Vi parkerer steinene og skrur av anlegget - curlingsesongen er over

Postet av Hedmarken Curlingklubb den 12. Apr 2021

TAR ISEN: Steinene parkeres på gangvegen og anlegget skrus av. Curlingsesongen er over.


En veldig annerledes curlingsesong er nå over, og isen fjernes i Stange curlinghall - også i år tidligere enn planlagt. Forrige sesong fikk en bråstans da koronaen kom til Norge. Denne sesongen har det vært veldig mye frem og tilbake rundt åpningstidene. Seriespillet fikk holde på en stund fra høsten, med strenge smitteverntiltak. Hallen besto med glans og har ikke hatt et eneste registrert smittetilfelle. Siden desember vi imidlertid vært nesten helt stengt grunnet nasjonale føringer. Kun de under 20 år og én elitespiller har fått lov til å trene. Det betyr at seriespillet dessverre avsluttes halvspilt.

Følgende ord er gått ut til lagene fra Bedriftsidretten og Hedmarken Curlingklubb:

"Håper alt er bra med dere! Dessverre så har vi i dag besluttet at curlingserien avlyses. Etter at plan for gjenåpning av Norge ble offentliggjort denne uka, så ser vi at det vil bli juni før vi kan komme i gang. Vi ser derfor ingen mulighet for at kampene i vinter/vår kan spilles.

 Følgende er besluttet:

  • Sesongen 2020/21 avlyses og alle kamper nulles ut, alle poeng fjernes.
  • Sesongen 2021/22 vil bli startet opp etter resultatene fra 2019/20 sesongen, det vil bli samme divisjonsoppsett

Dere har mottatt faktura for hele sesongen 2020/21. Dere kan velge å flytte betalingen til høstsesongen 2021, eller de av dere som ønsker det kan få halve beløpet refundert.  Gi meg i så fall informasjon om kontonummer og adresse for tilbakebetaling. 

Vi beklager dette, men dessverre så er vi maktesløse på avgjørelsene. Og uansett så er det viktigst at alle holder seg friske, og at man følger anbefalte regler. 

Vi sender ut innbydelse til 2021/22-sesongen senere i vår. Sannsynligheten er stor for at landet åpner opp igjen innen september 2021.

Ønsker dere en fin dag, og god helg!"


0 Kommentar

Orientering fra styreleder: - Krysser fingrene for at vi kommer i gang igjen snart

Postet av Hedmarken Curlingklubb den 2. Mar 2021


Hei gode curlingvenner.

Dere er sikkert, om ikke mer, utålmodige enn meg for å få satt i gang med vårt kjære spill igjen. Vi hadde jo håp om å få starte opp igjen 1. mars, men som dere vet, så ble nedstengingen forlenget fra midten av februar og i fire uker til. Hva som skjer etter det, er vanskelig å vite.

Når det gjelder seriespillet, vil det bli tatt en vurdering når vi får neste runde fra myndighetene. Vi kan ikke gjøre annet enn å følge dem. Hvordan vi skal få avviklet denne sesongen er et spørsmål som blir stilt, og med rette. Vi hadde fint fått gjort det hvis vi hadde fått åpnet 1.3., men det må også bli en del av vurderingen.

Økonomisk så blør også klubben nå, så jeg som leder er jo spent på mange områder. Vi krysser fingrene for at vi får kommet i gang igjen og rekker å avslutte seriespill samt få mange eventer slik at økonomien berger seg.

Ha en fortsatt fin og smittefri hverdag.

Hilsen Kjell Bjørseth, leder av Hedmarken Curlingklubb


0 Kommentar

En herlig curlingdag på mjøsisen

Postet av Hedmarken Curlingklubb den 13. Feb 2021

PÅ MJØSA: En historisk begivenhet for Hedmarken Curlingklubb. Aller første gang på mjøsisen.


Hamar kommune var snille å brøytet to korte baner for oss. Alt lå til rette for å risse inn ringer i isen og preppe for en historisk begivenhet for Hedmarken Curlingklubb - aller første gang på mjøsisen. Så fort banene var preppet strømmet folk til for å prøve. Svært mange prøvde å sende stein for aller første gang, men noen erfarne dukket også opp. I disse koronatider, med nedstengt idrett, er curlingabstinens blitt et nytt uttrykk.


