Deilig å være dansk i Norge

Postet av Hedmarken Curlingklubb den 5. Nov 2016

Det er godt å være dansk i Norge! I alle fall for det danske laget Hjort/Jensen, som kommer fra København for å delta i Mix Double under Hedmarken Open. - Mona var i Italia i sommer og spurte om jeg kunne finne en turnering i Europa med Mix-lag. Jeg fant deres turnering, og spurte Terje om det var Mix Double. Først var svaret nei, men et par uker senere fikk vi klarsignal og meldte oss på, sier Jensen.

De to kjørte fra København til Stange og tar turneringen som god og viktig trening. - Turneringen her passer utmerket tidsmessig fordi vi skal delta i Dansk Mesterskap i Mix Double i desember, sier de glade danskene.

De har spilt sammen i fire år, for uten at de også spiller på firerlag. - Mix double er helt annen taktikk, en som koster og freeplay før takeouts. Veldig gøy med denne taktikken, sier de to.

De to er så beskjedne at de forteller at de ikke er det beste Mix Double-laget i klubben.

- Nei, det er 8-10 mixlag i klubben vår, som er den største i Danmark. Vi har blant annet begge landslagene og isen i hallen vår lages for de lagene og derfor har vi alltid veldig bra is, sier de to.

Nå ser de fram til å spille gode kamper i Stange curlinghall, under DM og så inviterer de lagene fra Hedmarken Curlingklubb til deres egen store turnering i København 7.-9. januar 2017.Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.