Skap kan ikke benyttes grunnet koronapandemien

Postet av Dan Cato Røe den 26. Aug 2020

Hedmarken Curlingklubb må gjøre en rekke smittevernstiltak nå i koronatiden. Smittevernsreglementet medfører at det ikke lenger blir mulighet til på bruke dusjene, garderobene eller skapene fremover. Hedmarken Curlingklubb ønsker nå at alle som leier skap i hallen må komme og tømme dem. Det blir ikke lenger mulighet til å lagre curlingkoster, sko, klær eller annet utstyr i skapene. Alle skal få beskjed når både garderober og skap igjen kan benyttes. Men slik situasjonen med koronapandemien er nå, er det vanskelig å si når dette vil skje.

Kom ferdig skiftet

Ettersom garderobene vil være stengt for bruk fremover, så må curlingspillerne komme ferdig skiftet til trening eller kamper. Det vil ikke være mulig å skifte i hallen. Fremover må man altså ha med egne curlingsko, koster og kommer ferdig skiftet. Det vil fremdeles være mulig til å leie curlingsko og låne koster, som vil bli desinfisert etter hver gang de brukes.

I hallen vil det være håndsprit, men curlingklubben oppfordrer også at man har med seg håndsprit til å ta over egne sko, koster og annet personlig utstyr.

Vi ønsker god curling - samtidig hold avstand!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.