Inviterer til damesamling i Stange curlinghall

Postet av Hedmarken Curlingklubb den 18. Des 2019

LOKALE DAMER: HCK og NCF inviterer lokale kvinnelige curlingspillere til samling i Stange Curlinghall. Bildet viser HCKs damelag i aksjon. Fra venstre: Tone A. Aspeli, Katrine Wolla (i bakgrunnen), Sissel I. Trøan og Torill A. Sletli (med ryggen til).

Lørdag 18. januar blir det breddesamling for damer i Stange curlinghall. Her er alle kvinnelige curlingspillere fra sør- og østlandet velkomne, enten man spiller fast i for eksempel en bedriftsserie eller om man bare spiller av og til.

Hensikten med samlingen er å styrke miljøet for damecurlingen, og det vil derfor være et sosialt fokus.

I løpet av dagen vil man kanskje bli en teknisk bedre spiller og man vil få innspill i på taktikk og strategi – og selvfølgelig ha det gøy på isen!

Vi oppfordrer alle lokale curlingspillere til å melde seg på. Her er det rom for deg, enten du har spilt en del eller bare prøvd noen få ganger.

Opplegget vil vare fra klokken 10.00 til cirka 18.30. Påmeldingsavgift er på 200 kroner, og inkluderer lunsj. Det er plass til 32 personer, og det er førstemann til mølla!

Spørsmål kan rettes til Grethe Brenna på grethe.brenna@broadpark.no eller Petter Moe på petter.moe@nif.idrett.no. Påmeldingsskjema finner du via denne linken.


Se her for mer informasjon: Invitasjon til damesamling 2020.docx


Kommentarer

— Guest