Optimisme førte til NM-gull i Stange curlinghall

Postet av Hedmarken Curlingklubb den 7. Nov 2021

Hedmarken Curlingklubbs ivrige pensjonistcurlere gjorde rent bord i forrige NM for veteraner (60+), og håper på gjentakelse. Bjørn Nordal, Hans Kroglund og Yngvar Aarebrot fikk bronse sist, men har alltid trua. Det er ikke uten grunn at de kaller seg Optimistene. Denne gangen lykkes de i gulljakten, slik de også gjorde i for to år siden. Likevel uttrykket Nordal noe skuffelse, spøkefullt vel å merke, for sølvet er det eneste gutta mangler i samlingen.

Optimistene gikk ubeseiret gjennom turneringen. Det gjorde nesten Lag Pettersen fra Sørmarka i Stavanger. Deres første tap kom i finalen. Bronsen ble Lag Røe sin etter en solid seier i bronsefinalen mot Winsnes fra Stabekk.

Lag Scholten, Hedmarkens tredje lag i turneringen, endte til slutt på en delt 7. plass av totalt ni lag.

Se alle resultater her.

Se bilder fra NM for veteraner her.

I NM for seniorer (50+) kjempet sju lag om medaljene. I denne klassen har Andreassen fra Risenga i Oslo og Davanger fra Jar nærmest byttet på gullsankingen, men nå ble det troneskifte! Det ble spilt round robin, uten finaler, og Kverkild fra Trondheim var klart sterkest. Denne gangen fant trønderne gull i Stange curlinghall. Davanger og Andreassen gjorde opp om andreplassen i siste runde. Denne gangen var det gutta fra Jar som var bedre. Altså gull til Kverkild, sølv til Davanger og bronse til Andreassen.

Hjemmehåpet, Lag Steen Hansen, endte på fjerdeplass

Se alle resultater her.

Se bilder fra NM for seniorer her.Kommentarer

— Guest