Hans har fått høythengende hederspris

Postet av Hedmarken Curlingklubb den 18. Jun 2024

Hedmarken Curlingklubbs ivrige veterancurler, Hans Kroglund, mottok i helga den høythengende hedersprisen "Mesterborger av Hammer by". Det er en pris som i juni hvert år, under Middelalderfestivalen på Hamar, deles ut til en lokal ildsjel.

Hans får prisen for sitt mangeårige arbeid rundt Ilsengstiene, som er et nettverk av turstier på Ilseng i Stange. Det er mange ildsjeler rundt dette nettveket av stier, men det er Hans som regnes for å være "Ilsengstienes far".

Dette skriver Hans Kroglund på Facebook etter å ha mottatt prisen:

- I år var det veldig overraskende min tur. Jeg må bare takke den eller de som foreslo at jeg kunne være en kandidat. Takk til juryen som gjorde meg til 1 av 5 finalister og alle som har stemt på meg. Jeg har forsøkt å se alle dere som hjalp meg frem. Det har vært mange delinger på Facebook, er det noen jeg har oversett, så var ikke det meningen og nok en gang takk til dere alle.

- Det var svært hyggelig å komme i et så flott selskap av tidligere mesterborgere Å ha den nærmeste familien på plass å dele dette med var stort.

Gratulerer så mye til Hans med utmerkelsen! Vi i curlingklubben vet at dette henger høyt for deg - kanskje til og med høyere enn alle NM-medaljene dine fra curlingisen sammen med laget ditt, Optimistene.

(Bildet er lånt fra hovedpersonen selv på Facebook)


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.