Team Trøspeli vant Hedmarken Open

Postet av Hedmarken Curlingklubb den 3. Des 2023

VINNERE: Team Trøspeli (Trøan/Aspeli) vant Hedmarken Open 2023. Fra venstre: Marius Aspeli, Tone Aspeli, Sissel Trøan og Gjermund Trøan.


Det var hjemmelaget Team Trøspeli som til slutt vant Hedmarken Open, etter en spennende finale mot Team Johansen, et samarbeidslag mellom Halden CC, Lillehammer CK og Hedmarken CK.

Denne gangen stilte åtte lag i den tradisjonsrike turneringen – to yngre junior-lag, tre juniorlag og tre lag med voksne curlere. Med morsomme navn som Bare krøll og På tvers, lå det an til en artig helg.

Det ble spilt round robin (alle møtes i innledende spill). De to finalelagene møttes allerede i første kamp. Også der gikk Trøspeli (Trøan/Aspeli) seirende ut av duellen.

Se alle resultater her: https://www.curlingresultater.no/nb/tournaments/hedmarken-open-2023




Ingvild og Ådne vant etter spennende finale

Postet av Hedmarken Curlingklubb den 15. Okt 2023

Det ble spenning til siste stein i helgas Norway Open. 14 lag stilte til start i den tradisjonsrike mixed doubles-turneringen i Stange curlinghall. Fjorårets bronsevinner, svenske Pontus Söderberg Persson, kom seg denne gangen til gullfinalen, sammen med sin nye lagvenninne, Lisa Norrlander. Der møtte de Ingvild Skaga fra Stabekk CK og Ådne Birketveit fra Lillehammer CK.

Det var til slutt Ingvild og Ådne, som aldri har spilt sammen før denne turneringen, som gikk seirende ut av finalen. Ådne, som startet sin curlingkarriere i Hedmarken Curlingklubb (som den gang het Hamar Curlingklubb), har faktisk aldri konkurrert i mixed doubles!

Dette ga nok mersmak for de to gullvinnerne. Det gjorde det også for Pontus, som lover å komme tilbake for å gjøre et nytt forsøk på Norway Open-tittelen. Det ingen svensker klart siden 2017.

Se all historikk fra tidligere utgaver av Norway Open her.

I bronsefinalen sto det mellom Anniken Pettersen/Tore Andreassen fra Jevnaker CK og Eilin Kjærland/Njål Kongssund fra Lillehammer CK. Her vant sistnevnte etter solid spill.

Fjorårets mestere, danske Mona Jensen og Morten Berger, var på god veg mot sluttspill, men måtte gi seg på grunn av ryggsmerter.

Se hele resultatlisten og alle kampresultater her.

Se bildegalleri fra Norway Open 2023 her.




Gjestene tok første napp i vandrepokalen

Postet av Hedmarken Curlingklubb den 30. Sep 2023

Det svingte i prestasjonene for flere av lagene i sesongens første turnering. Dette var også første utgave av den nye mixed-turneringen "Komatsu Cup", med navn etter en av Hedmarken Curlingklubbs trofaste sponsorer.

Det var til slutt Team Borgersen fra Jevnaker som fikk første napp i vandrepokalen. De spilte seg opp etter en svak start i første kamp og tap mot Team Bjørseth. Det ble fulgt opp av seier mot HCK senior og førsteklassingene fra NTG Lillehammer. I siste round robin-kamp ventet til da ubeseirede Team Trøspeli (Trøan/Aspeli) i det som ble en finalekamp. Tom Borgersen og kompani var solide, mens utfordrerne fra arrangørklubben hadde en tung kamp. Oppgjøret endte 9-0!

Se alle resultater her

Se bildegalleri fra turneringen her

Neste høst skal gjengen fra Jevnaker selvfølgelig få muligheten til å forsvare tittelen.




