En herlig curlingdag på mjøsisen

Postet av Hedmarken Curlingklubb den 13. Feb 2021

PÅ MJØSA: En historisk begivenhet for Hedmarken Curlingklubb. Aller første gang på mjøsisen.


Hamar kommune var snille å brøytet to korte baner for oss. Alt lå til rette for å risse inn ringer i isen og preppe for en historisk begivenhet for Hedmarken Curlingklubb - aller første gang på mjøsisen. Så fort banene var preppet strømmet folk til for å prøve. Svært mange prøvde å sende stein for aller første gang, men noen erfarne dukket også opp. I disse koronatider, med nedstengt idrett, er curlingabstinens blitt et nytt uttrykk.


De to banene skulle vise seg å bli et svært populær stoppested. Man merket at flere ble ganske så hekta, så vi øyner et håp om å se flere igjen i Stange curlinghall etter hvert. Blant disse var 13-åringene Anna og Joanna, som absolutt ikke ville gi seg. For curling var bare så utrolig gøy! De spilte helt til siste stein skulle bæres tilbake til bilen.


HEKTA: Anna (t.v.) og Joanna ble fort hekta på curling.


Vi takker for en strålende dag i sola, på en fantastisk rekrutteringsarena!


MAURTUE: Mjøsisen minner litt om ei maurtue for tiden.


MYE FOLK: Mange var innom curlingbanene like bortenfor stupetårnet på Hamar.


MORO: Alle smilte bredt, for dette var moro.

TAKK: Takk til vår generalsponsor, Sparebank1 Østlandet!


0 Kommentar

HCK er Norges største curlingklubb på Grasrotandelen

Postet av Hedmarken Curlingklubb den 22. Jan 2021

Av landets 20 grasrotandel-registrerte klubber og kretser innen alle former for curling, er Hedmarken Curlingklubb øverst på lista. Våre 72 givere bidro med til sammen 41.917 kroner i 2020. Tusen takk for støtten!

Lista er laget etter søk på ordet "curling" i Norsk Tippings register, så eventuelle fleridrettslag som har curling som aktivitet kan være utelatt.

Det er Norsk Tipping som deler ut pengene, som hentes fra innsatsen i pengespillene deres. Det koster altså deg som giver ingenting ekstra. Sju prosent av din innsats går til den klubben du har valgt som mottaker.

For å registrere deg som grasrotgiver og bidra til litt ekstra penger i HCK-kassa trykker du her.

Her er lista

1. Hedmarken Curlingklubb, 41.917 kroner
2. Lillehammer Curlingklubb, 40.835 kroner
3. Oppdal Curlingklubb, 25.604 kroner
4. Halden Curling Club, 23.802 kroner
5. Bygdøy Curling Club, 21.588 kroner
6. Trondheim Curlingklubb, 20.341 kroner
7. Haugesund Curlingklubb, 19.806 kroner
8. Moss og omegn boccia og teppecurling, 17.388 kroner
9. Furumo Curlingklubb, 10.933 kroner
10. Nedre Glomma bowls og curlingklubb, 10.111 kroner
11. Askøy boccia og teppecurlingklubb, 7.514 kroner
12. Boet Curlingklubb, 7.270 kroner
13. Snarøen Curling Club, 6.349 kroner
14. Stabekk Curlingklubb, 2.729 kroner
15. Sørmarka Curlingklubb, 1.735 kroner
16. Jevnaker Curlingklubb, 354 kroner
17. Oslo Curlingklubb, 339 kroner
18. Oslo og Akershus curlingkrets, 0 kroner
18. Valdres skøyte- og curlingklubb, 0 kroner
18. Øvre Holen curlingforening, 0 kroner


0 Kommentar

Individuelt klubbmesterskap koronautsettes!

Postet av Hedmarken Curlingklubb den 21. Des 2020


OPPDATERING:

Etter de nye koronabestemmelsene fra 22. desember, må dette arrangementet dessverre utsettes/avlyses. De nye reglene sier at kun fritidsaktiviteter utendørs tillates. Alle påmeldte deltakere får beskjed via e-post.


Opprinnelig melding:

Koronapandemien setter dessverre en stopper for vår tradisjonelle "familiesammenkomst" i romjula, med uhøytidelig turnering, nisseluer, gløgg og pepperkaker. Vi ser at det her kan bli utfordrende å holde seg innenfor smittevernreglene.

Det som imidlertid fint kan la seg gjennomføre er et individuelt klubbmesterskap. Det er en årlig begivenhet, egentlig i mai hvert år, som etter nedstenging ikke lot seg arrangere forrige sesong. Nå blir det altså en ny mulighet til å krones som klubbmester i individuell curling for sesongen 2019/2020 (altså for forrige sesong), tirsdag 29. desember.

Slik gikk klubbmesterskapet sesongen 2017/2018
Slik gikk klubbmesterskapet sesongen 2018/2019

For at så mange som mulig skal kunne delta, og av koronahensyn, har vi valgt å dele arrangementet inn i tre puljer, klokka 13.00, 16.00 og 18.00. Det siste spillepasset er tiltenkt de som er på jobb dagtid. Dere som har fri bes melde dere til et av de tidlige tidene. Av smittevernhensyn må alle melde sin ankomst på forhånd via skjemaet du finner HER.

Minner om at dette klubbmesterskapet er høyst uhøytidelig. Det gjennomføres kun for gøy, men er samtidig en veldig fin form for trening. Dere som ikke har prøvd det før kan møte opp litt før for å få en kort innføring. Deltakeravgift er på 100 kr.

Her er reglene for individuell curling, og beskrivelse av de sju øvelsene som skal gjennomføres.0 Kommentar

Nå får vi gang- og sykkelveg

Postet av Hedmarken Curlingklubb den 29. Nov 2020

For den som lurer på hvorfor Ljøstadvegen, vegen forbi curlinghallen vår, er stengt, så er omfattende gravearbeid årsaken. Hvorfor graves det? Jo, vi skal få gang- og sykkelveg utenfor døra vår. Grøfta med bekk som ligger utenfor hoveddøra vår blir med andre ord borte, den skal flyttes til motsatt side av vegen. Gang- og sykkelvegen skal etter planen stå ferdig i løpet av våren.


0 Kommentar

Oppdaterte koronabestemmelser: Kun trening for de under 20 år er tillatt

Postet av Hedmarken Curlingklubb den 29. Okt 2020

Covid-19 setter dessverre sitt preg på aktiviteten vår, selv om vi har svært gode smitteverntiltak.

Hallen er kun åpen for de under 20 år.

Vi som klubb vil, i samråd med Bedriftsidretten, til en hver tid følge de anbefalinger som gis av nasjonale og lokale myndigheter.

Mandag 18. januar ble nye føringer satt som gjør at Stange curlinghall fortsatt må holde døra låst for de fleste gruppene. Disse innstrammingene ble videreført fra lørdag 30. januar og så igjen fredag 19. februar - ytterligere noen uker til fremover. Det er kun barn og unge under 20 år som får lov til å bedrive aktivitet innendørs. Disse bestemmelsene gjelder så lenge det er behov for dem, og vurderes av regjeringen fortløpende. Eventuelle endringer tidligere enn antatt blir også opplyst om her.

Spørsmål kan rettes til post(a)hedmarkencurling.no eller 41 61 10 10. Klubbtelefonen er åpen fra 17.00-22.00 på hverdager, og fra 10.00-17.00 på helg.


5 Kommentarer

Levert av IdrettenOnline