Burøisund vant Stange Energi Cup

Postet av Hedmarken Curlingklubb den 2. Feb 2020

FØRSTEPLASS: Burøisund fra Lillehammer CK vant Stange Energi Cup


Burøisund fra Lillehammer CK stakk av med seieren i Stange Energi Cup, som er en del av curlingforbundets yngre junior-tour. Det ble en spennende finale mot Stonebreakers fra Hedmarken CK, men lillehamringene trakk til slutt det lengste strået. Det var en sliten, men glad, gjeng som fikk løfte pokalen.

Bronseplassen gikk til Halden CK, mens Green Team fra Hedmarken CK ble nummer fire.

Se alle resultater fra turneringen her.

Se bilder fra turneringen her.

Som arrangør vil Hedmarken Curlingklubb takk alle gjestende lag, og takk til våre sponsorer. En spesiell takk til generalsponsor Sparebank1 Østlandet og turneringssponsor Stange Energi.


0 Kommentar

HCK-juniorene møtes i semifinalen

Postet av Hedmarken Curlingklubb den 2. Feb 2020

MØTES I SEMI: Stonebreakers og Green Team møtes i semifinalen i Stange Energi Cup. Fra venstre: Are Trøan Olstad, Eirik Skumsnes, Tim Nicholai Aspeli, Tobias Bekken, Lars Jørgen Aspeli, Henriette Løkken Helgevold, Harald Dæhlin og Jakob Bekken.


Det er god stemning på isen når klubbkameratene møtes til et seriøst oppgjør. Hedmarken Curlingklubbs to lag i klassen yngre junior, Stonebreakers og Green Team, møtes i semifinale i Stange Energi Cup. Det er første gang Green Team har kommet så langt i en turnering, og aller første gang to lag fra HCK møtes i en semifinale på dette nivået. Stange Energi Cup er en del av curlingforbundets yngre junior-tour.

Vinneren av denne semifinalen møter vinneren av den andre semifinalen, som blir enten Halden eller Burøisund fra Lillehammer.

Kampen om femteplassen står mellom Oppdalslagene Slidekick 1 og Slidekick 2, mens kampen om sjuendeplassen står mellom Oppdalslagene Moskusene 1 og Moskusene 2.

Kampene kan følges LIVE på www.curlingresultater.no. Finalene spilles klokka 14.15. Det er plass til publikum, og kiosken er åpen.

Kidsa har også vært i aksjon i denne helga, med fire lag fra Lillehammer, to lag fra Jar, ett lag fra Halden og ett lag fra Hedmarken.


0 Kommentar

Senior miniturnering på Lillehammer

Postet av Hedmarken Curlingklubb den 27. Jan 2020

Det var fint for oss fra Hedmarken å prøve en ny hall. Det vi legger merke til er at denne er bedre lydisolert. Det er ganske fint da det kan bli en del støy både fra steinen, men også spillerne blir fort ivrige og høylytte.


Fellesbilde som kanskje kommer i GD om noen dager. 21 spillere, pluss Erik Brænden som mangler for han var fotograf.

Lillehammer Curlingklubb ønsker å sette fokus på at curling er for alle aldersgrupper. Vi seniorer er i den elstre kategorien. Lillehammer får besøk av en barnehage som skal prøve curling. Da vil de vise at curling er for alle, fra 3 til 90 år. Det blir budskapet i reportasjen til GD

Miniturnering

Synnøve Nordstad er den eneste seniordama i Hedmarken Curlingklubb. Hun ønsker seg flere damer i seniorgruppa og mener at dette vil passe for flere.

Bilde: Synnøve Nordstad og Randolf Husby koster og Arve venter spent om steinen kommer frem

Finalen ble spilt mellom Optimistene som vant 4-1 over Stangegutta. 3 plassen vant Jarle, Einar, Arve og Kjell som utgjør Pensjonistene etter ekstraomganger 5-4 over Stokk og Stein der Terje, Randolf og Synnøve spiller.

