Seniorbesøk fra Lillehammer

Postet av Hans Kroglund den 22. Apr 2022

Seniorene i HCK møtes hver onsdag til curlingspill og sosialt samvær. Vi har nå 24 stk på lista og normalt kommer det ca 20 stk på trening. Fast islegger er Bjørn Nordal, fast vaffelsteker er Bjørn Myhre. Onsdag den 20 april fikk vi besøk av seniorgruppa fra Lillehammer. Hans Kroglund ønsket de velkommen til Hedmarken og en miniturnering. Dette var en gjenvisitt da vi var på Lillehammer vinteren 2020 og endelig kunne de komme til oss på Stange. Til sammen ble vi nå totalt 22 spillere fordelt på 8 lag. Totalt spilte hvert lag 4 kamper a 2 sett. Vi avsluttet med pizza som vi spanderte på Lillehamringene. Kate Langberg stilte med 2 nydelige ostekaker. Det ble en flott dag med mye bra curlingspill og sosialt samvær. Vi oppfordret dem til å bli med i Senior NM 60+ til neste år.

Gledelig er også at i vår seniorgruppe nå har 4 damer som spiller. Kate, Inger og Stina er nye spillere i år. Synnøve har spilt et parr år og er med laget «Stokk og Stein» i bedriftsserien.

Seniorene 60+ har spillere på følgende bedriftslag

Optimistene, 1 div

Pensjonistene, 2 div

Stangegutta, 2 div

Stokk og Stein 2 div

HCK mix 1, 3 div

Det er noen nye seniorer som ikke er med på et bedriftslag, det er godt håp om de kan danne et nytt lag til neste sesong.

Gruppebilde med alle deltagerne onsdag 20.april 2022


Sosialt samvær er viktig  for trivselen

 Kate Langberg kom med to ostekaker. Ser ut som hun er bitt av "curlingbassilen", dette ligner da svært på "boet"


 Reglene var enkle, 2 omganger pr kamp, 4 kamper på hvert lag, 2 poeng for seier, 1 poeng for uavgjort. Vi burde tatt med score for det var 4 lag som fikk 5 poeng.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.