Sølv til HCK i kretsmesterskapet

Postet av Hedmarken Curlingklubb den 10. Mar 2019

Det var til slutt SIL BIL, eller Krøven's Cørleforening som de også kaller seg, som vant denne sesongens kretsmesterskap i Stange curlinghall. Det var deres andre napp i vandrepokalen på like mange sesonger.

Gratulerer så mye til Eivind Sve (til venstre på bildet under), Stein Erik Johansen og ars Ove Madshus, samt "leiesoldat" Ådne Birketveit.

Lillehamringene slo HCKs Team Trøan, eller Game of Stones som laget også heter. De grønnkledde fikk en litt rufsete start på kampen, som ble vanskelig å komme tilbake fra. På sølvlaget spilte Dan Cato Røe (til venstre på bildet under), Tor Egil Strømeng, Gjermund Trøan Bardia Jansepar. Jan Erik Sivle spilte også en kamp, men var ikke tilstede da bildet ble tatt.

Jevnaker CK sikret bronsen på sistestein i bronsefinalen mot Team Stange Energi fra HCK. De som representerte Jevnaker var Odd Persokrud (til venstre på bildet under), Anniken Pettersen, Beate Ruden og Tom Borgersen. De skulle gjerne tatt med seg pokalen tilbake til Jevnaker, men den var det en luring fra Lillehammer som stakk av med, som også snek seg med på bildet.

For Team Stange Energi spilte Jonas Wolla, Jakob Bekken, Nicolai Sommervold og Tobias Linneberg.

HCKs spreke veteraner, laget som kaller seg Pensjonistene, ble nummer fem. Her spilte Terje Skogvold, Bjørn Ola Myhre, Einar Myhre, Arve Simensen og Jarle Røe.

Alle foto: Anders Bekken


Kommentarer

— Guest