Du finner oss på Stangedagene

Postet av Hedmarken Curlingklubb den 16. Aug 2023

Fredag 18. og lørdag 19. august stiller Hedmarken Curlingklubb mannsterkt opp på Stangedagene. Vi deler stand med vår trofaste sponsor Rørlegger Arvid Hanstad AS og HamKam.

Fredag mellom klokken 17.00 og 19.00 er det HamKam-spillerne som vil få mest fokus, men de blir med på noen runder street-curling i form av show-kamper mot publikum. De som kommer fra HamKam er Aleksander Melgalvis, Marcus Sandberg, Kobe Hernandez-Foster og William Kurtovic. Egentlig skulle Benjamin Faraas bli med, men han er i stedet reist til Belgia for å forhandle kontrakt med Club Brugge. I tillegg skal eliteserieklubben ha salgsbod med supportereffekter, både fredag og lørdag.

Les mer om opplegget her!

Lørdag blir det street-curling og utdeling av flyers fra klokken 10.00 til 15.00. Både kids og veteraner møter opp for å fremsnakke idretten vår. Denne dagen deler vi også stand med skihopp-talentet Iver Myhre. Han skal være dommer i Rørlegger Hanstads stolhopp-konkurranse.

Les mer om hoppkonkurransen her!

Vi kommer til å arrangere curlingkamper ved jevne mellomrom, for å skape litt liv og røre.

– Det er viktig å vise seg fram, og fint å kunne gjøre det sammen med HamKam og vår felles sponsor, sier Kjell Bjørseth, styreleder i HCK, til Stangeavisa.

– Det er fortsatt noen som ikke vet om oss og hva vi tilbyr. Vi driver med en aktivitet som passer alle, som man også kan starte med i voksen alder, sier Bjørseth.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.