Gavekortet ditt gjelder fortsatt - selv om det er utgått på dato

Postet av Hedmarken Curlingklubb den 21. Feb 2022

Har gavekortet ditt på curling gått ut på dato? Ikke kast det - det er fortsatt gyldig!

Det er mange som nå sitter på gavekort for et par timer på isen i Stange curlinghall. En del av disse er utgått på dato, men nå kommer vi med en gledelig nyhet!

På grunn av pandemien har hallen vår vært stengt over flere perioder. I tillegg har frykt for smitte stoppet folk fra å besøke oss. Vi i Hedmarken Curlingklubb ønsker at disse gavekortene skal bli brukt og stryker derfor datostemplingen på alle utdelte gavekort med dato til og med juni 2022.

Ta kontakt med oss for å booke bane på samme måte som før, men gi beskjed om at du har et utgått gavekort du gjerne vil bruke. For info om booking følg denne linken.

Vi sees i Stange curlinghall!Sølv til Green Team

Postet av Hedmarken Curlingklubb den 6. Feb 2022

Våre yngre juniorer og kids spilte godt i helgas GD cup på Lillehammer. HCK-kidsa Theodor, Ulrik og Matheo hadde bare et Lillehammer-lag som motstander, men de møttes til tre kamper lørdag. Etter barneidrettsbestemmelsene kan ikke resultatene offentliggjøres, men de tre gutta var blide og fornøyde.

Juniorene derimot spilte for resultater. De åpnet bra med seier i første kamp mot Lillehammer 3 lørdag. Mot Halden og Lillehammer 1 ble det tap. Første kamp søndag, mot Lillehammer 2, satt ting bedre igjen. Etter en solid kamp var seier nummer to i boks.

Med tredjeplass etter innledende spill var det klart for semifinale og et gjensyn med Lillehammer 1. Etter en spennende kamp måtte skip Tim Nicholai dra inn for fire poeng og seier med sin siste stein. Den satt og revansjen var et faktum.

Finalen gikk mot Halden. Litt slitne Hedmarken-juniorer fikk det tøft mot et godt Halden-lag. Dermed ble det andreplass i lagets aller første finale.

Gratulerer!

Laget besto av (fra venstre på bildet over) Tobias Bekken, Simon Hjelseth, Melina Trøan, Liv-Marion Lie (på nettbrettet), Melina Trøan og Tim Nicholai Aspeli.

Kidsa på turnering var (fra venstre på bildet under) Theodor Bråthen, Matheo Trøan og Ulrik Bekken.