Vant Viking Cup for tredje gang

Postet av Hedmarken Curlingklubb den 4. Okt 2021


Det ble til slutt Stone Cold Curlers som vant Viking Cup. Laget har tidligere gått under navn som Team Stangeavisa, Game of Stones og Team Curlingsteen, og har vunnet den tradisjonelle turneringen to ganger tidligere, i 2014 og 2017.


1. PLASS: Sone Cold Curlers vant Viking Cup 2021. Fra venstre: Gjermund Trøan, Jakob Bekken, Tor Egil Strømeng, Dan Cato Røe og Jan Erik Sivle. Anders Fonn-Brenden og Carlos Abrante har også deltatt for laget, men var ikke tilstede da bildet ble tatt.

Viking Cup er blitt spilt i løpet av de siste tre ukene, med innledende gruppespill på ukedager og sluttspill i helga, 1. til 3. oktober.

Stone Cold Curlers slo Håndlaget, RegNettAtletene og FilFri på vegen til sluttspillet. I mellomspillet ble det tap mot HCK damer og seier mot både StangeGutta og Pensjonistene. I semifinalen måtte Team Am-kara slås før det ble finale mot Ø.M.Fjeld. Sistnevnte har god erfaring fra Viking Cup, som de har vunnet hele fem ganger siden oppstarten i 2011.

Det ble en spennende sluttspillhelg, der det var tydelig at cup er cup.

I bronsefinalen vant Team Am-kara mot HCK damer. Team Greenhorn, som fikk en bonusplass i sluttspillet da FilFri trakk seg, endte som nummer fem. StangeGutta ble nummer seks, mens Pensjonistene og Optimistene vil gjøre opp om 7. og 8. plass ved en senere anledning.

2. PLASS: Ø.M.Fjeld ble nummer to. Fra venstre: Jørgen Bekkelund, Kjetil Dobloug, Hans Bekkelund og Helge Smeby.

3. PLASS: Team Am-kara ble nummer tre. Fra venstre: Trond Erik Standerholen, Vidar Hansen og Geir Hauge. Rune Steen Hansen var ikke tilstede da bildet ble tatt.


Her er resultatlista for Viking Cup 2021:

1. Stone Cold Curlers
2. Ø.M.Fjeld
3. Team Am-kara
4. HCK damer
5. Team Greenhorn curling
6. StangeGutta
7. Pensjonistene eller Optimistene
8. Pensjonistene eller Optimistene
9. FilFri
10. Håndlaget
11. DNB 1
12. Stokk og Stein
13. Eika
13. Headit
13. RegNettAtletene
13. NAV-kørlerne


0 Kommentar

Velkommen til åpne dager!

Postet av Hedmarken Curlingklubb den 21. Sep 2021

Både lørdag 25. september og søndag 26. september er det åpen dag i Stange curlinghall. Da kan du prøve curling helt gratis hos oss. Ta på deg treningstøy og kom innom, men husk at det er en ishall. Der er det bedre å kle på seg for mye, og heller kaste jakka om du blir litt ivrig.

Dørene åpner klokken 12.00 og vi holder på til klokken 15.00 - begge dager.

Velkommen!


0 Kommentar

Gratis curlingkurs for barn og ungdom i høstferien

Postet av Hedmarken Curlingklubb den 12. Sep 2021

I samarbeid med Stange kommune inviterer Hedmarken Curlingklubb til gratis curlingkurs for barn og ungdom i høstferien. Kurset er for skoleelever i Stange mellom 3. og 10. trinn. Det går over tre dager - mandag 11. oktober til onsdag 13. oktober, fra 09.00 til 15.00. Maks antall deltakere er 24.

Mathias Brænden er hovedinstruktør på nybegynnerkurset, og han får med seg tre flinke curlingungdommer.

Curlingkurset er ett av sju kurstilbud i i regi av Stange kommune i høstferien. Det er finansiert med midler fra Utdanningsdirektoratet - penger som i utgangspunktet skulle gi et utvidet sommerskoletilbud.  Men selv om det i sommer var 10 forskjellige kurs over en to ukers periode, var det fortsatt penger igjen. Dermed ble det også høstkurs.

Følge denne linken for å se tilbudene og for påmelding.


0 Kommentar

Isen er klar! Her er litt info om booking av treningstider

Postet av Hedmarken Curlingklubb den 5. Sep 2021

Isen er endelig klar og curlingsesongen nærmer seg med stormskritt. Dame- og herrelagene starter med sine vanlige treningstider mandag 6. september, og seniorcurlerne er i gang fra onsdag 8. september. Fra 14. september er også Viking Cup i gang, og bedriftsserien starter rett over høstferien, i uke 42.

Dugnadsånden i klubben er stor, slik den alltid har vært, men for å skåne de frivillige mest mulig i starten av en lang sesong, ber klubben om at treningstider bookes i tidsrommet 17.00 til 23.00 på hverdager til og med høstferien.

Det faste opplegget på dagtid, som seniorcurling og skolecurling, går som normalt, samt eventuelle firmaeventer.

Minner også om smitteverntiltak. Vi fortsetter og sprite hender, sko, koster og steiner. Munnbind er ikke påkrevd, men for det er tilgjengelig ved inngangen for de som ønsker å bruke det. Hold avstand!

Vi gleder oss til det som forhåpentligvis blir en tilnærmet normal sesong.

Mvh. Styret


0 Kommentar

Norway Open blir jubileumsturnering

Postet av Hedmarken Curlingklubb den 21. Aug 2021

Stange curlinghall er i år fem år - i oktober. Det må feires med turnering! Nå er det slik at vi i Hedmarken Curlingklubb som regel har én turnering i måneden, og i oktober er det som regel vårt internasjonale innslag, Norway Open.

Norway Open er for lag som spiller mixed doubles, altså en dame og en mann. Turneringen startet i det små for fem år siden, men har etter hvert vokst seg ganske stor. Den har også for vane å tiltrekke seg flere høyt rangerte lag fra mange land, men hobby curlere får også prøve seg. Derfor er også "open" en del av navnet.

Fjorårets vinnere var Kristin Skaslien og Magnus Nedregotten, som er rangert helt i verdenstoppen.

Les mer om og meld deg på til Norway Open her.

Norway Open er også en del av Nordic Mixed Doubles Curling Tour.


SAME MESSAGE IN ENGLISH:

Stange curlinghall is five years old - in October. That has to be celebrated with a tournament. Because Norway Open is our October event it will be our anniversary tournament.

Norway Open is a mixed doubles tournament, one female and one male. It started out small five years ago, but has grown bigger. It attracts highly rated teams from different countries, but also amateur curlers. Hence the "open" part of the name.

Last years winners was Kristin Skaslien and Magnus Nedregotten, who are at the top of the international ranking lists.

Read more about and enter Norway Open here.

Norway Open is also part of Nordic Mixed Doubles Curling Tour.


Marianne Rørvik and Torger Nergård are among the regulars at Norway Open. Photo by HCK0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline