Gull - Optimistene holdt det de lovte

Postet av Hedmarken Curlingklubb den 31. Mar 2019


GULL: Yngvar Aarebrot (t.v.), Hans Kroglund, Anders Andersen og Bjørn Nordal vant NM for veteraner. Foto: Gjermund Trøan


I forkant av NM for veteraner (60+) lovte Bjørn Nordal at gullet skulle gå til et av hjemmelagene, og da helst hans eget lag, Optimistene. Og gutta holdt det de lovte. Etter en spennende finale mot Doresius for Bygdøy CC, kunne Anders Andersen, Bjørn Nordal, Hans Kroglund og Yngvar Aarebrot juble for gull.

Riktig innebar Nordals spådom en seierspall tapetsert med lag fra arrangørklubben. Han traff på to av tre, for Stangegutta tok bronsen. De hadde god kontroll på Hald fra Bygdøy CC i bronsefinalen. Det laget besto av Per Rosenborg, Arve Simensen, Knut Arild Sveum, Terje Skogvold og Steinar Trøan.


BRONSE: Knut Arild Sveum, Arve Simensen (delvis skjult) og Per Rosenborg ble nummer tre. Her har Steinar Trøan (delvis skjult i bakgrunnen) sendt en av sine steiner. Foto: Gjermund Trøan


Sistnevnte og Anders Andersen var også på laget som tok Hedmarken-veteranenes aller første NM-medaljer i fjor. Da ble det bronse på de to, sammen med Einar Myhre og Kjell Guldahl.

Totalt deltok 10 lag i veteran-NM. Se resultater her.

1. Optimistene/Aarebrot, Hedmarken CK
2. Doresius, Bygdøy CC
3. Stangegutta/Trøan, Hedmarken CK
4. Hald, Bygdøy CC
5. Kirsebom, Stabekk CK
6. Høymer, Stabekk CK
7. Tobiasson, Jar CK
8. Olander, Jar CK
9. Pensjonistene/Røe, Hedmarken CK
10. Evensen, Bygdøy CC

Se flere bilder fra veteran-NM her.


Kommentarer

— Guest