Stangegutta, Gijs Scholten, Per Rosenborg, Steinar, Knut Arild. Optimistene. Yngvar Aarebrot, Anders Andersen, Roy Gustavsen, Hans Kroglund

Lillehammergutta hadde tatt på seg spanderbuksene, de var rause med oss ute på bana og etter kampene vanket det pizza i et hyggelig lag etterpå.

Vår kontaktmann Erik Bænden og co spanderte pizza.

Hedmarken Curling klubb takket for invitasjonen og ønsket Lillehammer velkommen til Stange en onsdag mellom 10-13. Da er det fast seniorsamling. Da lager Hedmarken en tilsvarende miniturnering

Flere bilder ved å følge denne linken under

Det er en video der Optimistene ligger med 2 røde i boet i 3 omgang. Stangegutta har siste stein og er så nær ved å vinne 1-0, men steinen sklir 20 cm for kort. Men det viser et bra nivå.

Bilder/video Seniorer miniturnering Lillehammer 27.01.20

Er det noen som ønsker å prøve curling, kom en onsdag kl 10 til Stange Curlinghall så får du hjelp.


0 Kommentar

Nå kan du selge brukt curlingutstyr i hallen

Postet av Hedmarken Curlingklubb den 1. Jan 2020

Denne sesongen har flere spurt om hjelp til å selge brukt curlingutstyr. Som bildet viser har vi nå plassert en bruktkurv i klubbhuset for å dekke behovet. Her kan hvem som helst legge igjen utstyr de ønsker å selge, merket med navn på selger, pris og telefonnummer. På den måten vil salget skje direkte mellom to privatpersoner, ikke via butikken i hallen.

På kurven finner du informasjon og blanke merkelapper. Det er ikke behov for kontakt mellom selger og kjøper. Det er bare å vippse beløpet til selgers telefonnummer, men skriv gjerne for eksempel “sko” i tekstfeltet på Vipps.

Selger skal ikke kontaktes for pruting. Prisen på lappen står til selger selv vil bytte den. All plassering av utstyr i bruktkurven gjøres på selgers eget ansvar. Klubben er ikke ansvarlig for tap av utstyr. Kjøper er inneforstått med at det er ingen klagerett eller mulighet for refusjon ved eventuell feil på varen.


0 Kommentar

Inviterer til damesamling i Stange curlinghall

Postet av Hedmarken Curlingklubb den 18. Des 2019

LOKALE DAMER: HCK og NCF inviterer lokale kvinnelige curlingspillere til samling i Stange Curlinghall. Bildet viser HCKs damelag i aksjon. Fra venstre: Tone A. Aspeli, Katrine Wolla (i bakgrunnen), Sissel I. Trøan og Torill A. Sletli (med ryggen til).

Lørdag 18. januar blir det breddesamling for damer i Stange curlinghall. Her er alle kvinnelige curlingspillere fra sør- og østlandet velkomne, enten man spiller fast i for eksempel en bedriftsserie eller om man bare spiller av og til.

Hensikten med samlingen er å styrke miljøet for damecurlingen, og det vil derfor være et sosialt fokus.

I løpet av dagen vil man kanskje bli en teknisk bedre spiller og man vil få innspill i på taktikk og strategi – og selvfølgelig ha det gøy på isen!

Vi oppfordrer alle lokale curlingspillere til å melde seg på. Her er det rom for deg, enten du har spilt en del eller bare prøvd noen få ganger.

Opplegget vil vare fra klokken 10.00 til cirka 18.30. Påmeldingsavgift er på 200 kroner, og inkluderer lunsj. Det er plass til 32 personer, og det er førstemann til mølla!

Spørsmål kan rettes til Grethe Brenna på grethe.brenna@broadpark.no eller Petter Moe på petter.moe@nif.idrett.no. Påmeldingsskjema finner du via denne linken.


Se her for mer informasjon: Invitasjon til damesamling 2020.docx


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline