Senior miniturnering på Lillehammer

Postet av Hedmarken Curlingklubb den 27. Jan 2020

Det var fint for oss fra Hedmarken å prøve en ny hall. Det vi legger merke til er at denne er bedre lydisolert. Det er ganske fint da det kan bli en del støy både fra steinen, men også spillerne blir fort ivrige og høylytte.


Fellesbilde som kanskje kommer i GD om noen dager. 21 spillere, pluss Erik Brænden som mangler for han var fotograf.

Lillehammer Curlingklubb ønsker å sette fokus på at curling er for alle aldersgrupper. Vi seniorer er i den elstre kategorien. Lillehammer får besøk av en barnehage som skal prøve curling. Da vil de vise at curling er for alle, fra 3 til 90 år. Det blir budskapet i reportasjen til GD

Miniturnering

Synnøve Nordstad er den eneste seniordama i Hedmarken Curlingklubb. Hun ønsker seg flere damer i seniorgruppa og mener at dette vil passe for flere.

Bilde: Synnøve Nordstad og Randolf Husby koster og Arve venter spent om steinen kommer frem

Finalen ble spilt mellom Optimistene som vant 4-1 over Stangegutta. 3 plassen vant Jarle, Einar, Arve og Kjell som utgjør Pensjonistene etter ekstraomganger 5-4 over Stokk og Stein der Terje, Randolf og Synnøve spiller.

Stangegutta, Gijs Scholten, Per Rosenborg, Steinar, Knut Arild. Optimistene. Yngvar Aarebrot, Anders Andersen, Roy Gustavsen, Hans Kroglund

Lillehammergutta hadde tatt på seg spanderbuksene, de var rause med oss ute på bana og etter kampene vanket det pizza i et hyggelig lag etterpå.

Vår kontaktmann Erik Bænden og co spanderte pizza.

Hedmarken Curling klubb takket for invitasjonen og ønsket Lillehammer velkommen til Stange en onsdag mellom 10-13. Da er det fast seniorsamling. Da lager Hedmarken en tilsvarende miniturnering

Flere bilder ved å følge denne linken under

Det er en video der Optimistene ligger med 2 røde i boet i 3 omgang. Stangegutta har siste stein og er så nær ved å vinne 1-0, men steinen sklir 20 cm for kort. Men det viser et bra nivå.

Bilder/video Seniorer miniturnering Lillehammer 27.01.20

Er det noen som ønsker å prøve curling, kom en onsdag kl 10 til Stange Curlinghall så får du hjelp.



Nå kan du selge brukt curlingutstyr i hallen

Postet av Hedmarken Curlingklubb den 1. Jan 2020

Denne sesongen har flere spurt om hjelp til å selge brukt curlingutstyr. Som bildet viser har vi nå plassert en bruktkurv i klubbhuset for å dekke behovet. Her kan hvem som helst legge igjen utstyr de ønsker å selge, merket med navn på selger, pris og telefonnummer. På den måten vil salget skje direkte mellom to privatpersoner, ikke via butikken i hallen.

På kurven finner du informasjon og blanke merkelapper. Det er ikke behov for kontakt mellom selger og kjøper. Det er bare å vippse beløpet til selgers telefonnummer, men skriv gjerne for eksempel “sko” i tekstfeltet på Vipps.

Selger skal ikke kontaktes for pruting. Prisen på lappen står til selger selv vil bytte den. All plassering av utstyr i bruktkurven gjøres på selgers eget ansvar. Klubben er ikke ansvarlig for tap av utstyr. Kjøper er inneforstått med at det er ingen klagerett eller mulighet for refusjon ved eventuell feil på varen.