Seniorcurling passer for alle

Postet av Hedmarken Curlingklubb den 31. Okt 2019

MED STICK: Kjell Midtsundstad bruker stick til å sende stein, og synes det er like gøy som å skli.

Det å beregne fart og hvor mye steinen curler til den ene eller andre siden, er utfordringen for alle uansett teknikk. Gleden er stor når han sender en stein som legger seg der han ønsket.

Seniorcurling har blitt populært på Stange og Hedmarken siden åpningen av hallen i 2016. Hver onsdag kl. 10 møtes mellom 15 til 20 stk for å spille, ha det sosialt, drikke kaffe sammen og forhåpentlig bli bedre i curling.

Roy Gustavsen prøver curling for føste gang. Jarle Røe tar seg nykommere og hjelper de på rett vei. Han kommer helt sikkert flere onsdager.

Kjell har blitt med på et nystartet lag i år «Stokk og Stein». Da må de starte i 4.divisjon i bedriftsserien. Seniorene har nå til sammen 4 lag i bedriftsserien, ett i hver divisjoner. «Optimistene» 1 divisjon, «Pensjonistene» i 2.div.,  «Stangegutta» i 3.div. og altså «Stokk og Stein» i 4 div.

Det er plass til flere. Det spilles på 4 baner, 4 på hvert lag, så kan 32 spille samtidig. Det spilles i bedriftsserien 6 sett og det tar 1 time og 45 minutt.

Einar Myhre sørger for at vaflene er ferdig til kl 11. Anders Andersen er fornøyd med servicen


Fra venstre: Hans Kroglund, Roy Gustavsen, Anders Andersen, Yngvar Aarebrot, Bjørn Nordal, Kjell Midtsundstad, Åge Monsen, Arve Simensen, Einar Myhre, Knut Arild Sveum, Per Rosenborg, Terje Skogvold, Gjis Scholten, Steinar Trøan, Synøve Nordstad og Jarle Røe.


Kommentarer

— Guest