Isen er klar fra 1. september - vi starter med Viking Cup

Postet av Hedmarken Curlingklubb den 6. Aug 2020


Etter en uvanlig lang pause nærmer det seg nå en ny curlingsesong. Hvis alt går etter planen vil isen i Stange curlinghall var klar fra og med 1. september.

Først ut er Viking Cup, som ble flyttet fra sin vante mars måned. Koronasituasjonen gjør at den tradisjonelle turneringen for bedriftslag og vennelag nå i stedet skal spilles på høsten. Dette er en helt åpen turnering, som også er veldig fin for nybegynnere! Les mer om cupen og påmelding her.

Fullføre seriespillet

Da sesongen bråstoppet gjensto fortsatt noen få seriekamper i bedriftsserien. Både klubb og krets, som er arrangører, ønsker at disse kampen spilles i løpet av de to første Viking Cup-ukene. Det er fin om lagene det gjelder prater sammen, avtaler et tidspunkt og booker bane. Ta kontakt med Gjermund for booking av dette!

Smittevern

Vi vil følge alle smittevernregler som curlingforbundet og FHI anbefaler.


0 Kommentar

Hjelp curlinghallen gjennom koronakrisen med støttemedlemskap på 200 kroner

Postet av Hedmarken Curlingklubb den 31. Mar 2020

Vi har bygget stein for stein for å få “kaste” stein
... men nå trenger vi hjelp til å bære byrden
... for og fortsatt kunne tilby aktivitet i Stange Curlinghall.

Bli støttemedlem for å hjelpe Hedmarken Curlingklubb gjennom koronakrisen.
Kun 200 kr pr sesong!

Følge denne linken: http://www.hedmarkencurling.no/p/20109/bli-medlem


Som så mange andre går også Hedmarken Curlingklubb nå gjennom en krisetid. Hallen måtte brått stenges ned på grunn av koronaviruset, og store inntekter gikk tapt. Vi jobber hardt med å sikre midler til videre drift av Stange Curlinghall i tiden som kommer, men det er ikke lett når næringslivet også sliter. Vi legger derfor ikke skjul på at vi nå står foran store utfordringer økonomisk - både gjennom korona-tiden og trolig også i tiden som kommer etter.

Kun 200 kroner!

Den enkleste måten å bidra på er å bli støttemedlem i klubben for bare 200 kroner - og på den måten ta del i at en hurtigvoksende og populær aktivitet på Hedmarken kan fortsette. Følg denne linken for å tegne støttemedlemskap: http://www.hedmarkencurling.no/p/20109/bli-medlem

Merk at det for støttemedlemmer ikke kreves innsats på dugnader eller lignende.
0 Kommentar

Team Stange Energi vinner NJCT sammenlagt

Postet av Hedmarken Curlingklubb den 15. Mar 2020

SAMMENLAGTVINNERE: Jakob Bekken (t.v.), Jonas Wolla, Nicolai Sommervold (med ryggen til), Tobias Linneberg (ikke i bildet) og Mikael Brønmo Hansen (ikke i bildet) har vunnet NJCT sammenlagt. Bildet ble tatt under NM for herrer på Snarøya forrige helg.


Grunnet faren for smitte av koronavirus er den siste turneringen i NJCT (Nordic Junior Curling Tour) avlyst. Det betyr at Hedmarken Curlingklubbs Team Stange Energi, som leder touren sammenlagt, nå blir utropt som sammenlagtvinnere.

Lagene som deltar får poeng for sluttplassering i hver turnering, etter en bestemt skala, samt ekstrapoeng for hver kamp de vinner. I tillegg får hvert lag 3 poeng for deltakelse. Etter tre av fire turneringer sto Team Stange Energi med 47 poeng. Nærmest var Team Mosetertoppen Skiline fra Lillehammer CK med 44,5 poeng og Landelius fra Mjölby CK i Sverige med 31,5 poeng.

Førstepremien for sammenlagtseieren er 800 Euro, og navnetrykk på tourens vandrepokal. Gutta er det fjerde laget som vinner denne touren. Som tilleggspremie stiller klesleverandøren FoxGlide med utstyr til gutta for sesongen 2020/2021. Pengepremien blir lagt i potten for videre satsing.

Nicolai Sommervold, Tobias Linneberg, Jakob Bekken, Jonas Wolla og Mikael Brønmo Hansen har denne sesongen prestert svært godt på et høyt internasjonalt juniornivå, og viser at de blir å regne med i fremtiden. De takker sin lagsponsor Stange Energi for økonomisk støtte. En hjelp som er svært viktig for satsingen.

Sammenlagtlisten finner du her.


0 Kommentar

Her er det nye klubbstyret

Postet av Hedmarken Curlingklubb den 13. Mar 2020

STYRET 2020: Øverst fra venstre: Kjell Bjørseth, Marte Mari Moen Bekken og Trond Erik Standerholen. Nede fra venstre: Dan Cato Røe, Gijs Scholten, Tone Cecilie Adolfsen Aspeli og Gjermund Trøan.


Hedmarken Curlingklubb hadde årsmøte onsdag 26. februar. Følgende klubbroller er nå satt:

Styret

Leder, Kjell Bjørseth, 1 år (gjenvalgt)
Nestleder, Gjermund Trøan, 2 år (gjenvalgt)
Sekretær, Dan Cato Røe, 2 år (gjenvalgt)
Styremedlem, Marte Mari Moen Bekken, 1 år (ikke på valg)
Styremedlem, Trond Erik Standerholen, 1 år (ikke på valg)
Styremedlem, Tone Cecilie Adolfsen Aspeli, 1 år (ikke på valg)
Styremedlem, Gijs Scholten, 2 år (ny)

Valgkomité

Rune Steen Hansen, 1 år (ikke på valg)
Yngvar Aarebrot, 2 år (ny)
Torill Agnethe Sletli, 2 år (ny)

Kontrollkomité

Kristofer Dæhlin, 2 år (ny)
Anders Skumsnes, 2 år (ny)

Én vararepresentant mangler til kontrollkomiteen. Den forrige valgkomiteen har fått ansvar for å sette en person inn i denne rollen.

Referat fra årsmøtet finner du her: årsmøtereferat 2019.docx


0 Kommentar

Levert avIdrettenOnline