Olympiatoppen og idrettskretsen inviterer til parakveld i curlinghallen

Postet av Hedmarken Curlingklubb den 28. Okt 2021

Olympiatoppen Innlandet og Innlandet idrettskrets inviterer til parakveld i Stange curlinghall. Håpet er at flest mulig personer med bevegelseshemming eller synshemming vil teste aktiviteten, og kanskje på den måten finne seg en ny hobby.

Den første av to parakvelder var innen en helt annen idrett, nemlig skyting i regi av Elverum Rifleklubb. Det var 27. oktober i Elverum.

Tirsdag 30. november er det Hedmarken Curlingklubb som åpner dørene for testing av curling i Stange curlinghall. Mellom klokken 18.00 og 20.00 gis kyndig veiledning av erfarne paratrenere.

Påmelding skjer på e-post til Hilde Haakenstad i NIF, på hilde.haakenstad@idrettsforbundet.no. Påmeldingsfrist er 28. november. Eventuelle spørsmål rettes til Hilde på samme e-post eller tlf 930 30 525. Eller til Mikko Kokslien på mikko.kokslien@olympiatoppen.no eller tlf 977 93 788.

Håper vi sees i Stange curlinghall!

PARACURLING: At bevegelseshemmede kan spille curling er fortsatt litt ukjent for mange. Nå inviterer Olympiatoppen Innlandet, Innlandet idrettskrets og Hedmarken Curlingklubb til parakveld i Stange curlinghall. På bildet viser Rune Lorentsen, flere ganger verdensmester i paracurling, hvordan det gjøres. Sist helg spilte han turnering i Stange curlinghall. Foto: Gjermund Trøan


Kommentarer

— Guest