Oppdaterte koronabestemmelser: Kun trening for de under 20 år er tillatt

Postet av Hedmarken Curlingklubb den 29. Okt 2020

Covid-19 setter dessverre sitt preg på aktiviteten vår, selv om vi har svært gode smitteverntiltak. Mange runder av Bedriftsserien er blitt utsatt. Vi håper fortsatt på at disse kan få nye datoer etter påske, men inntil videre må vi vente og se hvordan smittesituasjonen er og hva vi får lov til av myndighetene.

For øyeblikket er hallen kun åpen for de under 20 år.

Vi som klubb vil, i samråd med Bedriftsidretten, til en hver tid følge de anbefalinger som gis av nasjonale og lokale myndigheter.

Mandag 18. januar ble nye føringer satt som gjør at Stange curlinghall fortsatt må holde døra låst for de fleste gruppene. Disse innstrammingene ble videreført i flere runder nå, og blir gjeldende ytterligere noen uker til fremover. Det er kun barn og unge under 20 år som får lov til å bedrive aktivitet innendørs. Disse bestemmelsene gjelder så lenge det er behov for dem, og vurderes av regjeringen fortløpende. Eventuelle endringer tidligere enn antatt blir også opplyst om her.

Spørsmål kan rettes til post(a)hedmarkencurling.no eller 41 61 10 10. Klubbtelefonen er åpen fra 17.00-22.00 på hverdager, og fra 10.00-17.00 på helg.


5 Kommentarer

Kommentarer

 • Hedmarken Curlingklubb

  Det vet vi ikke enda, Terje. Beskjeden fra kommuneoverlegene gjelder i første omgang til og med 8. november, altså ut uke 45.

  29 oktober 2020
 • Hedmarken Curlingklubb

  Det var litt feilstokking av setninger. Seniortrening trenger ikke bookes.

  29 oktober 2020
 • Hans Terje Skogvold

  Er det bare seriekampene i uke 45 som må utsettes?? Kan kampene i uke 46 spilles som oppsatt??

  29 oktober 2020
— Guest