Wunderland på glattisen i Stange

Postet av Hedmarken Curlingklubb den 2. Des 2019

MORO: Wunderland-Torodd hadde det gøy på isen i Stange Curlinghall. Tirsdag blir dette vist på TV2 Zebra. Foto: Salto Film og Fjernsyn AS / TV2

Nylig inntok Torodd Overåsberget og kameratene hans curlingisen. Kongsvinger-mannen er en av fem rånere som følges tett i TV2-programmet Wunderland. I forbindelse med innspillingen av episode 14 av inneværende sesong endte en meget skeptisk Torodd opp i ishallen på Stange.

Det var med blandede følelser han og tre venner gikk inn i hallen, men du verden så moro de endte opp med å ha det likevel! Det ble mye latter og krumspring på isen! Nestleder i Hedmarken Curlingklubb, Gjermund Trøan, stilte opp som instruktør for gjengen, og forteller at de fire hadde teknikken til Bambi inne. De fire ga klar beskjed om at curling er moro, før de "spant" ut fra parkeringsplassen.

Episoden fra curlinghallen vises på TV2 Zebra tirsdag 3. desember klokken 22.30, men blir også tilgjengelig på TV2 Sumo en god stund fremover.

KRUMSPRING: Det ble mange krumspring da rånerne fra Kongsvinger skulle skli på isen. Gjermund Trøan (t.v.) fra Hedmarken Curlingklubb instruerte så godt han kunne. Foto: Salto Film og Fjernsyn AS / TV2


Kommentarer

— Guest