Individuelt klubbmesterskap koronautsettes!

Postet av Hedmarken Curlingklubb den 21. Des 2020


OPPDATERING:

Etter de nye koronabestemmelsene fra 22. desember, må dette arrangementet dessverre utsettes/avlyses. De nye reglene sier at kun fritidsaktiviteter utendørs tillates. Alle påmeldte deltakere får beskjed via e-post.


Opprinnelig melding:

Koronapandemien setter dessverre en stopper for vår tradisjonelle "familiesammenkomst" i romjula, med uhøytidelig turnering, nisseluer, gløgg og pepperkaker. Vi ser at det her kan bli utfordrende å holde seg innenfor smittevernreglene.

Det som imidlertid fint kan la seg gjennomføre er et individuelt klubbmesterskap. Det er en årlig begivenhet, egentlig i mai hvert år, som etter nedstenging ikke lot seg arrangere forrige sesong. Nå blir det altså en ny mulighet til å krones som klubbmester i individuell curling for sesongen 2019/2020 (altså for forrige sesong), tirsdag 29. desember.

Slik gikk klubbmesterskapet sesongen 2017/2018
Slik gikk klubbmesterskapet sesongen 2018/2019

For at så mange som mulig skal kunne delta, og av koronahensyn, har vi valgt å dele arrangementet inn i tre puljer, klokka 13.00, 16.00 og 18.00. Det siste spillepasset er tiltenkt de som er på jobb dagtid. Dere som har fri bes melde dere til et av de tidlige tidene. Av smittevernhensyn må alle melde sin ankomst på forhånd via skjemaet du finner HER.

Minner om at dette klubbmesterskapet er høyst uhøytidelig. Det gjennomføres kun for gøy, men er samtidig en veldig fin form for trening. Dere som ikke har prøvd det før kan møte opp litt før for å få en kort innføring. Deltakeravgift er på 100 kr.

Her er reglene for individuell curling, og beskrivelse av de sju øvelsene som skal gjennomføres.Kommentarer

— Guest