Ingvild og Ådne vant etter spennende finale

Postet av Hedmarken Curlingklubb den 15. Okt 2023

Det ble spenning til siste stein i helgas Norway Open. 14 lag stilte til start i den tradisjonsrike mixed doubles-turneringen i Stange curlinghall. Fjorårets bronsevinner, svenske Pontus Söderberg Persson, kom seg denne gangen til gullfinalen, sammen med sin nye lagvenninne, Lisa Norrlander. Der møtte de Ingvild Skaga fra Stabekk CK og Ådne Birketveit fra Lillehammer CK.

Det var til slutt Ingvild og Ådne, som aldri har spilt sammen før denne turneringen, som gikk seirende ut av finalen. Ådne, som startet sin curlingkarriere i Hedmarken Curlingklubb (som den gang het Hamar Curlingklubb), har faktisk aldri konkurrert i mixed doubles!

Dette ga nok mersmak for de to gullvinnerne. Det gjorde det også for Pontus, som lover å komme tilbake for å gjøre et nytt forsøk på Norway Open-tittelen. Det ingen svensker klart siden 2017.

Se all historikk fra tidligere utgaver av Norway Open her.

I bronsefinalen sto det mellom Anniken Pettersen/Tore Andreassen fra Jevnaker CK og Eilin Kjærland/Njål Kongssund fra Lillehammer CK. Her vant sistnevnte etter solid spill.

Fjorårets mestere, danske Mona Jensen og Morten Berger, var på god veg mot sluttspill, men måtte gi seg på grunn av ryggsmerter.

Se hele resultatlisten og alle kampresultater her.

Se bildegalleri fra Norway Open 2023 her.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.