Team Stange Energi sikrer NM-plass

Postet av Hedmarken Curlingklubb den 8. Des 2019

FINALER: Til venstre er bronsefinalen mellom Team Stange Energi og Høstmælingen og til høyre finalen mellom Team Brænden og Mosetertoppen Skiline.


Hedmarken Curlingklubbs juniorlag, Team Stange Energi, ble nummer fire i Regionmesterskapet på hjemmebane i helga, etter tap i bronsefinalen mot Høstmælingen fra Lillehammer.

Team Brænden fra Lillehammer, som slo Team Stange Energi i semifinalen, ble til slutt regionmestere. De slo klubbkameratene Mosetertoppen Skiline i finalen.

Se alle resultater her

Regionmesterskapet er også NM-kvalifisering for lagene i Innlandet. Vår region har i utgangspunktet to NM-plasser gjennom vanlig kvalifisering. Brænden er imidlertid forhåndskvalifisert siden de er et av tre norske lag i internasjonal gruppe. Dermed blir det også NM på sølv- og bronseplassene denne gangen. I tillegg får vår region en tredje plass som en bonus til den regionen med flest påmeldte lag. Dette gjøres fordi Oslo CK, som er årets arrangør av NM, ikke stiller noe lag selv. Det betyr at Team Stange Energi sin fjerdeplass også gir NM-plass!

Team Am-kara, som representerer Hedmarken Curlingklubb, ble nummer fem. De faller da akkurat utenfor NM ...MEN det er et ørlite håp likevel! For i tillegg til regionmesterskapene vil også de seks beste lagene i Norgescup få plass i det gjeveste mesterskapet. Dersom noen av disse seks også har kvalifisert seg regionalt, vil neste lag på den lista få tilbudet. Det er det gode muligheter for at Mosetertoppen Skiline og/eller Høstmælingen vil klare.

Team Curlingsteen endte på en 8. plass i Regionmesterskapet, men også de kan nå NM tross den svake plasseringen. Hedmarken-laget ligger nemlig på en femteplass sammenlagt i Norgescupen, hvor kun én runde gjenstår - på Oppdal i februar.

NM for herrer og NM for damer spilles samme helga på Snarøya i mars. Hedmarken CK sitt damelag skal delta der. To HCK-lag er altså klare for NM, men det er altså muligheter for to til!

Tabellen i Regionmesterskapet ble som følger:
1. Brænden
2. Mosetertoppen Skiline
3. Høstmælingen
4. Stange Energi
5. Am-kara
6. Krøven
7. Knappen
8. Curlingsteen
9. Stonebreakers
10. Optimistene
11. Skogvold
12. HCK damer


Kommentarer

— Guest