HCK-medlemmer inviteres til EM-dugnad

Postet av Hedmarken Curlingklubb den 20. Mai 2021

PÅ BILDET: Jostein Buraas (t.v.), Kai Ove Rønning, Bjørn Nordal, Jonas Wolla, Åge Monsen, Gjermund Trøan, Trond Erik Standerholen, Anders Bekken, Katrine Wolla, Dan Cato Røe, Jarle Røe, Einar Myhre og Kjell Bjørseth. Foto: Hans Kroglund


I november skal EM i curling arrangeres på Lillehammer. Det er et stort arrangement og Lillehammer Curlingklubb som arrangør sammen med Norges Curlingforbund er avhengige av hjelp utenfra. For lillehamringene er det naturlig å spørre naboen i sør om hjelp, hvor de vet at dugnadsånden er stor.

Nylig holdt LCKs Jostein Buraas og Kai Ove Rønning et informasjonsmøte for HCK-medlemmer i Stange curlinghall. Oppmøtet var bra, noe under maksnivå av det klubbhuset tåler i disse koronatider, og innstillingen blant de fremmøtte var utelukkende positiv. Det antas at flere enn de fremmøtte kan tenke seg å bidra, men av ulike årsaker ikke kunne komme. Disse kan kontakte HCKs dugnadskontakt for EM-arrangementet, Kjell Bjørseth, for mer informasjon.

Se her for mer informasjon om selve arrangementet

Det er mange oppgave som skal fylles. Se her for mer informasjon om frivillig innsats under EM.

Arrangørene i LCK sier at det venter en solid gulrot til HCK ved stor deltakelse.

Hedmarken Curlingklubbs dugnadsgjeng meldes opp samlet. Ta derfor kontakt med vår egen klubbs koordinator, Kjell Bjørseth, om dette er interessant. Kjell kan nåes på kjell(a)hedmarkencurling.no eller tlf 481 56 718.0 Kommentar

Vi parkerer steinene og skrur av anlegget - curlingsesongen er over

Postet av Hedmarken Curlingklubb den 12. Apr 2021

TAR ISEN: Steinene parkeres på gangvegen og anlegget skrus av. Curlingsesongen er over.


En veldig annerledes curlingsesong er nå over, og isen fjernes i Stange curlinghall - også i år tidligere enn planlagt. Forrige sesong fikk en bråstans da koronaen kom til Norge. Denne sesongen har det vært veldig mye frem og tilbake rundt åpningstidene. Seriespillet fikk holde på en stund fra høsten, med strenge smitteverntiltak. Hallen besto med glans og har ikke hatt et eneste registrert smittetilfelle. Siden desember vi imidlertid vært nesten helt stengt grunnet nasjonale føringer. Kun de under 20 år og én elitespiller har fått lov til å trene. Det betyr at seriespillet dessverre avsluttes halvspilt.

Følgende ord er gått ut til lagene fra Bedriftsidretten og Hedmarken Curlingklubb:

"Håper alt er bra med dere! Dessverre så har vi i dag besluttet at curlingserien avlyses. Etter at plan for gjenåpning av Norge ble offentliggjort denne uka, så ser vi at det vil bli juni før vi kan komme i gang. Vi ser derfor ingen mulighet for at kampene i vinter/vår kan spilles.

 Følgende er besluttet:

  • Sesongen 2020/21 avlyses og alle kamper nulles ut, alle poeng fjernes.
  • Sesongen 2021/22 vil bli startet opp etter resultatene fra 2019/20 sesongen, det vil bli samme divisjonsoppsett

Dere har mottatt faktura for hele sesongen 2020/21. Dere kan velge å flytte betalingen til høstsesongen 2021, eller de av dere som ønsker det kan få halve beløpet refundert.  Gi meg i så fall informasjon om kontonummer og adresse for tilbakebetaling. 

Vi beklager dette, men dessverre så er vi maktesløse på avgjørelsene. Og uansett så er det viktigst at alle holder seg friske, og at man følger anbefalte regler. 

Vi sender ut innbydelse til 2021/22-sesongen senere i vår. Sannsynligheten er stor for at landet åpner opp igjen innen september 2021.

Ønsker dere en fin dag, og god helg!"


0 Kommentar

Orientering fra styreleder: - Krysser fingrene for at vi kommer i gang igjen snart

Postet av Hedmarken Curlingklubb den 2. Mar 2021


Hei gode curlingvenner.

Dere er sikkert, om ikke mer, utålmodige enn meg for å få satt i gang med vårt kjære spill igjen. Vi hadde jo håp om å få starte opp igjen 1. mars, men som dere vet, så ble nedstengingen forlenget fra midten av februar og i fire uker til. Hva som skjer etter det, er vanskelig å vite.

