Stor spenning i sluttspillet

Postet av Hedmarken Curlingklubb den 29. Feb 2020

RETT TIL SEMI: Mathias Brænden og Martine Rønning fra Lillehammer vant sin gruppe, og tok "snarvegen" i sluttspillet i NM junior mixed doubles. Søndag morgen spiller de semifinale.


De to gruppevinnerne gikk rett til semifinalen, og fikk dermed tidlig fri lørdag. Gruppetoerne og gruppetreerne måtte gjøre opp om de to siste semifinaleplassene.

Lillehammers Rønning/Brænden og Oppdals Mesloe/Lien Horvli var de to lagene som sikret "snarvegen" i sluttspillet. Omspillet går mellom Hedmarkens Helgevold/Sommervold mot Lillehammers Nordhagen/Nordhagen og Oppdals Forbregd/Hårstad mot Forbregd/Høstmælingen. Sistnevnte lag er et samarbeid mellom klubbene på Lillehammer og Oppdal.

De to Trondheims-lagene Wolan/Lyngvold og Østgård/Herfjord endte sist i hver sin gruppe, og fikk dermed ikke plass i sluttspillet.

Følg kampene live på Curlingresultater.no!


TIL SEMI: Håkon Lien Horvli og Eirin Mesloe fra Oppdal er klare for semifinale i NM junior mixed doubles.


0 Kommentar

NM junior mixed doubles er i gang

Postet av Hedmarken Curlingklubb den 28. Feb 2020

LOKALT HÅP: Nicolai Sommervold og Henriette Løkken Helgevold er Hedmarken CKs NM-håp.


Det aller første mixed doubles-NM for juniorer er i gang i Stange Curlinghall. Åtte lag fra fire klubber kjemper om medaljene. Hedmarken Curlingklubbs håp, Henriette Løkken Helgevold og Nicolai Sommervold, har fått en god start.

Kampene oppdateres live på Curlingresultater.no!

Vi har god plass til publikum, og kiosken er åpen!


0 Kommentar

Burøisund vant Stange Energi Cup

Postet av Hedmarken Curlingklubb den 2. Feb 2020

FØRSTEPLASS: Burøisund fra Lillehammer CK vant Stange Energi Cup


Burøisund fra Lillehammer CK stakk av med seieren i Stange Energi Cup, som er en del av curlingforbundets yngre junior-tour. Det ble en spennende finale mot Stonebreakers fra Hedmarken CK, men lillehamringene trakk til slutt det lengste strået. Det var en sliten, men glad, gjeng som fikk løfte pokalen.

Bronseplassen gikk til Halden CK, mens Green Team fra Hedmarken CK ble nummer fire.

Se alle resultater fra turneringen her.

Se bilder fra turneringen her.

Som arrangør vil Hedmarken Curlingklubb takk alle gjestende lag, og takk til våre sponsorer. En spesiell takk til generalsponsor Sparebank1 Østlandet og turneringssponsor Stange Energi.


0 Kommentar

HCK-juniorene møtes i semifinalen

Postet av Hedmarken Curlingklubb den 2. Feb 2020

MØTES I SEMI: Stonebreakers og Green Team møtes i semifinalen i Stange Energi Cup. Fra venstre: Are Trøan Olstad, Eirik Skumsnes, Tim Nicholai Aspeli, Tobias Bekken, Lars Jørgen Aspeli, Henriette Løkken Helgevold, Harald Dæhlin og Jakob Bekken.


Det er god stemning på isen når klubbkameratene møtes til et seriøst oppgjør. Hedmarken Curlingklubbs to lag i klassen yngre junior, Stonebreakers og Green Team, møtes i semifinale i Stange Energi Cup. Det er første gang Green Team har kommet så langt i en turnering, og aller første gang to lag fra HCK møtes i en semifinale på dette nivået. Stange Energi Cup er en del av curlingforbundets yngre junior-tour.

Vinneren av denne semifinalen møter vinneren av den andre semifinalen, som blir enten Halden eller Burøisund fra Lillehammer.

Kampen om femteplassen står mellom Oppdalslagene Slidekick 1 og Slidekick 2, mens kampen om sjuendeplassen står mellom Oppdalslagene Moskusene 1 og Moskusene 2.

Kampene kan følges LIVE på www.curlingresultater.no. Finalene spilles klokka 14.15. Det er plass til publikum, og kiosken er åpen.

Kidsa har også vært i aksjon i denne helga, med fire lag fra Lillehammer, to lag fra Jar, ett lag fra Halden og ett lag fra Hedmarken.


0 Kommentar

Levert avIdrettenOnline