Idrettspresidenten besøkte Stange curlinghall

Postet av Hedmarken Curlingklubb den 6. Des 2016

Torsdag kom idrettspresident Tom Tvedt innom for å se på Stange curlinghall. Han var i området i forbindelse med Stangehallens 25-års jubileum, men hadde tid til en kikk innom Norges nyeste curlinghall. Han lot seg imponere av dugnadsinnsatsen som er lagt ned

– Det er dette som er idrettsnorge, sier Tvedt til Stangeavisa.

Presidenten ble også kort informert om inkluderingsprosjektet som Hedmarken curlingklubb driver i samarbeid med Extrastiftelsen.

Tvedt sendte også et par steiner sammen med Stange-ordfører Nils Røhne.

Les saken på www.stangeavisa.no eller i avisa på torsdag.

Foto: Stangeavisa
Til topps i sin første MD-turnering

Postet av Hedmarken Curlingklubb den 6. Nov 2016

Torill Sletli og Rune Steen Hansen fra Hedmarken Curlingklubb stakk av med pokalen i Hedmarken Open Mixed Double. De slo danske Mona Jensen og Jackob Hjort i finalen. Bronsefinalen ble vunnent av Kristin og Erik Brænden fra Lillehammer Curlingklubb, mens Venke Hustad og Kjell Bjørseth fra Hedmarken Curlingklubb ble nummer fire.
Vant på hjemmebane

Postet av Hedmarken Curlingklubb den 6. Nov 2016

Markus Skogvold samlet sitt gamle lag fra tiden de representerte Hamar Curlingklubb, og gikk like gjerne hele veien i Hedmarken Open. Markus, Gaute Nepstad og Peder Siksjø kjenner hverandre svært godt etter å ha spilt sammen gjennom mange sesonger. Som lagets fjerdemann fikk de med seg Olav Kringlebotn, som til vanlig skipper HCKs juniorlag, Team Stange Energi. Joakim Skogvold fikk også med seg én kamp for vinnerlaget.

Det ble en ren HCK-finale mellom Team Skogvold og Team Trøan. Et jevnt oppgjør de fire første rundene, men i femte sikret Skogvold et femmer-bo. Trøan dro til ett poeng i sjette runde, og takket for kampen. Sluttresultatet ble 10-5.

På veien til finalen slo Team Skogvold ute Team Fahle fra Trondheim i kvertfinalen og Team Johansen fra Lillehammer i semifinalen. Team Trøan vant over Team Brænden fra Lillehammer i kvartfinalen og mot FilFri i semifinalen. Team Johansen ble til slutt nummer tre og FilFri nummer fire.


PÅ BILDET: Markus Skogvold (t.v.), Gaute Nepstad, Olav Kringlebotn og Peder Siksjø. Foto: Dan Cato Røe


RESULTATLISTE:

1. Team Markus Skogvold, Hedmarken Curlingklubb
2. Team Trøan, Hedmarken Curlingklubb
3. Team Johansen all star, Lillehammer Curlingklubb
4. FilFri, Hedmarken Curlingklubb
5. Risenga Curling, Risenga Curlingklubb
6. Team Brænden, Lillehammer Curlingklubb
7. Trondheim Curling - Fahle, Trondheim Curlingklubb
8. Team Minsk, Hviterussland (Belarus)
9. Team Bekkelund, Hedmarken Curlingklubb
10. Team Blanke Messingen, Hedmarken Curlingklubb
Deilig å være dansk i Norge

Postet av Hedmarken Curlingklubb den 5. Nov 2016

Det er godt å være dansk i Norge! I alle fall for det danske laget Hjort/Jensen, som kommer fra København for å delta i Mix Double under Hedmarken Open. - Mona var i Italia i sommer og spurte om jeg kunne finne en turnering i Europa med Mix-lag. Jeg fant deres turnering, og spurte Terje om det var Mix Double. Først var svaret nei, men et par uker senere fikk vi klarsignal og meldte oss på, sier Jensen.

De to kjørte fra København til Stange og tar turneringen som god og viktig trening. - Turneringen her passer utmerket tidsmessig fordi vi skal delta i Dansk Mesterskap i Mix Double i desember, sier de glade danskene.

De har spilt sammen i fire år, for uten at de også spiller på firerlag. - Mix double er helt annen taktikk, en som koster og freeplay før takeouts. Veldig gøy med denne taktikken, sier de to.

De to er så beskjedne at de forteller at de ikke er det beste Mix Double-laget i klubben.

- Nei, det er 8-10 mixlag i klubben vår, som er den største i Danmark. Vi har blant annet begge landslagene og isen i hallen vår lages for de lagene og derfor har vi alltid veldig bra is, sier de to.

Nå ser de fram til å spille gode kamper i Stange curlinghall, under DM og så inviterer de lagene fra Hedmarken Curlingklubb til deres egen store turnering i København 7.-9. januar 2017.

Populært å være banesponsor

Postet av Hedmarken Curlingklubb den 2. Okt 2016

Hedmarken Curlingklubbs salg av banesponsor-pakker i Stange Curlinghall, har vist seg å være populært for lokale bedrifter. For denne sesongen er det Komatsu, Nortransport, Interoptik Ottestad og Stange Energi som har sikret seg pakken. Men flere andre bedrifter har også vurdert tilbudet seriøst. Disse fire var først til mølla!

Banepakken innebærer blant annet isreklame, scoreboard-reklame og banenavn. De skal nå hete "Komatsu-banen", "Nortransport-banen", "Interoptik-banen" og "Stange Energi-banen".

Første stein! Et historisk øyeblikk!

Postet av Hedmarken Curlingklubb den 2. Okt 2016

Lørdag 1. oktober var isen i Stange Curlinghall klar for spill. Etter seks måneder med byggedugnad fikk Terje Skogvold æren av å sende aller første stein i "eget hus".
Bronse på Mjøen, 12. plass på Team Stange Energi

Postet av Hedmarken Curlingklubb den 25. Sep 2016

Hedmarken Curlingsklubbs nye lag, Team Mjøen, vant bronsefinalen i norgescupen i Halden. Laget med Markus Skogvold fra Ottestad ,og hans lagkamerater Martin Sesaker, Sander Rølvåg og Eirik Mjøen, hadde ambisjoner om å kjempe om turneringsseieren i Halden. Men de måtte se seg slått av helgas overraskelseslag, Birkeland fra Sarpsborg, i semifinalen med 8–4.

Dermed ble det bronsefinale mot laget til Hamar-guttene Øystein og Hallvard Sørum. Der var det ingen tvil, og Hedmarken-gutta vant greit 6–2.

Hedmarken Curlingklubbs andre lag – Team Stange Energi – med Mikael Brønmo Hansen, Rune Steen Hansen, Olav Kringlebotn og Magnus Utgård, var veldig nære en kvartfinale etter at de startet med å slå lag Knappen fra Lillehammer fredag. De endte til slutt på 12. plass etter at marginene ikke var på deres side i den avgjørende kampen lørdag kveld.

Team Minera Skifer fra Oppdal vant finalen mot Birkeland fra Sarpsborg med 6-5 etter ekstraomgang.

BILDET: Markus Skogvold (arkivfoto)
Kortterminal og mCash i curlinghallen

Postet av Hedmarken Curlingklubb den 2. Sep 2016


I Stange Curlinghall blir det mulig å betale med kontanter, kort og mCash. De to sistnevnte løsningene er på plass, og snart klare til bruk.
Over 6.000 kroner fra Sponsor.no

Postet av Hedmarken Curlingklubb den 24. Mar 2016


I NYHALLEN: Klubben gleder seg til nyhallen står ferdig. Fra venstre: Daglig leder Terje Skogvold, nestleder Gjermund Trøan, huseier Magnar Østli, styreleder Kjell Bjørseth og sekretær Dan Cato Røe. Foto: Rune Aasen, Stangeavisa


Hedmarken Curlingklubb sitt stunt på Sponsor.no ga litt penger i kassa. Kanskje ville enda flere bidratt hvis innsamling hadde startet på et annet tidspunkt enn like før jul, men klubben ønsker å takke de 14 som bidro.

- Bidragsyterne får en takk på en tavle i den nye curlinghallen når den står ferdig. Disse pengene kommer godt med, sier nestleder i HCK Gjermund Trøan

Innsamlingen ble avsluttet i januar, men pengene blir utbetalt i disse dager.