Når det gjelder seriespillet, vil det bli tatt en vurdering når vi får neste runde fra myndighetene. Vi kan ikke gjøre annet enn å følge dem. Hvordan vi skal få avviklet denne sesongen er et spørsmål som blir stilt, og med rette. Vi hadde fint fått gjort det hvis vi hadde fått åpnet 1.3., men det må også bli en del av vurderingen.

Økonomisk så blør også klubben nå, så jeg som leder er jo spent på mange områder. Vi krysser fingrene for at vi får kommet i gang igjen og rekker å avslutte seriespill samt få mange eventer slik at økonomien berger seg.

Ha en fortsatt fin og smittefri hverdag.

Hilsen Kjell Bjørseth, leder av Hedmarken Curlingklubb


0 Kommentar

En herlig curlingdag på mjøsisen

Postet av Hedmarken Curlingklubb den 13. Feb 2021

PÅ MJØSA: En historisk begivenhet for Hedmarken Curlingklubb. Aller første gang på mjøsisen.


Hamar kommune var snille å brøytet to korte baner for oss. Alt lå til rette for å risse inn ringer i isen og preppe for en historisk begivenhet for Hedmarken Curlingklubb - aller første gang på mjøsisen. Så fort banene var preppet strømmet folk til for å prøve. Svært mange prøvde å sende stein for aller første gang, men noen erfarne dukket også opp. I disse koronatider, med nedstengt idrett, er curlingabstinens blitt et nytt uttrykk.


De to banene skulle vise seg å bli et svært populær stoppested. Man merket at flere ble ganske så hekta, så vi øyner et håp om å se flere igjen i Stange curlinghall etter hvert. Blant disse var 13-åringene Anna og Joanna, som absolutt ikke ville gi seg. For curling var bare så utrolig gøy! De spilte helt til siste stein skulle bæres tilbake til bilen.


HEKTA: Anna (t.v.) og Joanna ble fort hekta på curling.


Vi takker for en strålende dag i sola, på en fantastisk rekrutteringsarena!


MAURTUE: Mjøsisen minner litt om ei maurtue for tiden.


MYE FOLK: Mange var innom curlingbanene like bortenfor stupetårnet på Hamar.


MORO: Alle smilte bredt, for dette var moro.

TAKK: Takk til vår generalsponsor, Sparebank1 Østlandet!


0 Kommentar

HCK er Norges største curlingklubb på Grasrotandelen

Postet av Hedmarken Curlingklubb den 22. Jan 2021

Av landets 20 grasrotandel-registrerte klubber og kretser innen alle former for curling, er Hedmarken Curlingklubb øverst på lista. Våre 72 givere bidro med til sammen 41.917 kroner i 2020. Tusen takk for støtten!

Lista er laget etter søk på ordet "curling" i Norsk Tippings register, så eventuelle fleridrettslag som har curling som aktivitet kan være utelatt.

Det er Norsk Tipping som deler ut pengene, som hentes fra innsatsen i pengespillene deres. Det koster altså deg som giver ingenting ekstra. Sju prosent av din innsats går til den klubben du har valgt som mottaker.

For å registrere deg som grasrotgiver og bidra til litt ekstra penger i HCK-kassa trykker du her.

Her er lista

1. Hedmarken Curlingklubb, 41.917 kroner
2. Lillehammer Curlingklubb, 40.835 kroner
3. Oppdal Curlingklubb, 25.604 kroner
4. Halden Curling Club, 23.802 kroner
5. Bygdøy Curling Club, 21.588 kroner
6. Trondheim Curlingklubb, 20.341 kroner
7. Haugesund Curlingklubb, 19.806 kroner
8. Moss og omegn boccia og teppecurling, 17.388 kroner
9. Furumo Curlingklubb, 10.933 kroner
10. Nedre Glomma bowls og curlingklubb, 10.111 kroner
11. Askøy boccia og teppecurlingklubb, 7.514 kroner
12. Boet Curlingklubb, 7.270 kroner
13. Snarøen Curling Club, 6.349 kroner
14. Stabekk Curlingklubb, 2.729 kroner
15. Sørmarka Curlingklubb, 1.735 kroner
16. Jevnaker Curlingklubb, 354 kroner
17. Oslo Curlingklubb, 339 kroner
18. Oslo og Akershus curlingkrets, 0 kroner
18. Valdres skøyte- og curlingklubb, 0 kroner
18. Øvre Holen curlingforening, 0 kroner


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline