Meld deg på Viking Cup nå!

Postet av Hedmarken Curlingklubb den 25. Jan 2019Påmeldingsskjemaet for Viking Cup 2019 ligger nå klart, og kanskje er det ditt lag venter på. Dette blir niende gang den tradisjonsrike turneringen arrangeres, og den tredje gangen i Stange Curlinghall. Tidligere ble den arrangert i Vikingskipet - derav navnet Viking Cup.

Men ikke la deg skremme av den skumle vikingen på bildet, for alle deltakerne er snille gutter og jenter. Dette er først og fremst en sosial turnering. Lagene seedes og trekkes i grupper på fire. Det blir spilt gruppekamper fordelt på ukene 12, 13 og 14, hvor alle lag vil få én kamp per uke - enten mandag, tirsdag, onsdag eller torsdag. Helga i uke 14 blir det også sluttspill for de 16 beste lagene fra gruppespillet.

Så meld på laget ditt til Viking Cup nå. Startkontingenten er på kun 900 kroner per lag, pluss skoleie på 20 kroner per gang for de som ikke har egne sko. Lån av koster og hodebeskyttelse koster ingen ting. Påmelding skjer via lenken under. Frist er 22. februar.

PÅMELDING HER


Kommentarer

— Guest