Norway Open 2018 er i gang

Postet av Hedmarken Curlingklubb den 2. Nov 2018


TJUVSTART: Oppgjøret mellom Wolla/Bekken og Helgevold/Skogvold "tjuvstartet" Norway Open MD 2018 fredag kveld. Her koster Anders Bekken mens motstander Henriette Løkken Helgevold tenker på neste trekk.


Norway Open MD 2018 har "tjuvstartet" med lokaloppgjøret mellom Helgevold/Skogvold og Wolla/Bekken fredag kveld. Henriette Løkken Helgevold, Terje Skogvold, Katrine Wolla og Anders Bekken er fire av åtte spillere som representerer Hedmarken Curlingklubb i den tredje versjonen av mixed doubles-turneringen. Resten av lagene starter i lørdag klokken 10.00.

Følg turneringen LIVE på Curlingresultater.no!

Også i år er tilreisende lag fra Sverige og Danmark med. Svenskene Malin Wendel og Fabian Wingfors er regjerende mestere. Danske Mona Jensen/Morten Berger og Mie Marissa Drewsen/Jacob Hjort stiller også med mål om å ta med pokalen hjem

Nytt av året er at det skal deles ut World Tour-poeng i Norway Open, i likhet med resten av turneringene i den nyetablerte Nordic Mixed Doubles Tour. Turneringen på Stange er første arrangement ut i dette nordiske seriespillet. De andre turneringene i toruen skal foregå i Gøteborg, Stockholm, København og på Åland.


Kommentarer

— Guest