Far og sønn med god start i norgescupen

Postet av Gjermund Trøan den 24. Sep 2016

Hedmarken Curlingklubb stiller med to lag i helgas norgescup for senior i Halden.

Team Mjøen, vårt nye lag som har meldt overgang fra Oppdal, består av vår egen Markus Skogvold, oppdølingene Martin Sesaker og Eirik Mjøen og Sander Rølvåg fra Oslo. Laget er en av de største favorittene i helga sammen med Minera Skifer fra Oppdal, og lag Mjøen har kommet godt i gang i turneringen med to seirer. Først slo de Hamar-guttene Sørum, som spiller for Oslo, med 8-4 fredag kveld. Og lørdag morgen fortatte de med seier 3-2 mot Davanger. Det laget er egentlig Norges kvinnelandslag, men siden Kristin Skaslien spiller mix double i Estland i helga, tok olympiamesteren fra 2002, Flemming Davanger, på seg jobben som skip i helga.

Team Mjøen er allerede klare for kvartfinale seint lørdag kveld, men i ettermiddag møter de også lag Brænden fra Lillehammer.

Vårt andre lag i Halden er Team Stange Energi. Dette er våre juniorgutter som ble norgesmestere sist vinter, men i seniorsammenheng er de forsterket med Magnus Utgård og Rune Steen Hansen. Helgas lag består av Mikael Brønmo Hansen (t.h. i bildet), Rune Steen Hansen (t.v. i bildet), Olav Kringlebotn og Magnus Utgård (skip). Mikael spiller sin aller første seniorturnering på dette nivået, på samme lag som sin far, Rune!

Team Stange Energi startet også bra i går kveld og vant sin første kamp 8-6 mot lag Knappen fra Lillehammer. I dag ble det tap 8-5 mot juniorlandslaget Ramsfjell. Stange Energi har fortsatt en mulighet til å gå til kvartfinalen, men da må hjemmefavorittene Lilledal slås i ettermiddag.

Kampene fra Norgescup 1 kan følges live her: https://www.curlingresultater.no/nb/tournaments/no...


Kommentarer

— Guest