Gratis curlingkurs for barn og ungdom i høstferien

Postet av Hedmarken Curlingklubb den 12. Sep 2021

I samarbeid med Stange kommune inviterer Hedmarken Curlingklubb til gratis curlingkurs for barn og ungdom i høstferien. Kurset er for skoleelever i Stange mellom 3. og 10. trinn. Det går over tre dager - mandag 11. oktober til onsdag 13. oktober, fra 09.00 til 15.00. Maks antall deltakere er 24.

Mathias Brænden er hovedinstruktør på nybegynnerkurset, og han får med seg tre flinke curlingungdommer.

Curlingkurset er ett av sju kurstilbud i i regi av Stange kommune i høstferien. Det er finansiert med midler fra Utdanningsdirektoratet - penger som i utgangspunktet skulle gi et utvidet sommerskoletilbud.  Men selv om det i sommer var 10 forskjellige kurs over en to ukers periode, var det fortsatt penger igjen. Dermed ble det også høstkurs.

Følge denne linken for å se tilbudene og for påmelding.


0 Kommentar

Isen er klar! Her er litt info om booking av treningstider

Postet av Hedmarken Curlingklubb den 5. Sep 2021

Isen er endelig klar og curlingsesongen nærmer seg med stormskritt. Dame- og herrelagene starter med sine vanlige treningstider mandag 6. september, og seniorcurlerne er i gang fra onsdag 8. september. Fra 14. september er også Viking Cup i gang, og bedriftsserien starter rett over høstferien, i uke 42.

Dugnadsånden i klubben er stor, slik den alltid har vært, men for å skåne de frivillige mest mulig i starten av en lang sesong, ber klubben om at treningstider bookes i tidsrommet 17.00 til 23.00 på hverdager til og med høstferien.

Det faste opplegget på dagtid, som seniorcurling og skolecurling, går som normalt, samt eventuelle firmaeventer.

Minner også om smitteverntiltak. Vi fortsetter og sprite hender, sko, koster og steiner. Munnbind er ikke påkrevd, men for det er tilgjengelig ved inngangen for de som ønsker å bruke det. Hold avstand!

Vi gleder oss til det som forhåpentligvis blir en tilnærmet normal sesong.

Mvh. Styret


0 Kommentar

Norway Open blir jubileumsturnering

Postet av Hedmarken Curlingklubb den 21. Aug 2021

Stange curlinghall er i år fem år - i oktober. Det må feires med turnering! Nå er det slik at vi i Hedmarken Curlingklubb som regel har én turnering i måneden, og i oktober er det som regel vårt internasjonale innslag, Norway Open.

Norway Open er for lag som spiller mixed doubles, altså en dame og en mann. Turneringen startet i det små for fem år siden, men har etter hvert vokst seg ganske stor. Den har også for vane å tiltrekke seg flere høyt rangerte lag fra mange land, men hobby curlere får også prøve seg. Derfor er også "open" en del av navnet.

Fjorårets vinnere var Kristin Skaslien og Magnus Nedregotten, som er rangert helt i verdenstoppen.

Les mer om og meld deg på til Norway Open her.

Norway Open er også en del av Nordic Mixed Doubles Curling Tour.


SAME MESSAGE IN ENGLISH:

Stange curlinghall is five years old - in October. That has to be celebrated with a tournament. Because Norway Open is our October event it will be our anniversary tournament.

Norway Open is a mixed doubles tournament, one female and one male. It started out small five years ago, but has grown bigger. It attracts highly rated teams from different countries, but also amateur curlers. Hence the "open" part of the name.

Last years winners was Kristin Skaslien and Magnus Nedregotten, who are at the top of the international ranking lists.

Read more about and enter Norway Open here.

Norway Open is also part of Nordic Mixed Doubles Curling Tour.


Marianne Rørvik and Torger Nergård are among the regulars at Norway Open. Photo by HCK0 Kommentar

HCK-medlemmer inviteres til EM-dugnad

Postet av Hedmarken Curlingklubb den 20. Mai 2021

PÅ BILDET: Jostein Buraas (t.v.), Kai Ove Rønning, Bjørn Nordal, Jonas Wolla, Åge Monsen, Gjermund Trøan, Trond Erik Standerholen, Anders Bekken, Katrine Wolla, Dan Cato Røe, Jarle Røe, Einar Myhre og Kjell Bjørseth. Foto: Hans Kroglund


I november skal EM i curling arrangeres på Lillehammer. Det er et stort arrangement og Lillehammer Curlingklubb som arrangør sammen med Norges Curlingforbund er avhengige av hjelp utenfra. For lillehamringene er det naturlig å spørre naboen i sør om hjelp, hvor de vet at dugnadsånden er stor.

Nylig holdt LCKs Jostein Buraas og Kai Ove Rønning et informasjonsmøte for HCK-medlemmer i Stange curlinghall. Oppmøtet var bra, noe under maksnivå av det klubbhuset tåler i disse koronatider, og innstillingen blant de fremmøtte var utelukkende positiv. Det antas at flere enn de fremmøtte kan tenke seg å bidra, men av ulike årsaker ikke kunne komme. Disse kan kontakte HCKs dugnadskontakt for EM-arrangementet, Kjell Bjørseth, for mer informasjon.

Se her for mer informasjon om selve arrangementet

Det er mange oppgave som skal fylles. Se her for mer informasjon om frivillig innsats under EM.

Arrangørene i LCK sier at det venter en solid gulrot til HCK ved stor deltakelse.

Hedmarken Curlingklubbs dugnadsgjeng meldes opp samlet. Ta derfor kontakt med vår egen klubbs koordinator, Kjell Bjørseth, om dette er interessant. Kjell kan nåes på kjell(a)hedmarkencurling.no eller tlf 481 56 718.0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline