Bryhni Søndre

Overnatting og bespisning

Gård fra 1700-tallet, som er bygget om til gjestegård. Kan ta imot inntil hundre middagsgjester, og har 17 overnattingsplasser. Innehavere Eva Kragnes og Stein Harald Bystad. Eva er opptatt av mattradisjoner og lokale råvarer, mens Stein Harald er utdannet sommelier og har ansvaret for at mat og vin. Bryhni Søndre har egenimport av viner fra Toscana, Italia, og Portugal.

http://www.bryhni-sondre.no

Stue med peis, kjøkken med langbord. Selvhushold om ønskelig.

Kun 3 kilometer fra curlinghallen.

Hedmarken Curlingklubbs faste samarbeidspartner, uansett arrangement


Hamar Vandrerhjem Vikingskipet

Overnatting

Hamar Vandrerhjem Vikingskipet ligger ved siden av Hamars Olympiske Anlegg - Vikingskipet, vi tilbyr komfortable rom og leiligheter med eget bad. Vår uformelle atmosfære, store grøntarealer og gratis parkering, er noe våre gjester setter pris på.

Alle rommene og leilighetene på Hamar Vandrerhjem har kabel-TV, sengetøy og håndklær. Leilighetene er utstyrt med eget kjøkken, men du får også tilgang til felleskjøkkenet om du bor på rom. 

Fra tidlig morgen serverer vi deg vår rikholdige frokostbuffe med hjemmelaget brød og rundstykker. Nyt en lunsj, dagens middag eller en pizza fra vår meny sammen med godt drikke. Manges favoritt er vår kyllingfajitas eller karbonadesmørbrød. 
Om dere reiser i gruppe, har vi også en gruppemeny – vi tilpasser oss deres ønsker!

http://www.vikingskipet.no

13 kilometer fra curlinghallen.


Clarion Collection Hotel Astoria

Overnatting

Velkommen til Clarion Collection Hotel Astoria, en unik hotellperle i Hamar, en time fra Gardermoen. I hotellets restaurant serverer vi hver dag en innholdsrik frokost. Det er også her vi serverer Afternoon Sweets og Evening Meal er alltid inkludert i prisen. Vi har 135 fine rom og tilbyr konferansemuligheter for 70 personer.

https://www.nordicchoicehotels.com/clarion/clarion...

14 kilometer fra curlinghallen.

Norges Curlingforbunds offisielle samarbeidspartner.