Velkommen til åpne dager!

Postet av Hedmarken Curlingklubb den 21. Sep 2021

Både lørdag 25. september og søndag 26. september er det åpen dag i Stange curlinghall. Da kan du prøve curling helt gratis hos oss. Ta på deg treningstøy og kom innom, men husk at det er en ishall. Der er det bedre å kle på seg for mye, og heller kaste jakka om du blir litt ivrig.

Dørene åpner klokken 12.00 og vi holder på til klokken 15.00 - begge dager.

Velkommen!



Gratis curlingkurs for barn og ungdom i høstferien

Postet av Hedmarken Curlingklubb den 12. Sep 2021

I samarbeid med Stange kommune inviterer Hedmarken Curlingklubb til gratis curlingkurs for barn og ungdom i høstferien. Kurset er for skoleelever i Stange mellom 3. og 10. trinn. Det går over tre dager - mandag 11. oktober til onsdag 13. oktober, fra 09.00 til 15.00. Maks antall deltakere er 24.

Mathias Brænden er hovedinstruktør på nybegynnerkurset, og han får med seg tre flinke curlingungdommer.

Curlingkurset er ett av sju kurstilbud i i regi av Stange kommune i høstferien. Det er finansiert med midler fra Utdanningsdirektoratet - penger som i utgangspunktet skulle gi et utvidet sommerskoletilbud.  Men selv om det i sommer var 10 forskjellige kurs over en to ukers periode, var det fortsatt penger igjen. Dermed ble det også høstkurs.

Følge denne linken for å se tilbudene og for påmelding.



Isen er klar! Her er litt info om booking av treningstider

Postet av Hedmarken Curlingklubb den 5. Sep 2021

Isen er endelig klar og curlingsesongen nærmer seg med stormskritt. Dame- og herrelagene starter med sine vanlige treningstider mandag 6. september, og seniorcurlerne er i gang fra onsdag 8. september. Fra 14. september er også Viking Cup i gang, og bedriftsserien starter rett over høstferien, i uke 42.

Dugnadsånden i klubben er stor, slik den alltid har vært, men for å skåne de frivillige mest mulig i starten av en lang sesong, ber klubben om at treningstider bookes i tidsrommet 17.00 til 23.00 på hverdager til og med høstferien.

Det faste opplegget på dagtid, som seniorcurling og skolecurling, går som normalt, samt eventuelle firmaeventer.

Minner også om smitteverntiltak. Vi fortsetter og sprite hender, sko, koster og steiner. Munnbind er ikke påkrevd, men for det er tilgjengelig ved inngangen for de som ønsker å bruke det. Hold avstand!

Vi gleder oss til det som forhåpentligvis blir en tilnærmet normal sesong.

Mvh. Styret