Du finner oss på Stangedagene

Postet av Hedmarken Curlingklubb den 16. Aug 2023

Fredag 18. og lørdag 19. august stiller Hedmarken Curlingklubb mannsterkt opp på Stangedagene. Vi deler stand med vår trofaste sponsor Rørlegger Arvid Hanstad AS og HamKam.

Fredag mellom klokken 17.00 og 19.00 er det HamKam-spillerne som vil få mest fokus, men de blir med på noen runder street-curling i form av show-kamper mot publikum. De som kommer fra HamKam er Aleksander Melgalvis, Marcus Sandberg, Kobe Hernandez-Foster og William Kurtovic. Egentlig skulle Benjamin Faraas bli med, men han er i stedet reist til Belgia for å forhandle kontrakt med Club Brugge. I tillegg skal eliteserieklubben ha salgsbod med supportereffekter, både fredag og lørdag.

Les mer om opplegget her!

Lørdag blir det street-curling og utdeling av flyers fra klokken 10.00 til 15.00. Både kids og veteraner møter opp for å fremsnakke idretten vår. Denne dagen deler vi også stand med skihopp-talentet Iver Myhre. Han skal være dommer i Rørlegger Hanstads stolhopp-konkurranse.

Les mer om hoppkonkurransen her!

Vi kommer til å arrangere curlingkamper ved jevne mellomrom, for å skape litt liv og røre.

– Det er viktig å vise seg fram, og fint å kunne gjøre det sammen med HamKam og vår felles sponsor, sier Kjell Bjørseth, styreleder i HCK, til Stangeavisa.

– Det er fortsatt noen som ikke vet om oss og hva vi tilbyr. Vi driver med en aktivitet som passer alle, som man også kan starte med i voksen alder, sier Bjørseth.




Stor tro på nytt prøveprosjekt: – Nudistcurling er garantert suksess!

Postet av Hedmarken Curlingklubb den 1. Apr 2023

Ble du lurt? Neppe! Du er nok ikke så lett å lure. Dette var altså vår aprilspøk. Beklager så mye til dere som nå begynte å glede seg til nudistcurling. Det blir altså ikke et av klubbens tilbud.

I går, fredag, trykket Hedmarken Curlingklubb på av-knappen, to måneder tidligere enn vanlig, for å spare penger etter en hard strømvinter. For å komme slike kriser i forkjøpet må man finne flere nye løsninger for å tjene penger.

Isen smelter og varmen vil nå gradvis overta i hallen. Samtidig starter planleggingen mot neste curlingsesong. Klubblagene, turneringer og bedriftsidrettsserien skal fortsatt være hovedprioritet i Stange curlinghall, men HCK er også en klubb med mange ideer. Nå avslører, eller avkler, styrelederen et ny-klekket påfunn som klubben har stor tro på.

– Vi er helt sikre på at vi nå treffer godt med satsingen. Det handler om å nå nye typer mennesker. Vi tror et tilbud om nudistcurling vil skape god trafikk gjennom hele sesongen. Dette er en gruppe personer som i stor grad bare har tilbud om sommeren, på nudiststrendene. Hos oss vil de ha et sted å gå til fra september til mai også, på et fast tidspunkt annenhver uke, sier styrelederen.

(Illustrasjonsfoto)


Lukkede dører

Curling er som kjent en bra publikumsidrett, men nudistcurlingen vil av naturlige årsaker foregå bak lukkede dører. Rullegardinene vil også bli dratt helt ned for ikke å forstyrre forbipasserende. Helt nakne blir man uansett ikke. Curlingskoene må på for ikke å ødelegge isen. Pannebånd som hodebeskyttelse er som vanlig anbefalt for nybegynnere.

– Tilbudet blir på kveldstid, enten fredag eller lørdag, og kiosken i klubbhuset blir bar. Vi synes vi har funnet en passende og morsom tittel på opplegget; nemlig "Rumpa bar", forteller styrelederen ivrig.

Utleie av utstyr tilpasset opplegget

I baren blir det servering og salg av litt godt for de småsultne.