De to banene skulle vise seg å bli et svært populær stoppested. Man merket at flere ble ganske så hekta, så vi øyner et håp om å se flere igjen i Stange curlinghall etter hvert. Blant disse var 13-åringene Anna og Joanna, som absolutt ikke ville gi seg. For curling var bare så utrolig gøy! De spilte helt til siste stein skulle bæres tilbake til bilen.


HEKTA: Anna (t.v.) og Joanna ble fort hekta på curling.


Vi takker for en strålende dag i sola, på en fantastisk rekrutteringsarena!


MAURTUE: Mjøsisen minner litt om ei maurtue for tiden.


MYE FOLK: Mange var innom curlingbanene like bortenfor stupetårnet på Hamar.


MORO: Alle smilte bredt, for dette var moro.

TAKK: Takk til vår generalsponsor, Sparebank1 Østlandet!


0 Kommentar

HCK er Norges største curlingklubb på Grasrotandelen

Postet av Hedmarken Curlingklubb den 22. Jan 2021

Av landets 20 grasrotandel-registrerte klubber og kretser innen alle former for curling, er Hedmarken Curlingklubb øverst på lista. Våre 72 givere bidro med til sammen 41.917 kroner i 2020. Tusen takk for støtten!

Lista er laget etter søk på ordet "curling" i Norsk Tippings register, så eventuelle fleridrettslag som har curling som aktivitet kan være utelatt.

Det er Norsk Tipping som deler ut pengene, som hentes fra innsatsen i pengespillene deres. Det koster altså deg som giver ingenting ekstra. Sju prosent av din innsats går til den klubben du har valgt som mottaker.

For å registrere deg som grasrotgiver og bidra til litt ekstra penger i HCK-kassa trykker du her.

Her er lista

1. Hedmarken Curlingklubb, 41.917 kroner
2. Lillehammer Curlingklubb, 40.835 kroner
3. Oppdal Curlingklubb, 25.604 kroner
4. Halden Curling Club, 23.802 kroner
5. Bygdøy Curling Club, 21.588 kroner
6. Trondheim Curlingklubb, 20.341 kroner
7. Haugesund Curlingklubb, 19.806 kroner
8. Moss og omegn boccia og teppecurling, 17.388 kroner
9. Furumo Curlingklubb, 10.933 kroner
10. Nedre Glomma bowls og curlingklubb, 10.111 kroner
11. Askøy boccia og teppecurlingklubb, 7.514 kroner
12. Boet Curlingklubb, 7.270 kroner
13. Snarøen Curling Club, 6.349 kroner
14. Stabekk Curlingklubb, 2.729 kroner
15. Sørmarka Curlingklubb, 1.735 kroner
16. Jevnaker Curlingklubb, 354 kroner
17. Oslo Curlingklubb, 339 kroner
18. Oslo og Akershus curlingkrets, 0 kroner
18. Valdres skøyte- og curlingklubb, 0 kroner
18. Øvre Holen curlingforening, 0 kroner


0 Kommentar

Referat styremøte i Hedmarken Curlingklubb 4. november 2020

Postet av Hedmarken Curlingklubb den 4. Jan 2021

Styret i Hedmarken Curlingklubb hadde styremøte i curlinghallen 4. november fra klokken 18.00. Samtlige medlemmer var til stede minus Marte Mari Moen Bekken.

 

Sak 22/20 Eventuelt:

Gijs avventer oppstart med instruktørkurs med handikappcurling på grunn av korona-situasjonen. Alle eventinstruktører vil bli bedt med på kurs med landslagstreneren i vår hall. Slik at også rullestolbrukere kan delta på alle typer eventer i fremtiden.

Turneringene vi har arrangert den siste måneden har vært en stor suksess.

Eliteturnering, som var ønskelig i slutten av november, blir en gang etter jul. Sponsorer vil bli invitert til denne samlingen og få møte med landslagsspillere.

Anders Bekken har levert sin ønskeliste angående verktøy til vår sponsor Tools.

