Bronsemedalje og rekordmange kids

Postet av Hedmarken Curlingklubb den 26. Mar 2023

Hedmarken Curlingklubb stilte mannsterkt til yngre junior og kids-turnering på Lillehammer i helga. Der fikk mange nye kidsspillere gode opplevelser , mens det for juniorene var litt mer alvor.


I løpet av sesongen er tre av klubbens faste yngre juniorer blitt for gamle for denne NM-klassen junior, så det var bare så vidt HCK fikk stilt lag. Heldigvis ville Magnus Ødegaard være med, en ganske fersk spiller som har trent mest med kameratene i kids-gruppa. Magnus er akkurat gammel nok for NM-spill, og kunne dermed bli med Melina Trøan og Tim Nicholai Aspeli.

Etter fire innledende kamper, der halvparten ble seier, var det nykomponerte laget klare for sluttspill. I semifinalen måtte ekstraomgang til mot Lillehammer 2 bestemme hvem som skulle møte Haugesund i finalen. Lillehammer vant hårfint.

Lillehammer-laget spilte solid i finalen og tok gullet. Solide var også Hedmarken i bronsefinalen mot Halden. Dermed ble det tredjeplass og bronse på de grønnkledde - tre spillere som alle tok sin første NM-medalje.

Kids-rekord

I kids-klassen ble det satt klubbrekord i antall deltakere. HCK stilte med 10 kids på en borteturnering, fordelt på tre lag. De møtte to lag fra Oppdal og to lag fra Lillehammer.

For Hedmarken 1 spilte Eirik, Leo, Johannes og Lily. Sistnevnte hører egentlig til Halden CC, men ble med oss i mangel på eget lag.


For Hedmarken 2 spilte Ulrik, Theodor og August.


For Hedmarken 3 spilte Martin, Ruben, Mia og Matheo.


Yngres avdeling i Hedmarken Curlingklubb takker arrangørene i Lillehammer Curlingklubb for en kjempebra turnering. Vi kommer gjerne tilbake!


Kommentarer

— Guest