Henriette og Nicolai sikret NM-sølv

Postet av Hedmarken Curlingklubb den 1. Mar 2020

SØLV: Henriette Løkken Helgevold og Nicolai Sommervold ble nummer to i NM junior mixed doubles i Stange Curlinghall.

Hjemmelaget, Hedmarken CKs Henriette Løkken Helgevold og Nicolai Sommervold, var en såkalt outsider til junior-NM i mixed doubles. Men etter solid spill gjennom helga, kjempet arrangørklubbens eneste lag i turneringen seg helt til finalen. Der ventet forhåndsfavorittene fra Lillehammer - Martine Rønning og Mathias Brænden, som nylig ble nummer tre i Nordic Mixed doubles tour. Finalen var lenge jevn, men et firerbo i sjuende runde gjorde jobben svært vanskelig. Lillehamringene vant til slutt 8-6 etter en nervepirrende finale.

Henriette (17) og Nicolai (16) drømte om medalje på forhånd, men det var langt i fra noe de forventet. Sølvmedalje i tidenes første NM i mixed doubles for juniorer er de derfor godt fornøyde med.

Astri Forbregd og Andreas Hårstad fra Oppdal fikk bronsen, mens Eirin Mesloe og Håkon Lien Horvli ble nummer fire.