Kjell utnevnt til æresmedlem

Postet av Hedmarken Curlingklubb den 21. Feb 2024

Etter årsmøtet i tirsdag var Kjell Bjørseth for aller første gang siden klubben ble stiftet i 2007 helt ute av styret. Han har vært styreleder hele tiden, med unntak av ett og et halvt år, da Kjetil Fløtre hadde rollen. I den perioden var Kjell imidlertid ordinært fortsatt styremedlem.

Kjell reiste seg for å si "farvel". Talen ble etterfulgt av noen gode ord fra avtroppende nestleder Gijs Scholten, som takket Kjell for innsatsen. Han overrakk samtidig et diplom i ramme som bevis på at Kjell får tittelen som æresmedlem. Før Bjørseth er det kun Terje Skogvold som har ærestittelen i Hedmarken Curlingklubb. Han fikk utmerkelsen i 2016.

En enorm innsats

I klubbens levetid, spesielt etter Stange curlinghall ble bygget, har Kjell hatt mange jern i ilden. I tillegg til sine politiske verv for KrF lokalt og for Norges Curlingforbund, har han vært innom en rekke oppgaver for klubben. Innsatsen han har lagt ned i en årrekke er rett og slett enorm!

– Uten Kjell er det ikke sikkert vi hadde hatt noen klubb eller hall lenger, spesielt etter de siste årenes tøffe tider, sa Scholten i sin tale til den avtroppende styrelederen.

Kjell skal fortsette med noen av oppgavene, selv om han nå går ut av styret. Blant annet som icemaker og på eventbooking. Det ser han frem til, for han vil jo ikke slippe babyen sin helt. Samtidig lover Kjell at han ikke skal henge i hornet på veggen.

Det som derimot skal henge på veggen, er beviset på at Kjell Bjørseth er æresmedlem av Hedmarken Curlingklubb. Nå har nemlig avtroppende styre rammet inn alle æresmedlems- og hedersbevis, som skal pryde veggene et sted i klubbhuset. Det ble gitt til det nye styret som deres første oppgave. I tillegg til de to æresmedlemmene har klubben tidligere, i 2019, også delt ut hederstegn til Jarle Røe, Einar Myhre, Kjell Guldahl og Bjørn Ola Myhre.

Nytt styre

I tillegg til Kjell Bjørseth gikk også Gijs Scholten og Henriette Løkken Helgevold ut av klubbstyret. De blir erstattet av Markus Skogvold, Louise Harkinn og Siv Therese Nyrud Bekkevold. Nærmere presentasjon av det nye styret kommer senere.


1 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.