– En leverandør av søtsaker har gitt oss et godt tilbud på poser med blandet smågodt, som for eksempel sure føtter. Vi kommer også til å ha et par typer nøtter tilgjengelig, forteller styrelederen.

I tillegg til curlingutstyr, blir det utlån av utstyr som er spesialtilpasset opplegget. For eksempel; for de nye i miljøet, som kanskje er litt sjenerte, tilbys lønneblad i forskjellige størrelser.

Det antas at det for enkelte menn vil være fare for frostskader etter mye sliding på isen. For å forebygge dette vil det i kiosken være utlån av hyssing med løkke i hver ende, for oppheng mot for eksempel det ene øret. 

For eldre damer kan en slik løsning med hyssing brukes for å beskytte frontpartiet, som kanskje henger litt mer med årene. Her lages to større løkker, og oppheng over nakken er anbefalt.

Blir godt mottatt

På spørsmål om styrelederen selv skal være med, er han litt nølende før han svarer:

– I så fall må jeg starte forsiktig, ved å kaste skjorta, så kanskje jeg kan våge meg til å låne et lønneblad etter hvert. Lenger enn det går jeg neppe. Det viktigste er at vi skaper forskjellige tilbud, for å nå så mange som mulig i hallen vår, sier han.

Initiativet applauderes av sentrale krefter i den lokale nudistforeningen. Aktivitetsansvarlig i foreningen, Balder Nudeland, lover å være førstemann på isen.

– Vi er en gruppe som er vant med å bli glemt i det idrettslige, så dette tilbudet mottar vi med takk. Jeg skal sørge for at dette blir varmt omtalt i neste utgave av nyhetsbrevet vårt.

Han forteller også at han trodde nudistcurling var en greie allerede for noen år tilbake.

– Jeg hørte om et curlinglag som het Team Blanke Messingen, så jeg tok kontakt for å vise interesse. Det viste seg å være en misforståelse fra min side, for laget besto korpsentusiaster, forteller Nudeland og humrer litt.




Bronsemedalje og rekordmange kids

Postet av Hedmarken Curlingklubb den 26. Mar 2023

Hedmarken Curlingklubb stilte mannsterkt til yngre junior og kids-turnering på Lillehammer i helga. Der fikk mange nye kidsspillere gode opplevelser , mens det for juniorene var litt mer alvor.


I løpet av sesongen er tre av klubbens faste yngre juniorer blitt for gamle for denne NM-klassen junior, så det var bare så vidt HCK fikk stilt lag. Heldigvis ville Magnus Ødegaard være med, en ganske fersk spiller som har trent mest med kameratene i kids-gruppa. Magnus er akkurat gammel nok for NM-spill, og kunne dermed bli med Melina Trøan og Tim Nicholai Aspeli.

Etter fire innledende kamper, der halvparten ble seier, var det nykomponerte laget klare for sluttspill. I semifinalen måtte ekstraomgang til mot Lillehammer 2 bestemme hvem som skulle møte Haugesund i finalen. Lillehammer vant hårfint.

Lillehammer-laget spilte solid i finalen og tok gullet. Solide var også Hedmarken i bronsefinalen mot Halden. Dermed ble det tredjeplass og bronse på de grønnkledde - tre spillere som alle tok sin første NM-medalje.

Kids-rekord

I kids-klassen ble det satt klubbrekord i antall deltakere. HCK stilte med 10 kids på en borteturnering, fordelt på tre lag. De møtte to lag fra Oppdal og to lag fra Lillehammer.

For Hedmarken 1 spilte Eirik, Leo, Johannes og Lily. Sistnevnte hører egentlig til Halden CC, men ble med oss i mangel på eget lag.


For Hedmarken 2 spilte Ulrik, Theodor og August.


For Hedmarken 3 spilte Martin, Ruben, Mia og Matheo.


Yngres avdeling i Hedmarken Curlingklubb takker arrangørene i Lillehammer Curlingklubb for en kjempebra turnering. Vi kommer gjerne tilbake!




