Vi parkerer steinene og skrur av anlegget - curlingsesongen er over

Postet av Hedmarken Curlingklubb den 12. Apr 2021

TAR ISEN: Steinene parkeres på gangvegen og anlegget skrus av. Curlingsesongen er over.


En veldig annerledes curlingsesong er nå over, og isen fjernes i Stange curlinghall - også i år tidligere enn planlagt. Forrige sesong fikk en bråstans da koronaen kom til Norge. Denne sesongen har det vært veldig mye frem og tilbake rundt åpningstidene. Seriespillet fikk holde på en stund fra høsten, med strenge smitteverntiltak. Hallen besto med glans og har ikke hatt et eneste registrert smittetilfelle. Siden desember vi imidlertid vært nesten helt stengt grunnet nasjonale føringer. Kun de under 20 år og én elitespiller har fått lov til å trene. Det betyr at seriespillet dessverre avsluttes halvspilt.

Følgende ord er gått ut til lagene fra Bedriftsidretten og Hedmarken Curlingklubb:

"Håper alt er bra med dere! Dessverre så har vi i dag besluttet at curlingserien avlyses. Etter at plan for gjenåpning av Norge ble offentliggjort denne uka, så ser vi at det vil bli juni før vi kan komme i gang. Vi ser derfor ingen mulighet for at kampene i vinter/vår kan spilles.

 Følgende er besluttet:

  • Sesongen 2020/21 avlyses og alle kamper nulles ut, alle poeng fjernes.
  • Sesongen 2021/22 vil bli startet opp etter resultatene fra 2019/20 sesongen, det vil bli samme divisjonsoppsett

Dere har mottatt faktura for hele sesongen 2020/21. Dere kan velge å flytte betalingen til høstsesongen 2021, eller de av dere som ønsker det kan få halve beløpet refundert.  Gi meg i så fall informasjon om kontonummer og adresse for tilbakebetaling. 

Vi beklager dette, men dessverre så er vi maktesløse på avgjørelsene. Og uansett så er det viktigst at alle holder seg friske, og at man følger anbefalte regler. 

Vi sender ut innbydelse til 2021/22-sesongen senere i vår. Sannsynligheten er stor for at landet åpner opp igjen innen september 2021.

Ønsker dere en fin dag, og god helg!"