Skilt til Tools og Jako er i prosess.

Gang- og sykkelveg og egen innkjørsel til hallen fra hovedvegen er det halleier Magnar som må ta tak i. Vi har hatt flere møter med Magnar og lagt fram vårt syn om at vi ønsker egen innkjørsel.

Sak 23/20: Godkjenning av referat fra styremøte 1. oktober:

Referatet fra styremøtet ble vedtatt etter følgende ytringer:

Vi har ikke fått tak i noen som vil jobbe for sponsorer til Norges Curlingforbund.

 

Sak 24/20: Godkjenning av referat fra styremøte 29. oktober:

Styret gikk inn for å avvente åpning av hallen for å følge nasjonale og kommunale retningslinjer.

Korrigering i referatet som omhandler søknad om tapte inntekter: Her får vi 100.000 korner inn uten å søke fordi det regnes ut fra resultatet i fjor.

 

Sak 25/20: Økonomi:

Kjell hadde sendt ut budsjettforslag og styret satt og gikk gjennom de ulike postene.

For drift av dette året ser det ut som vi er på budsjett. Å lage et budsjett er krevende for her er det en rekke faste utgifter, og mer usikkert på inntekter.

Utgifter er: Leie, strøm, hotel/reise for lag, reperasjon/vedlikehold, honnorar, forsikring og lisenser.

Inntekter: Kiosksalg, sponsorer, egne arrangement

Denne sesongen har vi ikke fått inn så mange sponsorer som ønskelig, så her må det gjøres en jobb. Antall medlemmer som har betalt er også langt unna ønskelig par dags dato.

Men så langt, de ti første månedene i 2020, ligger vi 127.500 kroner i pluss.

 

Sak 26/20: Kompensasjon:

Kjell foreslo å belønne et par som har gjort en innsats langt ut over pålagte arbeidsoppgaver, til å få en kompensasjon. Styret gikk inn for å gi Gjermund 10.000 kroner for innsatsen med seriesystem og altmuligmann, Anders 10.000 kroner for innsatsen som icemaker og 10.000 kroner til Kjell for å jobbe med regnskapet. Å betale Kjell en slik sum er langt billigere enn å bruke et regnskapsbyrå til å gjøre samme oppgave. Både Kjell og Gjermund gikk ut av møtet mens resten av styremedlemmene tok for seg saka.

Styret mente at dette ikke skulle være en fast godtgjørelse, men en engangsutbetaling. Om det skal bli en fast utbetaling for å være styremedlem, så må det bli en årsmøtesak.

 

Sak 27/20: Priser:

Gjermund har utformet forslag til priser som gjelder fra 1.1.21 angående leie av baner. Ordinær pris blir 300 kroner inkludert skoleie for to timer og 350 kroner for tre timer for voksen. For barn blir prisen 180 kroner inkludert skoleie, og 50 korner i tillegg for en time til på isen. Firmaeventer blir etter avtale. Skoler betaler 150 kroner per person for to-tre timer. Idrettslag/barnebursdager: Under 16 år blir prisen 1.2000 kroner per bane for to timer. Over 16 år, blir det ordinær pris.

Gjermund lager en mal for instruktører hva som skal vises og læres bort til de som har eventer.

 

Sak 28/20: Sesongen – ut 2020:

Hedmarken Open blir første helga i desember – 4.-6. desember

Juleturnering: 27. desember

Individuelt mesterskap: 2. januar.

 

Sak 29/20: Hamstad og julemat:

A) Hamstad har nå kjørt test på anlegget slik at det styres etter luftfuktighet, ikke temperatur. Så får vi se hvordan det fungerer. Vi venter med flomming til vi ser det fungerer med anlegget. Dette har vi ikke betalt noe for.

Vi har fått en stor regning fra Hamstad og Kjell vil møte dem for å se hva som ligger i summen. I tillegg få til en serviceavtale med dem og skifte batteri i backupen på anlegget.

B) Ondsdag 16. desember vil pensjonistcurlerene få servert juletalerken fra Lindbo i hallen klokken 11.30. Dette for den strålende innsatsen de leverte i NM for veteraner.

 

 

Kjell Bjørseth  


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline