Team Skogvold nummer sju i NM

Postet av Hedmarken Curlingklubb den 9. Feb 2019


TEAM SKOGVOLD: Fra venstre: Sebastian Wik Varmdal, Jon Aunøien, Markus Skogvold og Peder Siksjø. Foto: Kjell Bjørseth

Etter å ha fått en tøff start i Haugesund med tap mot Høstmælingen og Brænden, så klarte Team Skogvold å hente seg inn igjen til siste gruppespillkamp. Der ble det seier mot normalt svært solide Mellemseter. Siden tre av fire lag ble stående med én seier hver etter gruppespillet ble lagdragninger avgjørende. Der var Skogvold bedre enn både Høstmælingen og Mellemseter, og ble dermed nummer to i gruppe D.

1/8-finalen mot Nepstad ble et spennende oppgjør på flere måter. Barndomskameratene Markus Skogvold og Gaute Nepstad møttes her i den første utslagsrunden. I tillegg spiller på Peder Siksjø og Sebastian Wik Varmdal på Skogvold-laget. De fire dannet for en del år tilbake et svært lovende juniorlag på Hedmarken. Kampen ble svært jevn, der en fantastisk sistestein fra Nepstad måtte til for at kampen skulle gå til ekstraomgang. Og slik måtte det selvfølgelig bli, som jo er litt typisk denne typen oppgjør. Ekstraomgangen ble Team Skogvold sin.

Klare for kvartfinale ventet et tøft møte for Skogvold. Juniorlandslaget, som er et av de aller beste curlinglagene i Norge, var motstander. Kvartfinalen mot Toyota Bilia/Ramsfjell ble som å møte en vegg for Markus og co, som gav seg etter fire poeng mot i sjette runde. Totalt 10-1.

Dermed ble det egentlig plasseringskamp på Hedmarken Curlingklubbs eneste lag i herre-NM. Skogvold skulle her møte landslaget, Minera Skifer/Walstad, men verdensklassemotstanderen valgte å ikke stille til kampstart. Dermed ble det sjuendeplass til Hedmarken! Davanger slo Andreassen i kampen om femteplassen. Norheim Naturstein/Wolan ble nummer fire og Brænden tok bronsen. Finalen gikk mellom svært rutinerte Ulsrud og juniorlandslaget Toyota Bilia/Ramsfjell. De unge og lovende vant til slutt og sikret seg VM-plass.

PS: Gaute Nepstad, som er "fostret opp" i vår klubb, ble nummer 10 i årets NM som representant for Trondheim Curlingklubb.

Alle resultater fra NM i Haugesund finner du her.


0 Kommentar

Takker alle samarbeidspartnere

Postet av Hedmarken Curlingklubb den 3. Feb 2019


På vegne av Hedmarken Curlingklubb takker Tim Nicolai Adolfsen Aspeli alle sponsorene for at turneringshelga i Stange Curlinghall ble kronet med fine premier. Sparebanken Østlandet, Stange Energi og Kiwi Høgmyr stilte gledelig opp under den årlige cupen for de yngste i curlingnorge.

Klubben setter stor pris på sin samarbeidspartnere.

Tusen takk!


0 Kommentar

Tredjeplass til Team Hedmarken

Postet av Hedmarken Curlingklubb den 3. Feb 2019


TEAM HEDMARKEN: Henriette Løkken Helgevold, Jakob Bekken, Lars Jørgen Adolfsen Aspeli og Amardeep Grewal (med ryggen til) ble nummer tre. Foto: Gjermund Trøan

Team Hedmarken ble nummer tre etter bronsefinale mot Eggen fra Oppdal i Stange yngre junior cup. Hjemmelaget vant 6-1 i kampen av den siste pallplassen. Team Hedmarken besto av Lars Jørgen Adolfsen Aspeli, Henriette Løkken Helgevold, Amardeep Grewal og skip Jakob Bekken.

Stange curlinghall er nok lykkehallen til Lillehammer Curlingklubb. For når de stiller med lag på turnering i ishallen på Ljøstadfeltet, så stikker de nesten alltid av med den gjeveste pokalen. Denne gangen var det Mosetertoppen Skiline som vant Stange yngre junior cup, etter en spennende finale mot det norske EYOF-laget (European Youth Olympic Festival), som også hadde to lillehamringer på laget.

Se resultater og tabeller her.

1. Mosetertoppen Skiline, Lillehammer Curlingklubb
2. EYOF Norge, Norges Curlingforbund
3. Team Hedmarken, Hedmarken Curlingklubb
4. Eggen, Oppdal Curlingklubb
5. Slidekick, Oppdal Curlingklubb
6. Burøisund, Lillehammer Curlingklubb
7. Stonebreakers, Hedmarken Curlingklubb

Se bilder fra juniorturneringen her.

For HCKs andrelag, Stonebreakers, spilte, Aleksander Skjønsberg, Tobias Bekken, Are Trøan Olstad og Harald Dæhlin.

Også kidsa var i aksjon i Stange curlinghall i helga. Her ble det ikke ført resultater, som er i tråd med barneidrettsbestemmelsene. Det kom to lag fra Lillehammer, ett fra Trondheim, ett fra Jar og to fra arrangørklubb Hedmarken, og alle koste seg på isen.

Se bilder fra kids-turneringen her.


0 Kommentar

Skjer det noe muffins i curlinghallen?

Postet av Hedmarken Curlingklubb den 2. Feb 2019


… nei, det skjer ikke noe muffins i curlinghallen, men Siv Irene Helgevolds curlingmuffins smakte like godt som de så ut.

Det som skjer derimot, er Stange yngre junior og kids cup. Sju juniorlag og seks kidslag braker sammen.

Se kampoppsett og live-oppdatering her: https://www.curlingresultater.no/nb/tournaments/stange-yngre-junior-kids-cup


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline