ØMF-gutta tar sitt femte Viking Cup-gull

Postet av Hedmarken Curlingklubb den 7. Apr 2019

GULL: Ø.M.Fjeld - Hans Bekkelund (t.v.), Helge Smeby og Jørgen Bekkelund vant Viking Cup 2019.

Nå er Ø.M.Fjelds bedriftslag i curling tilbake på Viking Cup-tronen igjen. I fjor måtte de ta til takke med en 15. plass i det som er blitt en tradisjonell begivenhet for curlingmiljøet på Hedmarken - og året før ble de nummer tre. Denne turneringen er nå blitt arrangert åtte ganger, og "gamlegutta" Jørgen Bekkelund, Hans Bekkelund og Helge Smeby har vunnet den hele fem ganger! I tillegg var Kjetil Dobloug med i det innledende gruppespillet. Faktisk er det kun tre lag som har vunnet den populære cupen. I tillegg til ØMF har Stangeavisa (nå Game of Stones/Team Trøan) vunnet to ganger og Team Aarebrot (nå Optimistene) har én triumf.

Det var Team Am-kara som ble slått i finalen. Arne Willy Hansen, Geir Hauge, Vidar Hansen og Trond Erik Standerholen begynte å spille curling da Stange curlinghall åpnet i oktober 2016. Dette er en svært ivrig gjeng, som har hatt en bratt læringskurve. Am-kara har deltatt i Viking Cup de tre siste sesongene, og har en sjette- og 19. plass bak seg.

Game of Stones (tidligere Stangeavisa) ble nummer tre for andre året på rad, og har vist at de alltid blir å regne med i både serie- og cupspillet på Hedmarken. For Game of Stones spilte Jan Erik Sivle, Dan Cato Røe, Rune Steen Hansen og Gjermund Trøan. I tillegg spilte Tor Egil Strømeng i det innledende gruppespillet.

Norsk Tipping ble nummer fire. Se full rankingliste her:

SØLV: Team Am-kara - Vidar Hansen (t.v.), Arne Willy Hansen, Geir Hauge og Trond Erik Standerholen ble nummer to i Viking Cup 2019.

BRONSE: Game of Stones - Dan Cato Røe (t.v.) og Gjermund Trøan var de eneste som var tilstede under premieutdelingen, men Melina og Matheo Trøan steppet med glede inn for de som manglet. Ikke tilstede da bildet ble tatt: Rune Steen Hansen, Jan Erik Sivle og Tor Egil Strømeng.