Curling for nybegynnere

Bli med på suksess-opplegget for nybegynnere!


Hedmarken Curlingklubb (HCK) har en treningsgruppe for nybegynnere og uerfarne curlere. Enten du er blitt hekta etter deltakelse på firmaevent eller lignende, eller om du aldri har tatt i en curlingstein tidligere. Poenget er at alle her stiller på lik linje, og at det ikke skal være "skummelt" å prøve seg på isen.


Opplegget er beregnet på personer i voksen alder. Barn og ungdom som vil begynne med curling, må melde seg inn på vanlig måte via denne linken.


Todelt sesong


Denne gjengen møtes til samlinger på et fast tidspunkt hver uke - med informasjon om spillets regler, litt om taktikk og mye spill! Det vil bli delt inn i nye lag hver gang, for at spillerne skal bli kjent med hverandre. Det er ikke noe krav om oppmøte hver eneste trening, men det er en fordel å være med så ofte man kan. Kost og sko låner man av klubben, men sko koster 20 kroner å leie pr gang.


(Teksten fortsetter under bildet)

 


DEN FØRSTE GJENGEN: Her er nybeggynnergruppa fra sesongen 2016/2017. Det var en herlig og sammenspleiset gjeng. ALLE spiller fortsatt curling!

 

Dette er et uhøytidelig opplegg på hver enkelt spillers premisser. Det blir i utgangspunktet satt av én bane for gruppa, hver torsdag klokka 19.00 - med veiledning.

Etter hvert (normalt sett etter jul) blir deltakerne såpass drevne at de kan styre mye selv. På tampen av sesongen har deltakerne mulighet til å danne lag for å spille i HCKs cup for bedriftsidrettslag og vennelag, Viking Cup - men det er selvfølgelig valgfritt.


Påmelding

Påmelding skjer via skjemaet til høyre på denne siden (under teksten på mobil). 

Påmeldingen innebærer et ordinært medlemskap i Hedmarken Curlingklubb og treningsavgift. I tillegg kommer en liten avgift for instruktør. Deltakelsen koster 1300 kroner pr sesong. Alternativet er ordinær drop-in-pris på 250 kroner pr gang.


Eventuell deltakelse i Viking Cup kommer i tillegg. Men den har de siste sesongen ikke vært høyere enn 900 kroner, og deles blant lagets spillere.

Første samling høsten 2019 blir en torsdag i september (endelig dato er ikke klar), men nye deltakere kan bli med når som helst gjennom sesongen.

Etter endt førstesesong kan deltakerne velge om de ønsker å melde seg på seriespillet, eller om de vil fortsette i samme gruppe påfølgende sesong.


For spørsmål: Ta kontakt med Gjermund på telefon 414 02 399 eller gjermund(a)hedmarkencurling.no

Curling for nybegynnere

Levert av IdrettenOnline