget er at alle her stiller på lik linje, og at det ikke skal være "skummelt" å prøve seg på isen.

Vi kaller prosjektet for "Ferskingene" - en passende tittel, og er beregnet på personer i voksen alder. Barn og ungdom som vil begynne med curling, må melde seg inn på vanlig måte via denne linken.

Todelt sesong

Denne gjengen møtes til samlinger på et fast tidspunkt hver uke - med informasjon om spillets regler, litt om taktikk og mye spill! Det vil bli delt inn i nye lag hver gang, for at spillerne skal bli kjent med hverandre. Det er ikke noe krav om oppmøte hver eneste trening, men det er en fordel å være med så ofte man kan. Kost og sko låner man av klubben, men sko koster 20 kroner å leie pr gang.

(Teksten fortsetter under bildet)


FERSKINGER: Ferskingene fra sesongen 2016/2017 var en herlig og sammenspleiset gjeng. De storkoste seg på isen.

Dette er et uhøytidelig opplegg på hver enkelt spillers premisser. Det blir i utgangspunktet satt av to baner for Ferskingene, på et fast tidspunkt som settes av gruppa selv. Antall dager i uka eller antall baner som settes av, avhenger av antall deltakere.

Etter hvert (normalt sett etter jul) blir deltakerne såpass drevne at de kan styre mye selv. Klubbens kveldsvakt vil være tilstede i hallen og hjelpe til, men Ferskingene er ikke lenger avhengig av en instruktør. På tampen av sesongen har deltakerne mulighet til å danne lag for å spille i HCKs cup for bedriftsidrettslag og vennelag, Viking Cup - men det er selvfølgelig valgfritt.

Påmelding

Påmelding skjer via skjemaet til høyre på denne siden (under teksten på mobil).

Påmeldingen innebærer et ordinært medlemskap i Hedmarken Curlingklubb og treningsavgift. I tillegg kommer en liten avgift for instruktør. Deltakelse i "Ferskingene" koster 1300 kroner pr sesong. Spillere som kun deltar en gang eller sporadisk, betaler ordinær drop-in-pris på 250 kroner pr gang.

Eventuell deltakelse i Viking Cup kommer i tillegg. Men den har de siste sesongen ikke vært høyere enn 800 kroner, og deles blant lagets spillere.

Tidspunkt for første samling høsten 2018 er ikke satt. Nye deltakere kan bli med når som helst gjennom sesongen.

Etter endt førstesesong kan Ferskingene velge om de ønsker å danne klubblag eller spille i en eller annen form etter avtale med klubben. Tanken er at det fra neste høst igjen skal dannes en ny gruppe med "ferskinger".

For spørsmål: Ta kontakt med Gjermund på telefon 414 02 399 eller gjermund(a)hedmarkencurling.no

Ferskingene

Levert av IdrettenOnline