Dansk seier i Norway Open

Postet av Hedmarken Curlingklubb den 4. Nov 2018


DANSK SEIER: Styreleder i Hedmarken Curlingklubb, Kjell Bjørseth (t.h.), gratulerer Morten Berger og Mona Jensen med seieren i Norway Open MD 2018.


Det ble svært spennende til siste stein i alle gruppespillkampene under helgas Norway Open, men kun fire lag skulle videre til semifinalene. Her møtte Jevnakers Anniken Pettersen og Tom Borgersen de regjerende mesterne Malin Wendel og Fabian Wingfors. I den andre semifinalen ble det et oppgjør mellom danske Mona Jensen/Morten Berger og Sissel Trøan/Gjermund Trøan fra Hedmarken. Det endte med at de utenlandske gjestene gikk til finalen.

Det ble en spennende finale, som danskene til slutt vant. De tvang Wendel til å slå en sirkusstein som kampenes siste stein. Hun var svært nære ved å lykkes, og var bare millimeter fra et perfekt treff trippel raise take. Det var svært spennende og god underholdning.

Flere bilder fra turneringen kommer senere. Resultatene finner man på https://www.curlingresultater.no/nb/tournaments/norway-open-2018-md og på http://www.curlingzone.com/event.php?eventid=5617&eventtypeid=92&view=Main#1

1. Jensen/Berger, Hvidovre CC, Danmark
2. Wendel/Wingfors, Göteborgs CK, Sverige
3. Pettersen/Borgersen, Jevnaker CK, Norge
4. Trøan/Trøan, Hedmarken CK, Norge
5. Sletli/Steen Hansen, Hedmarken CK, Norge
6. Wolla/Bekken, Hedmarken CK, Norge
7. Drewsen/Hjort, Hvidovre CC, Danmark
8. Helgevold/Skogvold, Hedmarken CK, Norge


1. PLASS: Morten Berge og Mona Jensen


2. PLASS: Fabian Wingfors og Malin Wendel


3. PLASS: Anniken Pettersen og Tom Borgersen


Kommentarer

— Guest