Team Stange Energi vinner NJCT sammenlagt

Postet av Hedmarken Curlingklubb den 15. Mar 2020

SAMMENLAGTVINNERE: Jakob Bekken (t.v.), Jonas Wolla, Nicolai Sommervold (med ryggen til), Tobias Linneberg (ikke i bildet) og Mikael Brønmo Hansen (ikke i bildet) har vunnet NJCT sammenlagt. Bildet ble tatt under NM for herrer på Snarøya forrige helg.


Grunnet faren for smitte av koronavirus er den siste turneringen i NJCT (Nordic Junior Curling Tour) avlyst. Det betyr at Hedmarken Curlingklubbs Team Stange Energi, som leder touren sammenlagt, nå blir utropt som sammenlagtvinnere.

Lagene som deltar får poeng for sluttplassering i hver turnering, etter en bestemt skala, samt ekstrapoeng for hver kamp de vinner. I tillegg får hvert lag 3 poeng for deltakelse. Etter tre av fire turneringer sto Team Stange Energi med 47 poeng. Nærmest var Team Mosetertoppen Skiline fra Lillehammer CK med 44,5 poeng og Landelius fra Mjölby CK i Sverige med 31,5 poeng.

Førstepremien for sammenlagtseieren er 800 Euro, og navnetrykk på tourens vandrepokal. Gutta er det fjerde laget som vinner denne touren. Som tilleggspremie stiller klesleverandøren FoxGlide med utstyr til gutta for sesongen 2020/2021. Pengepremien blir lagt i potten for videre satsing.

Nicolai Sommervold, Tobias Linneberg, Jakob Bekken, Jonas Wolla og Mikael Brønmo Hansen har denne sesongen prestert svært godt på et høyt internasjonalt juniornivå, og viser at de blir å regne med i fremtiden. De takker sin lagsponsor Stange Energi for økonomisk støtte. En hjelp som er svært viktig for satsingen.

Sammenlagtlisten finner du her.


Kommentarer

— Guest