Tre fra Hedmarken Curling på møte for frivillige til curling EM på Lillehammer.

Postet av Dan Cato Røe den 12. Sep 2021

Referat fra møte for frivillige til EM i Curling på Lillehammer

 

Søndag 12. september var det treff for frivillige som skal jobbe under EM i Curling på Lillehammer. Tre fra Hedmarken Curlingklubb var på plass.

Her var det litt informasjon om EM.

Dagens curlinghall skal i hovedsak være kantine for frivillige, eventer og treninger. Det blir ingen EM-kamper i curlinghallen. Kampene blir i Håkonshall og ungdomshallen.

Før EM vil en smittevernsprotokoll utarbeides. Alle spillere får komme inn i landet uten karantene.

Pandemitrusler: Smitteutbrudd, Innreisekarantene for publikum, Begrensinger for antall publikum og karv om «boble».

Eurosport vil sende 2-3 kamper hver dag og sluttspillet. WCF streamer kamper live på sin nettkanal. A-Media/GD vil streame noen av Norges damekamper.

 

500 spillere, trenere og medlemmer av WCF og media vil være på plass.

24. oktober blir neste samling for frivillige og en uke før EM blir det kick-off der man får utdelt klær. Før den tid vil alle frivillige bli kontaktet for å få vite sine oppgaver og til hvilke dager. Man kommer i en seksjon og får en oversikt over alle de andre i samme seksjon. Så kan man ikke ta en av vaktene en av dagene likevel, kan man bytte med en annen person i samme seksjon.

Deltar man på flere enn fire vakter, får man beholde klærne.

Billettsalget startet 15. september.

Hjemmesiden er: www.ecc2021.no. Andre nyttige sider er: www.worldcurling.org. EM har egen side på facebook, instagram og app.

Man trenger flere frivillige!

 

Etter litt quiz, pizza og informasjon ble det tid på curlingisen for de som ville. For en rekke mennesker var det for aller første gang, og da Lillehammer-gjengen som skulle være instruktører var forduftet, stilte Jarle Røe opp som instruktør!


Dan CatoKommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.