Siste seriekamp er spilt - FilFri reddet plassen

Postet av Hedmarken Curlingklubb den 27. Apr 2022

Det har vært en spennende sesong i bedriftsidrettsseriens tre divisjoner. RUSK var overlegne i 3. divisjon og er dermed klare for 2. divisjon neste sesong. Stange Energi var nær umulig å gjøre noe med i 1. divisjon, og vant den største pokalen (pokalene er kommet og leveres ut snart).

Som vanlig var det mest spenning i 2. divisjon. Her var det My Name is Curl som sikret opprykksplassen på utrolig vis. De lå nest sist, på nedrykksplass til jul, men vant alt etter nyttår. Til slutt tronet de alene på toppen av tabellen og får sin aller første tur opp til øverste nivå.

Sisteplassen i 1. divisjon og andreplassen i 2. divisjon måtte møtes i playoff. Men først måtte omkamper til for begge. Det sto nemlig helt likt mellom FilFri og HCK damer i 1. divisjon og Norsk Tipping og DNB 2 i 2. divisjon etter endt seriespill. Tirsdag 26. april spilte FilFri og Norsk Tipping playoffkampen, et oppgjør førstnevnte vant 9-1. Dermed blir FilFri værende i 1. divisjon og Norsk Tipping fortsetter i 2. divisjon.

Resultater og tabeller finner dere her:

Divisjon 1
Divisjon 2
Divisjon 3

FilFri slo Norsk Tipping i playoff-kampen og er sikret videre spill i 1. divisjon.Hils på det nye styret

Postet av Hedmarken Curlingklubb den 27. Apr 2022

Her er Hedmarken Curlingklubbs nye styre. På årsmøte 9. mars gikk Dan Cato Røe og Gjermund Trøan ut av styret etter henholdsvis 8 og 10 år, og inn kom Henrietter Helgevold og Eivind Sætrang. Resten tok gjenvalg eller var ikke på valg.

Styret ser nå slik ut:

Kjetil Fløtre, styreleder
Gijs Scholten, nestleder
Eivind Sætrang, sekretær
Henriette Helgevold, markedsansvarlig
Kjell Bjørseth, arrangementsansvarlig
Tone Adolfsen Aspeli, innkjøpsansvarlig
Marte Mari Moen Bekken, leder av yngres avdeling

Louise Harkinn, Inger Renholen og Kate Langberg er varamedlemmer.

Øverst fra venstre: Marte Mari Moen Bekken, Kjetil Fløtre, Tone Adolfsen Aspeli, Kjell Bjørseth. Nederst fra venstre: Gijs Scholten, Henriette Helgevold og Eivind Sætrang.Team Extra tok sølv i NM mixed

Postet av Hedmarken Curlingklubb den 27. Apr 2022

Team Extra ble nummer to og fikk sølv i NM mixed i Haugesund. Laget besto av Sissel Trøan, Marius Aspeli, Tone Aspeli og Gjermund Trøan. De møtte Lindstrøm fra Snarøya i finalen og tapte til slutt en jevn kamp. Dermed tok Lindstrøm gullet og fikk billetten til VM i Aberdeen i oktober.

På bildet fra venstre: Marius Aspeli, Tone Aspeli, Sissel Trøan og Gjermund Trøan. Foto: Kjetil West, Haugesund Curlingklubb

Foto: Kjetil West, Haugesund Curlingklubb 


Navnet Team Extra kommer av lagets sponsor Coop Extra Vikasenteret og det som snart blir Coop Extra Stange (er i dag Coop Mega). I tillegg er mixed-laget sponset av Jafs Stange.