Optimistene vant veteran-NM

Postet av Hedmarken Curlingklubb den 26. Mar 2023

Optimistene gikk ubeseiret gjennom NM for veteraner på Snarøya i helga.

Totalt 12 lag deltok i curling-Norges eldste klasse, 65+, med spillere fra 65 til 95 år. Lagene var fordelt på seks grupper, der de to beste fra begge gikk til semifinaler, enere mot toere.

Optimistene vant sin gruppe suverent, og møtte lagkameratene i Lag Røe, kjent som Pensjonistene i den hjemlige serien, i semifinalen. Også her var Optimistene sterkest.

Finalemotstanderen var, som i fjor, Lag Doresius fra Bygdøy CC. Denne gangen fikk laget fra Hedmarken revansj, med seier 6-4.

For Optimistene spilte Yngvar Aarebrot, Hans Kroglund, Bjørn Nordal og Gijs Scholten. Sistnevnte fikk sitt første NM-gull. De tre andre ha vunnet to ganger tidligere.

For Lag Røe, som endte på en fjerdeplass, spilte Einar Myhre, Terje Skogvold, Kjell Guldahl og Jarle Røe.

På bildet, fra venstre: Hans Kroglund, Bjørn Nordal, Gijs Scholten og Yngvar Aarebrot.




Spennende avslutning og overraskelser i tradisjonsrike Viking Cup

Postet av Hedmarken Curlingklubb den 19. Mar 2023

Viking Cup 2023 ble akkurat så spennende som forventet. 15 lag, tre grupper og 40 kamper! Det ble kjempet om pokaler og pallplasser – og noen overrasket! Vi kan se tilbake på en helg med mye god curling og god stemning i Stange curlinghall.                                                                    


STORSPILTE: Eika Curling, som til vanlig spiller bedriftscurling i 3. divisjon, storspilte i Viking Cup. De endte på en overraskende tredjeplass.

Forrige sesong ble Viking Cup av ulike årsaker avlyst. Det har bare skjedd to ganger siden oppstarten i 2011. Denne uka ble ballen, eller steinen, plukket opp igjen. På det meste har 32 lag deltatt i den tradisjonsrike turneringen.

Denne gangen var kun 15 lag med, men det har også sine årsaker. De siste årene har Viking Cup hatt gruppespill over tre uker, avsluttet med sluttspillhelg. Denne gangen ble alt gjort unna på én uke grunnet en planlagt tidligere sesongavslutning for Stange curlinghall. Tøft program medførte trolig at flere lag uteble.

15 lag, 40 kamper

Stone Cold Curlers stilte opp for å forsvare tittelen fra 2021. Laget, som tidligere har gått under navn som Team Stangeavisa og Game of Stones, vant også Viking Cup i 2014 og 2017. Med den rekka bak seg, var de naturlig nok en av forhåndsfavorittene, likestilt med blant andre Team Am-kara og Optimistene. Sistnevnte har også en Viking Cup-tittel, fra 2018. Disse tre lagene topper for øyeblikket den øverste divisjonen i seriespillet.

Viking Cup har gang på gang vist seg å være en turnering man ikke kan seile lett gjennom. Rocking Ladies, Norsk Tipping er alltid å regne med, og outsiderne kan nevnes i fleng. DNB 1 og Håndlaget er gode lag fra 2. divisjon, som selvfølgelig også ønsket å løfte den største pokalen. Nye og spennende lagsammensetninger som Frimix og Green Tim var ubeskrevne blad på forhånd, men man skjønte fort at de ville bite godt fra seg. NAV-kørlerne, Stokk og Stein, Team Greenhorn, StangeGutta, The Bambies og Eika visste også at "cup er cup", og ville kjempe for sluttspillplass.


NY KOMBO: Frimix var kombinert av lagene Frikirka og HCK mix.Overrasket

Sistenevnte fikk en brå start på gruppespillet, med seks poeng i sekken fra Stone Cold Curlers. Slike runder taper kamper, men derfra gikk det bare oppover for laget med de grønne buksene. Eika-skip Roger Larsen vartet opp med noen utrolig steiner (se video under). Etter hvert måtte motstanderne "advares" mot å gi Roger vanskelige oppgaver!


Eika slo DNB 1, Stokk og Stein og Frimix og sikret seg sluttspillplass. HCKs damelag, Rocking Ladies, lar seg normalt ikke pirke på nesa, men Eika-gutta hadde spilt seg i kjempeform. Det var ikke før i semifinalen mot en annen, men litt mindre, overraskelse, at seiersrekka stoppet. Håndlaget slo ut Team Am-kara i kvarten, og fortsatte storspillet i semien.

Det ble bronsefinale for laget med turneringens kuleste bukser – Eika-gutta Kolbjørn Ulvund, Amund Engeskaug, Stian Simonsen og Roger Larsen. Der ventet et sultent Green Tim, med tre blad Aspeli og en "adoptert" Trøan. Melina Trøan, Marius Aspeli, Lars Jørgen Aspeli og Tim Nicholai Aspeli, i grønn HCK-unform, kjempet, men måtte se seg slått gutta fra 3. divisjon. Denne gangen var grønne bukser rett og slett bedre enn grønne jakker.

Spennende finale

Det var altså bare godt Håndlag som kunne stoppe Eikas ferd mot toppen. Håndlagets skip, Fred Nordstad, var kjempefornøyd etter seieren mot Team Am-kara. Det var uten tvil en sterk seier. I finalen sto regjerende mester, Stone Cold Curlers, klare. Eller ikke helt klare, for SCC-skip Gjermund Trøan var som vanlig sistemann inn i hallen. Likevel startet kampen til rett tid. Og for en kampe det ble! Stone Cold Curlers hadde vunnet alt på vegen til finalen – noe overlegent og noe med knapp margin. Kvartfinalen mot Norsk Tipping, el classico, ble nemlig ikke avgjort før på siste stein.

Finalen bølget litt frem og tilbake, og ingen ville gi bort noe gratis. Før siste runde var stillingen 4-2 til SCC, men Håndlaget hadde sistestein. Dessverre for bedriftslaget til Norsk Teknisk Ortopedi, en ortopedisk bedrift som lager armrelaterte proteser og grepsforbedringer, ble nest siste stein liggende i ganske så åpent landskap. Det ble altså bare nesten for Christian Bækken Haraldseth, Jon Arve Pettersen, Erik Starsveen, Louise Harkinn og Fred Nordstad.


HÅNDLAGET: Håndlaget spilte seg helt til finale i Viking Cup.

 

Dermed klarte Stone Cold Curlers å forsvare gullet. Håndlaget var strålende fornøyde med sølvet.

Alle resultater finner du her.

Etter 11 versjoner av Viking Cup er det fortsatt kun fire forskjellige lag som har vunnet. Klubbens tidligere juniorlag, Team Stange Energi, har vunnet én gang. Det samme har Optimistene. Stone Cold Curlers har nå fire seire, mens Ø.M.Fjeld har fem. Én mann har forøvrig fem seire. Ø.M.Fjelds Hans Bekkelund spilte fire kamper for Stone Cold Curlers denne gangen, da hans eget lag ikke kunne stille.

Se historikken her!

Resten av SCC besto av Tor Egil Strømeng, Jan Erik Sivle, Espen Brenneng, Anders Fonn-Brenden og Gjermund Trøan.


Stødigere enn navnet tilsier

En premie som kanskje burde blitt delt ut i tillegg er en for "brattest læringskurve". The Bambies hadde nemlig aldri satt sine bein på curling-is før tirsdag denne uka. Første kamp var allerede dagen etter. Men "Bambi på is" – så absolutt ikke! Det ble riktignok flere stortap, men Kamilla Spangsberg Kristensen, Henriette Hallem, Elin Mellum og Mads Thrane spilte seg oppover – 4-21 mot Optimistene, 2-18 mot Rocking Ladies, 0-17 mot Håndlaget og 1-8 mot Team Greenhorn.

