Kjetil Fløtre ny leder i Hedmarken Curlingklubb

Postet av Dan Cato Røe den 7. Mai 2021

Torsdag 6. mai gjennomførte Hedmarken Curlingklubb et ekstraordinært årsmøte ettersom det på årsmøtet ikke ble valgt en ny leder av klubben. Kjell Bjørseth takket av som leder etter 12 år som leder. Valgkomiteens leder Yngvar Aarebrot hadde flere gode samtaler med Kjetil Fløtre fra Brumunddal. Ringsaker-mannen takket så ja til ledervervet. 11 medlemmer deltok på det ekstraordinære årsmøtet og de klappet inn Kjetil Fløtre som ny leder av klubben.

- En ære å bli spurt, sier den nyvalgte leder.

- Veldig godt å få deg med, sier Kjell Bjørseth.

Spennende 

- Jeg er klar til å komme i gang. Dette blir et spennende år og etter sommerferien vil det skje mye spennende ting i hallen. Jeg gleder meg til å ta fatt på oppgaven, sier Kjetil Fløtre.

Kjetil sier han ønsker å være en tydelig leder og liker at det er orden i organisasjonen.

- Jeg er også glad for at Kjell fortsetter i styret. Vi har hatt flere telefonsamtaler allerede og det er godt å spørre han om råd, sier Fløtre.

Kjell Bjørseth ble valgt inn i styret for to år, mens Trond Erik Standerholen gikk ut av styret. Marte Mari Moen Bekken tok gjenvalg for to nye år.

De andre i styret er: Gjermund Trøan, Dan Cato Røe, Tone Cecilie Adolfsen Aspeli og Gijs Scholten. Louise Harkinn er varamedlem.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.