Siste seriekamp er spilt - FilFri reddet plassen

Postet av Hedmarken Curlingklubb den 27. Apr 2022

Det har vært en spennende sesong i bedriftsidrettsseriens tre divisjoner. RUSK var overlegne i 3. divisjon og er dermed klare for 2. divisjon neste sesong. Stange Energi var nær umulig å gjøre noe med i 1. divisjon, og vant den største pokalen (pokalene er kommet og leveres ut snart).

Som vanlig var det mest spenning i 2. divisjon. Her var det My Name is Curl som sikret opprykksplassen på utrolig vis. De lå nest sist, på nedrykksplass til jul, men vant alt etter nyttår. Til slutt tronet de alene på toppen av tabellen og får sin aller første tur opp til øverste nivå.

Sisteplassen i 1. divisjon og andreplassen i 2. divisjon måtte møtes i playoff. Men først måtte omkamper til for begge. Det sto nemlig helt likt mellom FilFri og HCK damer i 1. divisjon og Norsk Tipping og DNB 2 i 2. divisjon etter endt seriespill. Tirsdag 26. april spilte FilFri og Norsk Tipping playoffkampen, et oppgjør førstnevnte vant 9-1. Dermed blir FilFri værende i 1. divisjon og Norsk Tipping fortsetter i 2. divisjon.

Resultater og tabeller finner dere her:

Divisjon 1
Divisjon 2
Divisjon 3

FilFri slo Norsk Tipping i playoff-kampen og er sikret videre spill i 1. divisjon.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.