BAMBI-SKIP: Skip for The Bambies, Kamilla Spangsberg Kristensen, var så absolutt ikke "Bambi på isen".

 

Spillet og curlingforståelsen ble hevet veldig mange hakk på kort tid, med motstandere som tok instruktørrollen hele vegen. I tillegg var The Bambies turneringens eneste lag med egen heiagjeng.


HEIAGJENG: The Bambies hadde egen heiagjeng. Med to dansker på laget, måtte både norsk og dansk flagg være med.

 Se mange bilder fra Viking Cup 2023 herVINNERE: Stone Cold Curlers vant Viking Cup 2023.

 Viking Cup ble arrangert av Bedriftsidretten i Innlandet og Hedmarken Curlingklubb.



136 Kommentarer

NVE med curlingdag på Stange

Postet av Hedmarken Curlingklubb den 9. Mar 2023

NVE ansatte i Innlandet hadde sosial aktivitetsdag i Hedmarken curlinghall på Stange. De er så heldige å ha Marianne Rørvik som er ansatt på NVE sitt kontor i Oslo med seg denne dagen. Hun er ingen hvem som helst innen curling ettersom hun er skipp på damelandslaget.18 av de 20 fra NVE Innlandet

 

Hvordan skulle vi i seniorgruppa, Roy, Arve og Hans takle dette? Vi hadde fått et hint om at hun kom, men lot som innen ting da vi ønsket velkommen. Standard spørsmålet ble da, hvor mange har spilt curling før? En hånd i været fra Marianne pluss ei som hadde prøvd 3 ganger før.

Vi fikk selvsagt hjelp av Marianne, hun var lett så samarbeide med. De 20 spillerne ble delt inn helt tilfeldige lag 4 stk 3 mannslag og 2 stk 4 manns lag. Så to innledende runder deretter finalespill, så finalespill. Vi så kun blide og fornøyde deltagere som startet med lunch og avsluttet ved 15-tiden.

Med fialespill tok dette noe lenger tid  enn avtalt og NVE fikk et valg. Ingen ekstraregning hvis de stiller med et NVE Hamar lag i den lokale serien til neste år.

Vi tre seniorene måtte benytte anledningen og utfordret Marianne til en draging. Vi bet godt fra oss da Arve ble nr 1, Roy nr. 2, Marianne nr.3 og Hans nr. 4. Alle godt innenfor i boet. Og tilskuerne var imponert over gamlingene som alle begynte å spille som pensjonister. Dette kan de nok anbefale til flere firmaer å gjøre.


To svært fornøyde nybegynnere fra NVE 

 

 Dragning. Marianne må se seg slått

 Arve Simensen, Hans Kroglund, Marianne Rørvik og Roy Gustavsen

 




Kom å se fremtidens norske toppcurlere

Postet av Hedmarken Curlingklubb den 3. Feb 2023

Denne helga arrangerer vi i Hedmarken Curlingklubb vår årlige turnering for klassene kids (6-11 år) og yngre junior (12-16 år). I sistnevnte klasse møtes lag fra Bygdøy, Halden, Haugesund, Lillehammer, Oppdal og selvfølgelig Hedmarken. Totalt sju lag fra disse klubbene skal kjempe om en stor og fin pokal.

I kidsklassen stiller to lag fra Lillehammer og to fra Hedmarken. Rekrutteringen går bra i denne gruppa for tiden, så mange av spillerne er helt ferske.

Det spilles kamper både lørdag og søndag fra klokken 09.00. Kampprogrammet finner du her. Vår nye sponsor Kraftriket er turneringssponsor for anledningen, og bærer derfor turneringsnavnet.

Klubbhuset, med utsikt til banene, er åpent for publikum. Det er også kiosken.

Kidsa skal i aksjon igjen i helga. Dette bildet er fra forrige turnering på Lillehammer, i desember 2022. Foto: Gjermund Trøan

 




Se her! Dette er noe for deg! Garantert!

