Sesongstart med åpen dag lørdag 16. september

Postet av Eivind Sætrang den 13. Sep 2023

Tre ukers dugnad er lagt ned for å legge is. Fra venstre: Kristofer Dæhlin, Øyvind Bråthen, Vegard Melby, Kjell Bjørseth og Trond Standerholen 

 

Velkommen til åpen dag på curlingisen lørdag 16. september. Lave strømpriser gir oss en unik mulighet for en lang sesong i år. Du og dine venner er derfor invitert til en åpen og gratis start på sesongen. Vi har åpen hall fra kl. 10. til kl. 16. Kiosken er åpen.

Nå har mange i kubben jobbet hardt for å få på plass isen til oppstarten av sesongen. Mange liter vann skal flommes og det skal skrapes slik at isen blir perfekt for en ny sesong. Våre Icemacere har virkelig gjort en flott innsats gjennom tre uker. Vi er utrolig takknemlig for den dugnadsinnsatsen som er lagt ned. Men vi ser frem til en ny seson med mye aktiviterer, 

En idrett som passer for alle
Vi har lag i alle aldre; yngre, ungdom, voksne og pensjonister Vi har bl.a. annet pensjonisttreff på dagtid hver onsdag. Her samles et tyvetalls pensjnister til sosialt samvær og curling Flere lag spiller i norgestoppen i sin gruppe. 

Vi ønsker både nye og gamle spillere velkommen. Om du aldri har spilt før, så vil erfarne spillere ha innføringskurs. Gratis utleie av sko og kost. 

Alle skal med
Vi har fått midler ti å dekke trening og medlemsskap for de som sliter med økonomien. Vi jobbe rmed å få med alle både norske og våre nye landsmenn med inn i et fint fellesskap med spill og moro. Gjensidige stiftelsen har gitt oss midler og du kan lese mer her. Ta kontakt om du trenger dette. 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.