Se her! Dette er noe for deg! Garantert!

Postet av Hedmarken Curlingklubb den 20. Jan 2023


Enten du er en erfaren curler, er helt fersk eller aldre spilt før, så bør du fortsette å lese ...

Viking Cup 2023 er like rundt hjørnet. Vår eldste turnering spilles i uke 11. Lagene deles inn i grupper. De får én kamp hver på kvelden mandag (13.3.), tirsdag (14.3.) eller onsdag (15.3.), før resten av gruppespillet og sluttspill spilles fredag, lørdag og søndag (17.-19,3.). Alle kamper spilles i Stange curlinghall.

Dette er en turnering som passer for alle fra yngre junior-alder til veteraner, enten det er kompisgjengen, klubblag eller bedriftslag. Viking Cup er den perfekte plassen å starte for helt nye lag, uansett curlingerfaring. Og de helt ferske får gratis opplæring på forhånd.

Har du eller din bedrift hatt en sosial og artig happening på curlingisen, og du har tenkt; "Dette må vi gjøre igjen!"? Ja, da er Viking Cup den perfekte anledningen! Det er ingen vits i å nøle! Kjør på!

I fjor ble denne turneringen, av flere årsaker, ikke arrangert. I 2021 var det Stone Cold Curlers som vant, etter en spennende finale mot bedriftslaget til Ø.M.Fjeld. Sistnevnte er mestvinnende i Viking Cup-historien, 5 seire av 10 mulige. Nevnte Stone Cold Curlers (tidligere Team Stangeavisa) har vunnet 3 ganger. Team Stange Energi og Optimistene har vunnet én gang hver.

Invitasjon og link til påmelding finner du her


1 Kommentar

Kommentarer

  • Det er bare å melde seg på. Mye curling for pengene.

    21 januar 2023
— Guest