Postet av Hedmarken Curlingklubb den 20. Jan 2023


Enten du er en erfaren curler, er helt fersk eller aldre spilt før, så bør du fortsette å lese ...

Viking Cup 2023 er like rundt hjørnet. Vår eldste turnering spilles i uke 11. Lagene deles inn i grupper. De får én kamp hver på kvelden mandag (13.3.), tirsdag (14.3.) eller onsdag (15.3.), før resten av gruppespillet og sluttspill spilles fredag, lørdag og søndag (17.-19,3.). Alle kamper spilles i Stange curlinghall.

Dette er en turnering som passer for alle fra yngre junior-alder til veteraner, enten det er kompisgjengen, klubblag eller bedriftslag. Viking Cup er den perfekte plassen å starte for helt nye lag, uansett curlingerfaring. Og de helt ferske får gratis opplæring på forhånd.

Har du eller din bedrift hatt en sosial og artig happening på curlingisen, og du har tenkt; "Dette må vi gjøre igjen!"? Ja, da er Viking Cup den perfekte anledningen! Det er ingen vits i å nøle! Kjør på!

I fjor ble denne turneringen, av flere årsaker, ikke arrangert. I 2021 var det Stone Cold Curlers som vant, etter en spennende finale mot bedriftslaget til Ø.M.Fjeld. Sistnevnte er mestvinnende i Viking Cup-historien, 5 seire av 10 mulige. Nevnte Stone Cold Curlers (tidligere Team Stangeavisa) har vunnet 3 ganger. Team Stange Energi og Optimistene har vunnet én gang hver.

Invitasjon og link til påmelding finner du her



1 Kommentar

Nasjos vinner Hedmarken Open

Postet av Hedmarken Curlingklubb den 15. Jan 2023

Lillehammers juniorer i Team Nasjos gikk ubeseriet gjennom Hedmarken Open 2022, som ble arrangert 13. - 14. januar.

Bilde bildetekstTEAM NASJOS: Lillehammer CKs juniorer Team Nasjos vant Hedmarken Open. Fra venstre: Njål Kongssund, Lars Jørgen Aspeli, Heine Buraas og Harald Dæhlin. Foto: Tone Aspeli

 

Turneringen skulle egentlig blitt arrangert i november, men ble flyttet da de krasjet med den første runden av Norgescup.

HO ble en liten turneringen denne gangen, med kun seks lag, men de som stilte ga alt de hadde for å sikre pokalen. Som i fjor, da Team Knappen vant, var det et Lillehammer-lag som kunne løfte trofeet til slutt. Nasjos, med Lars Jørgen Aspeli fra Stange og Harald Dæhlin fra Ottestad på laget, slo alle på sin veg. Heine Buraas fra Lillehammer og Njål Kongssund fra Moelv utgjorde resten av laget.

Finalemotstander var nykomponerte Dreamteam, bestående av Louise Harkinn, Sissel Trøan, Trond Erik Standerholen og Gjermund Trøan. Lillehammer 1 (yngre junior) tok bronsen.

Se alle resultater og tabeller her

Se bilder fra turneringen lenger ned på siden.

BildDREAMTEAM: Hedmarken CKs nykomponerte Dreamteam ble nummer to. Fra vesntre: Sissel Trøan, Trond Erik Standerholen (bak), Gjermund Trøan og Louise Harkinn. Foto: Selfie


Tidligere vinnere av Hedmarken Open
2016 - Team Skogvold, Hedmarken Curlingklubb
2017 - Team Skogvold, Hedmarken Curlingklubb
2018 - Team Skogvold, Hedmarken Curlingklubb
2019 - Team Skogvold, Hedmarken Curlingklubb
2020 - Avlyst grunnet koronapandemien
2021 - Team Knappen, Lillehammer Curlingklubb
2022 - Team Nasjos, Lillehammer Curlingklubb


Alle foto under: Gjermund Trøan, Hedmarken Curlingklubb.